- 24 Şubat 2017
- 2.939
- 3.685
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #6.001
Cift çift gelsinler o zaman cansin sen can
O bebisler insallah cift cift gelicek buraya...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O bebisler insallah cift cift gelicek buraya...
cnm hayirlisi olsun insaallah yaaa b3nim rezervimde dusuk acaba banadami oyle yapicak yaaa ama bana oyle birsey demedi hatta kadin hesaplama yaparken doktor havuz yontemi dedimi diye sordu bende hayir dedim ona gore hesapladiSlm kizlar ben bugun doktora gittim bi yandan sevindim bi yandan uzuldum gittim ultrasonda 5 yumurta goruldu ve bende rahim disinda miyom vardi onda buyume olmus o canimi sıktı doktorum onumuzde uzun bir yol var dedi rezerve az olunca havuz yapacagiz once dogum kontrol hapiyla basladik 20 nde tekrar gidecem lucrin igne uracaklar ve o gun ignelere baslayip yumurtalar toplanacak iki kere opu olacak embriyolar dondurulacak ve ben ameliyat olacam 3 ay bekleyip o sekilde transfer olacam hakkimda hayirlisi bu sekilde olacagi hic aklima gelmemisti ben yine topigi takip etmeye devam edecem hamile haberlerinizi duydukca mutlu olacam
Canim merhaba bana ozelden msj atmissin ordan cvpladim okursun baska doktorlarada git bakim rahime baski yapiyormuCanım benim de miyom var 4 cm rahmin dışına doğru eylül de tüp bebrk tedavisine başlayacağım kısmetse .Miyom ameliyatı olmadan yapılmıyor mu tüp bebek
Amin canim amh kac senin ve ultrasonda kactane gordu folikul ben subatta gitmistim bana vitamin ve ilac tedavisi verdi 3 ay kullanmami soylemisticnm hayirlisi olsun insaallah yaaa b3nim rezervimde dusuk acaba banadami oyle yapicak yaaa ama bana oyle birsey demedi hatta kadin hesaplama yaparken doktor havuz yontemi dedimi diye sordu bende hayir dedim ona gore hesapladi
cnm ben daha 11 indr adet olucam 12 sinde gidicem amh 0.34 benim 6 7 8 degisiyor her ay folikul sayim ama sanirim 5 yumurtaylada yapiyorlar diye dusunuyorum ama miuom oldugu icin havuz yapalim demistir givime geldiAmin canim amh kac senin ve ultrasonda kactane gordu folikul ben subatta gitmistim bana vitamin ve ilac tedavisi verdi 3 ay kullanmami soylemisti
Ama ben transferden sonra hiç iğne yapmadım ki
İnşallah canım inşallah babalarının da benim de onlara çok ihtiyacımız var
Yok canim miyomla ilgisi yok en kaliteli embriyoyu bulacagiz iki sefer toplayip Isimizi garantiye alalim dedi bendede 5 tane saydi sana tazemi transfer yapacak ?dondurulmusmu? bu arada adetin ne zaman canim?cnm ben daha 11 indr adet olucam 12 sinde gidicem amh 0.34 benim 6 7 8 degisiyor her ay folikul sayim ama sanirim 5 yumurtaylada yapiyorlar diye dusunuyorum ama miuom oldugu icin havuz yapalim demistir givime geldi
Hmm anladım umarım biran önce iner dünyanın suyunu içiyorum wc de yaşıyorum resmen hiç bir pantolonum olmuyor o şişlik yüzündenCanim zaten o igneyi kast etmedim.. gonalf menapur orgalutran.. hepsi hormon.. bunlarin etkisi maalesef opudan sonra vücuttan tamamen gitmiyo.. bi kac ay vücud etkisinde kaliyo..
10. Gün; 207İkiz olan sevgili kaderdaslarım açaba 10. Günde ya da daha sonrasında beta hcg degerleriniz neydi?
İkiz olan sevgili kaderdaslarım açaba 10. Günde ya da daha sonrasında beta hcg degerleriniz neydi?[/QUOTE
Cevapladıktan sonra aklıma geldi ben ikizden şüpheleniyorum daha kese görmedik ama nasıl inandırdıysam kendimi hemen cevap verdim
çok teşekkür ederim Allah hayırlı sağlıklı güzel bebisleri nasip etsin.bende durumundan dolayı ikiz olmasını istiyorum o sebepten araştırma yapıyorum Allah insalla nasip eder.10. Gün; 207
12. Gün; 607
16. Gün; 3450[/QUOTE cok teşekkür ederi
10. Gün; 207
12. Gün; 607
16. Gün; 3450
Sen feza beylemi gorustuncnm hayirlisi olsun insaallah yaaa b3nim rezervimde dusuk acaba banadami oyle yapicak yaaa ama bana oyle birsey demedi hatta kadin hesaplama yaparken doktor havuz yontemi dedimi diye sordu bende hayir dedim ona gore hesapladi
evet cnm feza beye basladim ben amadaha once gorustugum tup bebek doktoruda bana dondurucaz demedi ikisideSen feza beylemi gorustun
Bende havuz olacagi icin dondurulacak canim ikimiz icinde hayirlisi olsun sende sadece rezerve azligimi var baska bi sorun yok degilmievet cnm feza beye basladim ben amadaha once gorustugum tup bebek doktoruda bana dondurucaz demedi ikiside
PembeHelvam Whatsapptan konusuyozda burada denk gelemiyoz bi turluyegenlerim nasil iyiler mi?