- 8 Şubat 2013
- 3.470
- 1.221
- 198
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #4.481
Evet canım doğru biliyorsun her nir embriyo için fiyat alınıyorMerhaba bisey soracam her embriyo basina fiyat aliniyor diye biliyorum yanlismi biliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım doğru biliyorsun her nir embriyo için fiyat alınıyorMerhaba bisey soracam her embriyo basina fiyat aliniyor diye biliyorum yanlismi biliyorum
normal canım epey yumurta akı kıvamında akım olmuştu benim de..Kızlar bişey soracağım. İlk denemem olduğu için bilgisizim de. Bugün iğnemin 5.sini vuruldum. Şeffaf şeffaf akıntı geliyor bayağı. Normal mi? Doktora öğleden sonra kontrole gideceğim ama endişelendim bayağı.
umutsuzluğa kapılma sonuçta o idrar testini ilk idrarla bile yapmadın. önemli olan kan testi..Aynen ya ama ben idrar testi yaptımnegatif çıktı gerçi yine cuma kan vericem de şimdilik olmadı görünüyor
evet canım Ankara Başkent.. Sende mi öyle yoksa?cnm ankaradaki baskent hastanesindemsn
canım iyiyim heyecanla bekliyorum.. şimdi öğle arasında progestan iğnemi yaptırdım geldim totoşumun ağrısıyla baş etmeye çalışıyorum
canım iyiyim heyecanla bekliyorum.. şimdi öğle arasında progestan iğnemi yaptırdım geldim totoşumun ağrısıyla baş etmeye çalışıyorumevet cuma günü vereceğim kanı
![]()
kızlar opudsn sonra ne kullanıcaz ilaç iğne ?
Coraspirine basliyorsun genelde.. belki arti kan sulandirici.. progestan (igne/fitil) .. folik asit...
Triodun varsa devam o ilacina.. estrofem/climafort (bant)
Her merkez farkli kombinler kullanio.. bu hastadan hastaya
Degisiklik gösterebilir..
Opudan sonra zaten hepsini sana yazip vericekler
Eline... merak etme sen..
amin canım inşallahOh ohhhh son 2 gün o zamannnn... insallah sende pozitifi görürsünnnn
ediyorum, hep merak ediyorum.. sanırım sağlıklı düşünme yetilerimi kaybediyorum.
allahım kossskoca yaşlı başlı bir insanım nelerin peşindeyim. yaktın beni doktorrrr taze taze yapaydın şunu sen sağ ben selamet gün sayaydım. öffff...
Yok canım ben cesaretli değilim malesf
Ben iğnemi 3 te oluyorum kızcanım iyiyim heyecanla bekliyorum.. şimdi öğle arasında progestan iğnemi yaptırdım geldim totoşumun ağrısıyla baş etmeye çalışıyorumevet cuma günü vereceğim kanı
![]()
yok cnm ben adanadakinu dusunuyorumda acaba omu diyesordumnormal canım epey yumurta akı kıvamında akım olmuştu benim de..
umutsuzluğa kapılma sonuçta o idrar testini ilk idrarla bile yapmadın. önemli olan kan testi..
evet canım Ankara Başkent.. Sende mi öyle yoksa?![]()
Yok canım ben cesaretli değilim malesfo korku yetiyor çıkarmı çıkmazmı derken
ama merkta etmiyor değilim hani
belki 10 gün yaprım belki hiç elşmem
![]()