- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #6.021
Ikizler10. Gün; 207
12. Gün; 607
16. Gün; 3450
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ikizler10. Gün; 207
12. Gün; 607
16. Gün; 3450
Sen yoguuuun ben yoguuuunnn
Hani salcalarim?
Ya diyorum ya ben ikiz olduğunu düşünüyorum fazla inandırdırdım kendimi inşallah pazartesi iki kese görürümde hayal kırıklığı yaşamaminsallaher kavuşursun ikizlerine. Hep olumlu enerji gönderelim. İnanmak başarmanin yarisi
Kız daha belli değilde ben hemen üstüme alındım nasıl inandırdıysam kendimiIkizler
görünür inşallah hayırlısıyla ben de aynı durumdayım. Haftaya güzel haberler alalım inşallah.Ya diyorum ya ben ikiz olduğunu düşünüyorum fazla inandırdırdım kendimi inşallah pazartesi iki kese görürümde hayal kırıklığı yaşamam
Teşekkür ederim canım ☺Canim merhaba bana ozelden msj atmissin ordan cvpladim okursun baska doktorlarada git bakim rahime baski yapiyormu
İnşallah hepimiz doğru zamanda sağlıkla kucaklarımıza alırız kuzularımızı.O kadar cok ihtiyacimiz var ki
hayir cnm baska sorun yok sadece amh dusuk iste diger hepsi tikir tikir isliyor esimdede bir sorun yokBende havuz olacagi icin dondurulacak canim ikimiz icinde hayirlisi olsun sende sadece rezerve azligimi var baska bi sorun yok degilmi
İnşallahgörünür inşallah hayırlısıyla ben de aynı durumdayım. Haftaya güzel haberler alalım inşallah.
GünaydıııınGünaydınnnnnnn hanımlar
Günaydın dava gardaşlarım
Günaydınnnnn doğmamışş yeğenlerimin analarıııı
Ara ara bende zorlanıyorum, doktor 10.haftaya kadar bütün iğne ve ilaçlara devam dediKızlar ben bu progesteron jeli çok zor yapıyorum artık resmen orası kapanmış şişmiş gibi sizinde öylemi? Birde ne zaman bırakıcaz ki bunu
Bu anaların hakkı nasıl ödenirKızlar ben bu progesteron jeli çok zor yapıyorum artık resmen orası kapanmış şişmiş gibi sizinde öylemi? Birde ne zaman bırakıcaz ki bunu
iyiym canım sen nasılsın? yarın doktor randevum.. merakla bekliyorum bakalım.. sağlıklı sıhhatli hayırlı uğurlu olsun da tek çift farketmez.. ama 5 yıl uğraşmışken ikiz olursa da tadından yenmez hani :) :)jeliboni canım nasılsın. Bugün mu gidiyorsun. Doktora. .. heyecanlı msn. Bi de ikiz olursa ooo ...