- 13 Haziran 2020
- 535
- 472
- 53
- 30
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
- #1.341
11. Gün siliklesmis 12. Gün biraz daha belirgin yani fotoğraflar da öyle gözüküyor bana var gibi geldi valla.Kızlar hatta böyle atayım daha iyi olur yorumlar mısınızzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11. Gün siliklesmis 12. Gün biraz daha belirgin yani fotoğraflar da öyle gözüküyor bana var gibi geldi valla.Kızlar hatta böyle atayım daha iyi olur yorumlar mısınızzz
En sondaki 12. Gün mü canım çizgiyi gördüm diğerlerine göre daha belirginMerhaba kızlar, ben klomen +ovitrelle çatlatma iğnesi ile tedavi oldum bu ay iğnenin 12. Günü bugün. İğneden beri çok fazla su tüketip idrara çıkıyorum. Yani ilacı vücudumdan atmışımdır diye düşünüyorum. 10.günden beri gebelik testi yapıyorum 3 gündür hayalet çizgi çıkıyor fakat çizginin renginde ne koyulaşma var ne silikleşme var. Siz ne düşünüyorsunuz. Bu konuda tecrübeli arkadaşlarımın yardımını beklerim.![]()
Evet canım en sondaki bugün ama bana hepsi aynı tonda görünüyor. Açıkçası test markası da çok iyi değildi sanırım 11 ve 12. Günler yaptığım testin markası aynı ama çizgilerin şekilleri bile farklı çıktı biri ince biri kalın.En sondaki 12. Gün mü canım çizgiyi gördüm diğerlerine göre daha belirgin
Bence var canım hayırlısı olsunEvet canım en sondaki bugün ama bana hepsi aynı tonda görünüyor. Açıkçası test markası da çok iyi değildi sanırım 11 ve 12. Günler yaptığım testin markası aynı ama çizgilerin şekilleri bile farklı çıktı biri ince biri kalın.![]()
Reglini bekle, zor biliyoruz ama... gecikirse verirsin, yoksa zatenMerhabalar bende 27haziranda yaptim igneyibeklemek coooo zor .10ay olmustur isteyeli
kacinci gun yapayim testi 14te kan vereyim mi
Canım benim de gebelik testi yok yapmaya da cesaretim yok zaten. 2 hafta oldu tam yumurtalama olalı çatlatma iğnesi olmadım. Bende ovulasyon yaptım bugün benimki siilik çıktı. Eğer olsaydı seninki gibi koyu olurdu diye düşünüyorum.Kızlar elimde gebelik testi kalmadı bugğn iğneden sonra 10. Gün gebelik testi beyaz çizgi şeklimde çıktı hemen silindi çok su içtim ondan nı çıkmadı bilmiyorum daha sonra ovülasyon testi yaptım çünkü sadece ovülasyon var siz yaptınızmı testimi yüklüyorum hamilelik testi sipariş ettim gelsede yapsam test
Benimki de iğnenin etkisi sanırım çünkü bir kaç yorum baktım t çizgisi çok koyu olduğunda hamilelik var yazmışlar hep bu ay da hüsranCanım benim de gebelik testi yok yapmaya da cesaretim yok zaten. 2 hafta oldu tam yumurtalama olalı çatlatma iğnesi olmadım. Bende ovulasyon yaptım bugün benimki siilik çıktı. Eğer olsaydı seninki gibi koyu olurdu diye düşünüyorum.
Ne yaptınız çıktı mı sonuçların.Kızlar sabah erken gebelik yaptım silik çizgi çıktı 13.günüm kan verdim sonucu bekliyorum dua edin![]()
evet daha fazla çıkması gerekirdikuzum çıktı ama negatif çok şaşırdım bakar mısın bi sabah yaptığım test 3gündür hep silikti bugün sabahta silik çıktı 1saat sonra kan verdim beta hcg 0.86 çıktı. Ya silik olduğu için en az 1-2-3falan çıkmazmıydı değerim
Reglim zaten persembe bekliyorum olmazsa cuma test veriyim miReglini bekle, zor biliyoruz ama... gecikirse verirsin, yoksa zaten![]()
Adetin duzenliyse ver, benim gunum pazartesi, saliyi gorursem ben giderim insaallah.Reglim zaten persembe bekliyorum olmazsa cuma test veriyim mi
Bence adet olmazsan tekrarla testini üç dört günekuzum çıktı ama negatif çok şaşırdım bakar mısın bi sabah yaptığım test 3gündür hep silikti bugün sabahta silik çıktı 1saat sonra kan verdim beta hcg 0.86 çıktı. Ya silik olduğu için en az 1-2-3falan çıkmazmıydı değerim