- 26 Haziran 2011
- 2.688
- 2.240
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #4.501
2 gün önceki iğnemde sakat oluyordum az daha, sürekli bacağım uyuştu çekme yaptı durdu.. bugün sağdan yaptırdım ben de.. bazı günler hiç hissedilmiyor bile ama bazıları oyuyor totişi resmen.. iğneyi belli bi saatte yaptırmıyorum ben canım ne zaman uygun olursam iki günde bir gidip yaptırıyorum, iğneden sonra yürüyorum biraz iyi geliyor.. ilaç epey yağlı..Ben iğnemi 3 te oluyorum kızsrn napıyon popişin için bana bir öneri yaz sol tarfım çok ağrıyor bugün sağdan yaptırcam
adana başkent de iyi diye duymuştum canım, sonuçta bu alanda uzmanlar başkent hastanesine güveniyorumyok cnm ben adanadakinu dusunuyorumda acaba omu diyesordum
Slm kızlar, kan sonucumu aldım beklediğim gibi negatif, 3 gündür ağlayıp olmayacağını kendimi alıştırmışım sanırım ki şuan hiç bir şey hissetmiyorum hiç tedavi olmamış hiç hamilelik düşünmemiş gibi, oturdum yeni bir merkez arıyorum, ne zaman yeni tedaviye başlasam diye kafam da planlar yapıyorum. Buraya üye oldum bu sayfayı buldum ve sadece burda sizlerle iletişime girdim, bundan sonra da yeni tedaviye kadar başka sayfalara yazmayı düşünmüyorum, haaa sizleri takipte olucam tabiki pozitif alan arkadaşların sağlıkla bebişlerini kucağına aldığını, negatif yol arkadaşlarımın yeni tedavileriyle olumlu sonuç aldıklarını görmek istiyorum, güzel bir bağım oldu sizlere karşı, hepimizin şansı açık olsun, allah en kısa zamanda hayırlı güzel sonuçlara ulaştırsın hepimizi.
Sevgiyle kalın, kendinize iyi bakın sizden daha önemli hiç bir şey yok hayatta.
Evet canımBenim gibisin sende.. bekle o zaman canim ..az kaldi...
Evet canımaynen senin ne zmandıinş hayırlı haberler alırız
Çok geçmiş olsun canım2 gün önceki iğnemde sakat oluyordum az daha, sürekli bacağım uyuştu çekme yaptı durdu.. bugün sağdan yaptırdım ben de.. bazı günler hiç hissedilmiyor bile ama bazıları oyuyor totişi resmen.. iğneyi belli bi saatte yaptırmıyorum ben canım ne zaman uygun olursam iki günde bir gidip yaptırıyorum, iğneden sonra yürüyorum biraz iyi geliyor.. ilaç epey yağlı..
adana başkent de iyi diye duymuştum canım, sonuçta bu alanda uzmanlar başkent hastanesine güveniyorum
Ayyy ne güzel kızzBen pazartesi insallah kese görmeye gidicem..
aynen benim doktorum da aynısını diyor.. inşallah doğumunu yaptırıp totosuna totosuna vurucam onun gelmek bilmedi kaç yıldır diyorÇok geçmiş olsun canımah bu sıpalar yokmu bize neler ediyolar bi olsunlar bak bende ona edecem totişine totişine vurcam ben buz uyguluyorum bide arnica krem sürüyorum doktor öyle dedi ben hergün vurluyorım canm allah yardımcımz olsun inş
harika haberBen pazartesi insallah kese görmeye gidicem..
Amin inş canımaynen benim doktorum da aynısını diyor.. inşallah doğumunu yaptırıp totosuna totosuna vurucam onun gelmek bilmedi kaç yıldır diyor
valla korkuorum ben buldumcuk olmayalım sonraAmin inş canımvurcaz tabi bizi çok bekletiler babaları vurdurmazlar bizde onlara vururuz
Ayyy ne güzel kızzrabbim sağlıklı sıhatli kucağında sevdirsin inş
harika haber
valla korkuorum ben buldumcuk olmayalım sonrahani bazı çiftlerin yıllar sonra çocukları oluyor da kafayı yiyorlar ya çocuk ne dese tamam olur evet diyorlar şımartıp duruyorlar.. tatminsiz mutsuz çocuklar doldu ortalık.. sağlıklı sıhhatli gelsin de bi
Bende cok sükür iyim canim..
kolay gelsin.. tatilden sonra calismakta pek bi zor ..
Evet 12. günün testinden genelde 7-10 gün arasinda görülür kese.. hcg 1.000 den sonra görülür diye biliyorum.. baska doktorami gidiceksin peki kese icin? Merkez bakmadigina göre..
insaallah hayirlisi olsun senin icin cnm2 gün önceki iğnemde sakat oluyordum az daha, sürekli bacağım uyuştu çekme yaptı durdu.. bugün sağdan yaptırdım ben de.. bazı günler hiç hissedilmiyor bile ama bazıları oyuyor totişi resmen.. iğneyi belli bi saatte yaptırmıyorum ben canım ne zaman uygun olursam iki günde bir gidip yaptırıyorum, iğneden sonra yürüyorum biraz iyi geliyor.. ilaç epey yağlı..
adana başkent de iyi diye duymuştum canım, sonuçta bu alanda uzmanlar başkent hastanesine güveniyorum
şımartmak mı? geçenlerde burada yazdım ama okudun mu bilmiyorum, kız olursa başlık parası isticem evlenirken, erkek olursa ilokulda çalışmaya başlasın düğün masrafları için, evden dışarı çıkmak, kafasına göre tatil planları yapmak yok, zira onların iğne ve kontrolleri yüzünden mis gibi tatilimi yaktım. ben 2 yıldır onların peşinde koşuyorum gebertirim onları.
Ben de haftaya salı çarşamba kese için gideyim öyleyse.Aynı merkeze gitmeyi düşünüyorum doktoruma merak ettiğimi söyleyip rica edersem bakar heralde.Aslında bu aşamadan sonra gebeliğimi kim takip edecek onda da kararsızım doktorum tüp bebek üzerine çalışıyo daha çok,takiplerde önerilen başka bi doktor var ondan mı takip olsam aynı doktorla devam mı etsem ne dersiniz?
Hayr tabiki pazartesi gidicem ben tee 20 gun beklenir mi kalp kese aradan cikarcaklar guya. Keseyi gorup rahatlamam lazim :)Minesuu heyecanlı tezcanlı arkadaşım nasılsın?
Merkezi aradım bana verdikleri test tarihi 27 Hazirandı.Bundan 20 gün sonra kalp atışı ve kese için gel dediler.Çok uzak değil mi?Sen beklemeyi düşünüyo musun bu kadar?
Yapmasinlar bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?