- 23 Mayıs 2009
- 60
- 47
- 88
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #4.441
İnşallah canım benimidrar testlerine hiç güvenmedim güvenmicem de,arkadaşım 2 çocuk doğurdu kadın hamileydi testler negatifti.
kanı bekle sen kuzum.
Kızlar bişey soracağım. İlk denemem olduğu için bilgisizim de. Bugün iğnemin 5.sini vuruldum. Şeffaf şeffaf akıntı geliyor bayağı. Normal mi? Doktora öğleden sonra kontrole gideceğim ama endişelendim bayağı.
Adetimi bekliyorum temmuz 2 gibi adet olacamne zaman ?
Yumurtalarin gelisiyor iyidir akintin olmasiKızlar bişey soracağım. İlk denemem olduğu için bilgisizim de. Bugün iğnemin 5.sini vuruldum. Şeffaf şeffaf akıntı geliyor bayağı. Normal mi? Doktora öğleden sonra kontrole gideceğim ama endişelendim bayağı.
Adetimi bekliyorum temmuz 2 gibi adet olacam
merhabalar,ah ben de geçen hafta ne kadar korktum kendi kendine çatlayacak yumurtalar diye. bende de ciddi anlamda akıntılar vardı. sanırım iğnelerin etkisi. korkma.
Çok sağolun kızlar. Pcosum, yüreğim ağzımda. Bi de sürekli ağlamak geliyor içimdenYumurtalarin gelisiyor iyidir akintin olmasi
Çok sağolun kızlar. Pcosum, yüreğim ağzımda. Bi de sürekli ağlamak geliyor içimden
haydi koş peşimden çabuk :) senle ben de beraber mi gün sayıcaz aman allahım :)
Kizzz ne aglamasi gule oynaya opuya gireceksin oh ne guzel o gun gelsin mutluluktan aglayacaksin bosa gotmesin simdi gozyaslarin ye ic keyfine bakÇok sağolun kızlar. Pcosum, yüreğim ağzımda. Bi de sürekli ağlamak geliyor içimden
Hahaaaaa ya bana kaldin
Kiz ben daha ignelere baslayacam senin arkandan gelecem ben
denk gelirsin orasi kesinelbet biriyle denk gelirim :) olsun hayırlısı olsun
ben bi cumayı atlatayım da üüfffffff
Gazım var canım. Yemek yemiyorum pek iştahım yok.aha aynı bennn..
çok yemek yiyor musun? gazın var gibi kasıkların ağırıyor mu?
yemekten ölecem yaa
Gazım var canım. Yemek yemiyorum pek iştahım yok.
Çok sağol canım desteğin içinKizzz ne aglamasi gule oynaya opuya gireceksin oh ne guzel o gun gelsin mutluluktan aglayacaksin bosa gotmesin simdi gozyaslarin ye ic keyfine bak
cnm ankaradaki baskent hastanesindemsnben Başkent Hastanesinde yaptırıyorum canım, pozitifi aldıktan bir hafta sonra keseyi görmek için çağırıyorlar, keseyi gördükten 10 gün sonrası için de kalp atışı için çağırıyorlar.. toplamda yine 17 günlük bi süreç oluyor yani.. senin merkez komple tek seferde halledeyim diye düşünmüş olmalı
Senin 10. Gün değerin 505 miydi sanki öyle hatırlıyorum öyleyse benimki ikiz değildir sanki
Canım cuma vericem kanı 2 gün daha bekliyim clear blue erken gebelik testi yaptım ama adet gününden 4 gün öncesine kadar diyo kesin sonuç benim 5 gün var adete ondan cumayı beklesem daha iyi sanki
Evet canim ama senin 3. gün embriosu o yüzden farkli degerlerbence ikiz olabilme ihtimali var
Sende..hadi hayirlisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?