- 26 Haziran 2011
- 2.688
- 2.240
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #4.181
Kaçıncı günün kaçıncı gün embriyosu canımKızlar kan testi yaptırdım ve sonuç 11 çıktı..çatlatma iğnesinin etkisi ile 2.çizgi çıkmış demek ki..ve negatif sonuçlandı muhtemelen bu deneme de..çok üzgünüm
3.gün embriyosu..ama transfer sırasında compact demişti doktor..7. GünümKaçıncı günün kaçıncı gün embriyosu canım
Compact ne demek canim. Bi de 11 gebelik lehine...3.gün embriyosu..ama transfer sırasında compact demişti doktor..7. Günüm
compact ne demek bilmiyorum ama bence test için erken ve gününe göre normal bi deger çıkmış gibi geldi bana neden negatif diyorsun anlamadim. 3.gun embriysonda test günü 12. gün daha 5 günün var o 5 günde kat kat artar değer3.gün embriyosu..ama transfer sırasında compact demişti doktor..7. Günüm
Canım bak benim 2. Gün embriyosuydu3.gün embriyosu..ama transfer sırasında compact demişti doktor..7. Günüm
Sizler neler yapıyorsunuz kızlar . Bayramın 2. Günü nasıl geçiyor. Nerelerde neler yapıyorsunuz. Sağlığınız keyfiniz yerinde mi neler hissediyorsunuz yazın
jeliboni PembeHelvam
H Hope01 B Bluemoon78
ShinSeGi
Ama bu negatif demek olmuyor kiKızlar kan testi yaptırdım ve sonuç 11 çıktı..çatlatma iğnesinin etkisi ile 2.çizgi çıkmış demek ki..ve negatif sonuçlandı muhtemelen bu deneme de..çok üzgünüm
Bende yarın sabah kan vereceğim :)Ya akşam . Ya da yarin sabah kan vereceğim kızlar. . Hayirlisi bakalım. Kısmet.
Bugün ilk kez ev supurdum. Ve evleri viledaladim.
Be çok şey yaşamışsın canım inşallah bu son olur da bebeklerine sağlıklı olarak hayırlısıyla kavuşursunEvet canım hepsi vesile bize benim içimde jiç bişey yok ama hissetmiyorum hiç olmaycakmış gibi geliyor ya allahtan hayırlısı olsun inş banda coraspirn estrofem progestron iğne ve decavit verdi iğneler morarma yaptıinş rabbim çektiklerimze karşılık yollar meleklerimizi ben iki aşılama geçridim bu yoluculağa başladığımda biri kimyasal biride hiç tutmadı ilk tüp denmem kimyqsal oldu ikincisi boş gebelik oldu üçünsü donmuştu kimyasal oldu onların hepside 3 gün embriyosuydu sonra ara verdik 2014 te kendiliğinde hamilr kalmıştım onda tamam dedim olcak 10 hafta da kontorole gittiğimzde kalbi durmuştu kürtaj oldum sonra bi sene sonra kimyasal gebelik oldu norml yine ve en sonda 5 gün araştırlıp yaptık bunları yaşayınca artık umudum kalmıyor ne bileyim sanki hiç yapmamşım gbiym hayırlısı ne diyelim 9 senedir uğraşıyoruz inş birgün gelir
Aaaaa hadi bakalım. Seninde 3. Gün embriyosu idi değil mi ?Bende yarın sabah kan vereceğim :)
İyi olmana sevindim canım. Bende akşam yada yarın sabah vereceğim kan insallhSelam cnm çok teşekkür ederim hala kayınvalidemlerdeyim bugün annemlere gidicez..İyi geçiyo çok şükür bayram.Dün kan verdim,yarın bi daha vereceğim inşallah.Mutluyum çok şükür ama tedirginlik devam ediyo.Allaha bıraktık,hayırlısı...Sen nasılsın,artık kan ver biz bile çatladık burda
Evet aynen 3. Gün embriyosu ve 10. Günüm inşallah pozitif sonuç paylaşmak bizede nasip olur yarınAaaaa hadi bakalım. Seninde 3. Gün embriyosu idi değil mi ?
Vee yarın 10. Gunun
Ay insallah inşallah canım. Kendinde bi değişiklik hissediyor musun ?Evet aynen 3. Gün embriyosu ve 10. Günüm inşallah pozitif sonuç paylaşmak bizede nasip olur yarın
İyi olmana sevindim canım. Bende akşam yada yarın sabah vereceğim kan insallh
Ben moralsizim canım idrar testi negatif Çarşamba kan vericem ama hiç ümidim kalmadı, inşallah sen yarın güzel haberler verirsinSizler neler yapıyorsunuz kızlar . Bayramın 2. Günü nasıl geçiyor. Nerelerde neler yapıyorsunuz. Sağlığınız keyfiniz yerinde mi neler hissediyorsunuz yazın
jeliboni PembeHelvam
H Hope01 B Bluemoon78
ShinSeGi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?