• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bu ay klomen ve iğne kullanmıştım bat yarın hiçbir belirtim yok ne bebek için ne regl için sadece göğüs uçlarım çok açıyor belim ağrıyor ve akıntım var bolca kaset test yaptım 2 gün önce negatif çıktı silik çizgi bile yok iğneden sonra adet geçikmesi yaşayanınız oldu mu bugün iğnenin 18inci günü 15 gibi regl olunur diye okudum kafam karıştı baya

Kızlar ben bu ay klomen ve iğne kullanmıştım bat yarın hiçbir belirtim yok ne bebek için ne regl için sadece göğüs uçlarım çok açıyor belim ağrıyor ve akıntım var bolca kaset test yaptım 2 gün önce negatif çıktı silik çizgi bile yok iğneden sonra adet geçikmesi yaşayanınız oldu mu bugün iğnenin 18inci günü 15 gibi regl olunur diye okudum kafam karıştı baya
Adet olman lazımdı canım, genelde en geç 17. Gün adet olunuyor diye biliyorum ben eğer olmazsa doktora görün bence yumurtalar çatlamamış kiste dönüşmüş olabilir

Adet olman lazımdı canım, genelde en geç 17. Gün adet olunuyor diye biliyorum ben eğer olmazsa doktora görün bence yumurtalar çatlamamış kiste dönüşmüş olabilir
Çatlatma iğnesiyle çatlamama ihtimali olabiliyor mu çünkü iğneyi oldum otrivelle

İnşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benimmmmm çok sevinçliyim adına ❤️

Bende yarın sabah klomen başlıyorum adetimin beşinci günü olmuş oluyor gebe kalma sorunum yoktu doktora süreci hızlandıralım dedi pıhtılaşmam var bir düşüğüm bir kımyasalım oldu inşallah sağlıkla olur bu ay cümlemize nasip etsin rabbim

Back
X