- 2 Kasım 2016
- 2.228
- 4.723
- 39
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #3.701
Bendensin. Iste boyle insanlara bayiliyorm
o hüznü yaşamaktan çok korkuyorum ancak ve ancak yine de hemen yaparım.
bu arada pembe kayıp, bence laboratuvarı bastı sonucumu verin diye..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendensin. Iste boyle insanlara bayiliyorm
Cnm ben minesudan cesaret aldım ama normal ucuzlardan değil de laboquick ultra erken gebelik testi aldım ve 6.gün yaptım silik çıktı sonra aynı gün kan verdimSen kaçıncı yaptın. İdrar testi mi ? Şu ucuz kitlerden mi ?
Yok iyi ettin,bayrama mutlu ve umutlu girdim :))Hahahaha kotumu ettim kizz ne guzel guzel haberi erkenden ogrenmis.oldun
YaaaCnm ucuz pahali farketmio ben ucuzlardan yaptim hep. Betren almistim labaquick 4. Gunumde cikartti hemen hassasligi erken gebeliklerden bile iyi
Çok mu silikti canım . Yani bakınca bariz goruluyor muyduCnm ben minesudan cesaret aldım ama normal ucuzlardan değil de laboquick ultra erken gebelik testi aldım ve 6.gün yaptım silik çıktı sonra aynı gün kan verdim
amin cmlemize inşallah Allah isteyen herkese anne olma duygusunu yaşatsın inşallahZor bir sürec... maddi ve manen... Allah yar ve yardimcin oslun canim benim.. hersey gönlünce olsun...
Çıkmıştı ilk degerinCnm ben minesudan cesaret aldım ama normal ucuzlardan değil de laboquick ultra erken gebelik testi aldım ve 6.gün yaptım silik çıktı sonra aynı gün kan verdim
Aminnnnnamin cmlemize inşallah Allah isteyen herkese anne olma duygusunu yaşatsın inşallah
Bi de senin 2 tane idi transferYok iyi ettin,bayrama mutlu ve umutlu girdim :))
6. GunnnnnnAdige_ senin kaçıncı günün
6. Gunnnnnn
Korkuyoruuummmmkız kalk test yapsana herkes 6da yapmış..
ayy allahım hadi kalkk...
Korkuyoruuummmm
Merhaba oncelikle hayirli olsun tedaviniz malesef etkiliyor benim arkadasimda 7 yildir evli ve cikolaylta kisti varken 2 kere tup denedi olumsuz oldu en son ameliyat oldu simdi tekrar deneyecekslm kızlar ben de bu ay tüp bebeğe başladım.bugun itibariyle gonal 0.75.ml iğneye başlıyorum temmuza transfer olcak inşallah.Ben 6 yıldır evliyim.kan testleri tüpler hepsine bakıldı hiçbir sorun bulunamamıştı.sebepsiz kısırlık demişti doktorlar.Taa ki tüp bebeğe başlayana kadar.Şimdi tüp bebeği yapacak olan doktorum çikolata kisti gördü ve uzun protokol daha başaralı böyle durumlarda dedi.PEKİ ÇOCUĞUN OLMAMASINDA ÇİKOLATA KİSTİ ETKİLİ Mİ.yani benim yıllardır çocuğun bu yüzden mi olmadı var mı benim gibi bu durumda olan.YA DA ÇİKOLATA KİSTİ TÜP BEBEĞİ ETKİLİYOR MU?
Pembe bayıldı bence 3üzmü acaba
Bence biraz erken gibi cnm. idrara karışmamışsa üzülebilirsin.sende pazar günü yap. 8. günümüz oluyor hemmBana da cevap yazın kizlaaarrr