• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomen kullanmıştım bu ay günde 2 tane.bugün doktora gittim yumurta takibi için gelişmemiş yumurta dedi.fsh ve LG yüksek dedi..ilişki içinde gün falan vermedi bu ne demek şimdi.pazartesi tekrar gel dedi😔😔

Selamlar herkeseee geçen Perşembe progesteron hormonuna baktırdım adet olmayı bekliyorum Femara ya başlayacağım bende bu ay klomen demedi doktor arasında fark Ne acaba?

Herkese merhaba 🤚🏻 Umarım hepimiz bebişlerimizi en yakın zamanda kucağımıza alırız🤲🏻 Ben 4 aydır klomen ve progestan kullandım ve bu ay çatlatma iğnesine başladık. 15 mayısta iğnem yapıldı şuan beklemedeyim. Korktuğum için henüz Test yapmadım. Umarım hepimiz güzel sonuçlara ulaşırız.

Herkese merhaba 🤚🏻 Umarım hepimiz bebişlerimizi en yakın zamanda kucağımıza alırız🤲🏻 Ben 4 aydır klomen ve progestan kullandım ve bu ay çatlatma iğnesine başladık. 15 mayısta iğnem yapıldı şuan beklemedeyim. Korktuğum için henüz Test yapmadım. Umarım hepimiz güzel sonuçlara ulaşırız.
Merhaba canım, inşallah en kısa zamanda hepimiz güzel haberler alırız 🙏🏻 test yapmalısın bence 16 gün olmuş çünkü, ona göre hareket edersin en azından

Back
X