• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende neredeyse 21 yaşındayım evet belki oğunuz ne acelen var diyecek siniz ama benim ailemde pcos var ve tüp bebek tedavi ile gebelik çok fazla , bende 9 aylık evliyim hiçbir gebelik geçirmedim bu ay ilk defa klomene başladık işte bendede çatlamadı yumurtam geçen 2 ayda yumurtlama olmadı yani doktor hiç yumurta var demedi kistin gitmiş felan dedi hep
Hikayemiz hemen hemen benziyor canım hadi hayırlısı 💜

@Kun fe yekunnn tildamilda tildamilda kendinizden bahsedermisiniz ne kadardır evlisiniz bebek istemeyi ne zamandan beri istiyorsunuz yaşlarınız kaç . Tanışalım şuan kader ortağı sayılırız malum 😍💖 umarım aynı anda bebeklenirizde
Ben 8 yıldır evliyim, yaşım 32 :KK51: 6 yaşında bi oğlum var:KK68:
Tam 1 yıldır ikinciyi istiyoruz. Geçen sene hazirandan bırakmıştım korunmayı:KK64:

Bende neredeyse 21 yaşındayım evet belki oğunuz ne acelen var diyecek siniz ama benim ailemde pcos var ve tüp bebek tedavi ile gebelik çok fazla , bende 9 aylık evliyim hiçbir gebelik geçirmedim bu ay ilk defa klomene başladık işte bendede çatlamadı yumurtam geçen 2 ayda yumurtlama olmadı yani doktor hiç yumurta var demedi kistin gitmiş felan dedi hep
aah 21 yaş mı😍
İnşallah fazla bekletmez seni bebeğin 🙏

Merhabalar bende Ocak ayından beri inofolic combi+şeker ilacı kullanıyorum ilk defa son adetimi ilaçsız gördüm normalde tarlusal kullanıp adet oluyordum adetimin 3. Günü de klomene başladım 3 Haziran da çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım ve 5 hazirandan beri de duphaston diye bı hap verdi doktor onuda kullan bakalım inşallah işe yaramıştır bu kez 😏 Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah 🙏

Doktora git normal değil yumurtanın çatlaması lazım
Ben geçen ay aşırı ilaç kullandım vitamin antibiyotik falan onlar etki etmiştir diye umuyorum. Bazen çatlamayabiliyormuş. 2-inci ay da çatlamazsa o zaman sorun olur dedi ultrasondakı doktor. Oyüzden daha adetimi bekliyorum bakalım nolcak 😑

Evlilik sonrası döngün değişmiş olabilir, 30 gün normal👍
Ben ilk defa bu ay kullanıyorum ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla çatlamayabiliyormuş :KK51: bazı doktorlar bu durumda iğne verebiliyormuş, hatta tüm bunlara rağmen gebe kalınamayadabiliyormuşo_O
[/QUOTE
Yaaa Allah korusun. inşallah bebeğimiz çabuk gelir ya

@Annehayalim tildamilda tildamilda canlarım benim ki de tam aksine adetim çoğalacağı yere ilacı attığım 5. Günden itibaren kesildi 🤷🏻‍♀️
Benim 6.gün hiç gelmedi ama 5.gün gelen miktarı bi tık artırmıştı canım
Peki doktora kontrolüne kadar ilişki yasak mı yani klomen kullanımı bitene kadar🤔
Hiç sormadım bunu doktora

Merhabalar bende Ocak ayından beri inofolic combi+şeker ilacı kullanıyorum ilk defa son adetimi ilaçsız gördüm normalde tarlusal kullanıp adet oluyordum adetimin 3. Günü de klomene başladım 3 Haziran da çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım ve 5 hazirandan beri de duphaston diye bı hap verdi doktor onuda kullan bakalım inşallah işe yaramıştır bu kez 😏 Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah 🙏
İnşallah seninledir🙏 Ne zaman test yapacakmışsın

Ben 8 yıldır evliyim, yaşım 32 :KK51: 6 yaşında bi oğlum var:KK68:
Tam 1 yıldır ikinciyi istiyoruz. Geçen sene hazirandan bırakmıştım korunmayı:KK64:
Aynı bende öyleydim canım 6 yaşında Bi oğlum var 8 yıldır evliyim çok şükür dün adet günümdü beta 113 çıktı pes etmeyin bazı ilaçların düzene sokması zaman alıyor İnş hepiniz görürsünüz bu ay uğurlu geldi bana burası :anneadayı::halay:

Hadi inşallah canım haberdar et gelişmeleri

Benim 6.gün hiç gelmedi ama 5.gün gelen miktarı bi tık artırmıştı canım
Peki doktora kontrolüne kadar ilişki yasak mı yani klomen kullanımı bitene kadar🤔
Hiç sormadım bunu doktora
Benim doktor da bişey söylemedi de ilişki olsa kesin söylerdi Çarşamba gel ilişki planlaması yapalım dedi

Aynı bende öyleydim canım 6 yaşında Bi oğlum var 8 yıldır evliyim çok şükür dün adet günümdü beta 113 çıktı pes etmeyin bazı ilaçların düzene sokması zaman alıyor İnş hepiniz görürsünüz bu ay uğurlu geldi bana burası :anneadayı::halay:
Yaa ne güzel :KK68: yarın da test yaptıracak mısın artışı görmek için

Back
X