- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 34
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #3.721
Senin kaçıncı günün canimBence biraz erken gibi cnm. idrara karışmamışsa üzülebilirsin.sende pazar günü yap. 8. günümüz oluyor hemm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin kaçıncı günün canimBence biraz erken gibi cnm. idrara karışmamışsa üzülebilirsin.sende pazar günü yap. 8. günümüz oluyor hemm
Tatlım 6. Gün erken gibi hiç kafanı karıştırma biraz daha sabret benceBana da cevap yazın kizlaaarrr
Demi ? O zaman sabrediyoruz... ama alıyim testi koyayım kenara ...Tatlım 6. Gün erken gibi hiç kafanı karıştırma biraz daha sabret bence
Yarın için hwyecan yaptım tahlilim var.. baktım katlanmış sonucum gidip idrar testi alıcam göremediğim ikinci çizgiyi görmek içinALLAH yardimcin olsun canimmm.. kacinci tedavin? Kac embrio transfer olucak? Ay
Cok heyecanliii... hayirlisiyla
Tutunsunlar..
Huuu hamissss.. nasilsin bakalim bugün?
Oyyyyy ... gönal f yine yakmıo cokBen öğle yemeklerimi yedim kızlar daha bir test sonucu veremedi
Oyyyyy ... gönal f yine yakmıo cok
1 adet baskilayici varvallahi resmen bağışıklık kazandım.
böyle arasıra ahhh be diyorum bir fırt gonalf olsa da çeksemmm göbeeeemdenn diyorum
napalım kardeşcağızımm, bu da bizim imtihanımız işte.
bu orangutan mıdır nedir diğer iğne var ya hani, ondan sonra resmen şapır şapır ter döküyorum.
inşallah yarın kontrolden sonra kurtulucam hepsinden.
yumurta çatlatma iğnesinden başka iğne var mı toplama öncesinde ?
1 adet baskilayici var
Gonapeplty diye bi iğne vermişti doktoro ne demek kız adı ne
ALLAH yardimcin olsun canimmm.. kacinci tedavin? Kac embrio transfer olucak? Ay
Cok heyecanliii... hayirlisiyla
Tutunsunlar..
Ikinci kez koyuluyor. Bir tane transfer edilfedildi. Inşallah olur hayırlısıyla sağlıkla bereketle gelir
Huuu hamissss.. nasilsin bakalim bugün?
Cnm ben burdayim valiz hazirliyorm bayram.icin tatile gidiyoruz da. PembeHelvam icin bi gireyim dedim hala yazmamis yaa her sey yolundami acaba bari bi hber verseydiMinesuu senden de ses çıkmıyor hayırdır niye boş bıraktınız topiği anlamadım ve endişelendim fazlasıyla PembeHelvam
benim bugün 6. günümSenin kaçıncı günün canim
Cnm ben burdayim valiz hazirliyorm bayram.icin tatile gidiyoruz da. PembeHelvam icin bi gireyim dedim hala yazmamis yaa her sey yolundami acaba bari bi hber verseydi
Sorma bende diyorum millet borç harç ev alır araba alır biz çocuk yapıyoruz büyüyünce ona dicem sus bakayım anneye karşılık verilmez biz seni borç harç yaptıkne güzel ben de bu akşam gidiyordum ancak doktor kesinlikle gidemezsin dedi.
bu çocuğum daha gelmeden beni tatilimden etti.
zaten umarım tutarsa ve hamile kalırsam erkek olur.
maliyetini ancak doğumdaki ve sünnetindeki takılarla kurtarabilirim :)
ilk okulu bitirene kadar harçlık vermek gezmeye gitmek te yok, simit satsın geçinsin :)