- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #2.901
Haklısın canım hepimize Allah hayırlısını nasip etsin. Senin testinde inşallah pozitif olur, çok şükür donmuşlar var onlar teselli oluyor bana da.Canım geçmiş olsun moralini bozma en azından dondurulmişlarin var mesela ben de o da yok her şer de bir hayır vardır biz bilmeyiz Allah bilir Rabbim çok bekletmeden muradına erdirsin insallah
amh kaç aca çok yüksek yazmışsın ya merak ettim.Bana da ilk kez verdiler canım, hemşireye sordum doktor neden bu defa gerek gördü bu iğnelere dedim, hepsi bebeğin iyiliği için dedi daha çok kafam karıştı.. bebek tutunsun diye heralde.. benim AMH çok yüksek ya belki onun içindir önlem amaçlı
10,8 canım.. her zaman ohss riskim olduğu için hep düşük doz ilaç kullandıkamh kaç aca çok yüksek yazmışsın ya merak ettim.
ne güzel bebişlerin daha seni bekliyor sakın sıkma canını mübarek günde Allahtan hayırlısını isteKızlar çok teşekkür ederim, ben bu kadar etkilenmem diyordum ama gerçekten duygusal bir insan olmamama rağmen beni çok etkiledi. Çok şükür ki 6 tane donmuş embriyom var ve ilk denemmizdi. 5. gün transferiydi, doktorum ne kadar ara verir bilemiyorum ama çok ara vermeden ikinci transferi yaptırmak isteyeceğim. İnşallah diğer arkadaşlardan pozitif sonuçlar alırız.
benim 6.67 burda bi çok arkadaş bana yüksek değer dedi normali kaç olmalı biliyormusun yaşım 3010,8 canım.. her zaman ohss riskim olduğu için hep düşük doz ilaç kullandık
amin canım tüm arkadaşlarım hayırlı sonuç alırlar inşaallahSeni anlıyorum canım. Çalışırken saklı gizli güç bela izin almak rapor almak çok zor. Allah hayitlisini versin. Bebeğin sana geleceği en doğru zamani biliyordur
testte çıkmaya biliyor kişiden kişiye değişiyor kendinizi yormayın ne olacağı belli olmazCanım benim test günüm cumartesi ama eşimle dayanamadık bu sabah test yaptık ama maalesef yine bişey yok bende sinirden kalktım temizlik yaptım
Çok teşekkür ederim canım. Demek senin doktorun fazla bir ara vermedi, bende 2 ay ara vermeyi düşündüm kurban bayramından hemen sonra olsun istiyorum ama doktorum henüz bana dönüş yapmadı. Kan pıhtılaşma testini herhangi bir laboratuvar damı yaptırdınız yoksa devlet hastanesinde mi?
0,6'dan düşük değerler yumurta rezervinin çok az olduğunu gösterir canım ve 3'ten yüksek değer yumurta rezervinin çok yüksek olduğunu gösterir..benim 6.67 burda bi çok arkadaş bana yüksek değer dedi normali kaç olmalı biliyormusun yaşım 30
Tebrikler canım hamilesinEki Görüntüle 2011952 Kızlar şu an çok heyecan yaptım...idrar testi yaptım 2.çizgi çok silik de olsa var.Acaba olabilir mi???Ardışık transfer olmuştum 5.gün embriyonun 6.günü.
Eki Görüntüle 2011952 Kızlar şu an çok heyecan yaptım...idrar testi yaptım 2.çizgi çok silik de olsa var.Acaba olabilir mi???Ardışık transfer olmuştum 5.gün embriyonun 6.günü.
Aynen öyle yaptım caniko zaten dün sizden bu kadar erken çıkabildiğini öğrenince kargocuyu dört gözle bekledim.Ama bu markada yanıltıcı sonuçlar olabiliyomuş.Hayırlısı Allah tan.Seni sabirsiz seni.. kargocu gelir gelmez hemen idrarami kostunnnntebrikler .. hamissin .. bence ikizler geliyoreeee
Aynen öyle yaptım caniko zaten dün sizden bu kadar erken çıkabildiğini öğrenince kargocuyu dört gözle bekledim.Ama bu markada yanıltıcı sonuçlar olabiliyomuş.Hayırlısı Allah tan.
Yaa gerçekten mi??5 tane almıştım bugün kan versem mi ya..Ayyyy canisi bunun yaniltici bi yani yok.. besbelli.. sen stoklamissindir simdi testleriyarina yine yap
Ver gitsinYaa gerçekten mi??5 tane almıştım bugün kan versem mi ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?