evet canım 2. tüp bebek.. 6 ay ara vermiştim ben ama kendimi hazır hissetmediğim için beklemek istemiştim. ilk başta negatifi almaktansa önce pozitif görüp sonra gelişmeyip kürtaj olması daha zorlu bi süreçti benim için.. kürtajın psikolojisini atlatmam 4-5 ay sürdü.. tedaviye yine başlamazdım da eşim ısrar etti, reglinin 3. günü göğşen hocaya gttik hadi bugün başlayalım dedi, hiç beklemiyordum yine uzun protokol yapar diyordum ama kısa protokol yapalım değişiklik olsun dedi, başladık,, iyi ki başlamışız
işin ilginç yanı ne biliyor musun? bundan 2 yıl önce kendiliğimden hamile kalmıştım, son adet tarihim yine 5 hazirandı.. bebeğin doğum tarihi 12 mart 2016 görünüyordu.. 14. haftada suni sancıyla doğum yaptım, öldü bebeğim..
şimdi de yine son adet tarihim 5 haziran.. bu bebişin doğum tarihi de 12 mart 2018 görünüyor.. Tam 2 yıldan sonra..
inşallah bu bebeğim, bu güne kadar çektiğim tüm sıkıntıların bir armağanıdır bana.. öyle zor zamanlar atlattım ki, hep gözyaşı hep mutsuzluk.. İnşallah bu sınavı geçebilmişizdir artık