• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Size 2.kutuyu önermiş bana maalesef ben teklif etmeme rağmen hiç birşey vermedi ama bu ay da aynı şekilde büyüme olursa femera isteyin bende sanırım önümüzdeki ay femera isteyeceğim klomen bazı insanlarda etki etmiyormuş sanırım 1 kaç ay kullandıktan sonra doktorlar femaraya geçiriyorlar mış sanırım ben doktorunu da değiştircem ben sormadan kaç mm olduğunu bile söylemeyecekti kaç tane yumurtam var onu bile bilmiyorum çok sayıda ama küçük diyor :kızgın::olamaz:
Aynı benimde doktorum öyle bügün devlete gittim acil olarak zar zor aldılar ama dpktor çok ilgiliydi. Benim doktorsa tatile çıkmış

Arkadaşlar benim durumumu başlarda okuduysanız görmüşsünüzdür . Günde 2 adet klomen ve günde iki adet estrofem kullandım yumurtalarım 2 kutu klomen bitirmeme rağmen 10mm de kaldı bu ay tekrar aynı dpzda başladık ilk kutum bitti şimdilik 1 tane yumurtam 12 mm 1 taneside 10 mm ikinci kutuya başladım Allaha dua ediyorum yalvarıyorum inşallah büyümeye devam ederler cuma günü yine kontrole gidicem
Benim solda biri 16 mm diğerin ölçüsünü söylemedi ama oda büyüyo yani sağımdada 3 tane 12 mm büyümüş cumartesi iğne yapacak iğnemi aldım progestan aldım estrofemi günde 3 e çıkardı yarın son klomen içişim olacak inşallah dua edin lütfen

Evet çok üzüldüm ilk kez klomen kullandım çatlatma iğnesi umuduyla kontrole gittim ama bu aydan sanırım artık umudumu kesmeliyim :KK42:
Üzülme benimde haziranda yumurtalarım 10 mm de kaldılar bak bu ay büyüdüler hemde aynı doz içtim klomen etkisini geö gösteriyor bazılrı bıraktığı aydan sonra hamile kalıyo hatta

Benim solda biri 16 mm diğerin ölçüsünü söylemedi ama oda büyüyo yani sağımdada 3 tane 12 mm büyümüş cumartesi iğne yapacak iğnemi aldım progestan aldım estrofemi günde 3 e çıkardı yarın son klomen içişim olacak inşallah dua edin lütfen
Oh oh çok iyi canım inşallah güzel şekilde büyüyüp iğneyle de çatladımı sıra sonucu beklemek kalıyor, Allah’ın izniyle o da olucak inşallah 🙏🏻🙏🏻

Üzülme benimde haziranda yumurtalarım 10 mm de kaldılar bak bu ay büyüdüler hemde aynı doz içtim klomen etkisini geö gösteriyor bazılrı bıraktığı aydan sonra hamile kalıyo hatta
Bende şuan doktordayım büyüme olmamış direnç gösteriyormuş duphaston verdi bidaha ki ay femara başlıcak inşallah bu ay seninde iğneden sonra tutar tüm isteyenler fazla beklemeden kucakları dolsun estrofemi ne için acaba

Bende şuan doktordayım büyüme olmamış direnç gösteriyormuş duphaston verdi bidaha ki ay femara başlıcak inşallah bu ay seninde iğneden sonra tutar tüm isteyenler fazla beklemeden kucakları dolsun estrofemi ne için acaba
Kalınlaştırıcak rahim duvarını gebelik için

Artık önümüzdeki aya kaldık ama iyi oldu biraz kafam rahatladı çok stres yapıyordum olsun istiyordum önümüzdeki ay çok stres yapmamaya rahat olmaya çalışacağım umarım sizlerin güzel sonuçlarınız olur güzel haberlerinizi yazarsınız 😇

Bugün saat 09.00da çatlatma iğnesi oldum (ovitrella) bugüne kadar çok umutlu mutlu gidiyordum solda 16 mm yumurtam oluştu ama şuan da hayattan soğudum halim yok böyle size de oldu mu böyle kaç gün sürer bu etki ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi oldum.. 2019 da rahim şeklim yüzünden histeroskobi oldum.. doktora gittim geçen ay bana Qfolin verdi eşime protime men verdi bu ay ikinciyi içiyoruz amh 10.4 inşallah işe yarar heyecanlıyım ama hiç umudum yok 😔

Kızlar iğneden sonraki 18.günüm aynı test yaptım bunda sanki gölge belirdi gibi sizde görüyormusunuz

Eklentiler

• 8CC13F7C-2201-4FDC-A363-21930EADC844.webp
    8CC13F7C-2201-4FDC-A363-21930EADC844.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 34
Evet bende gördüm silik çizgiyi 18. Günde daha koyu çıkması gerekmez miydi erken gebelik testi yapsaydın daha belli olurdu canım hayırlısı olsun
Elimde yok yA bu da zaten çok ucuza aldığım bir test 10 tane almıştım 15 liraya olmassa internetten sipariş versem mi erken gebelik testi hangi marka alıyorsunuz

Bugün 1 de iğnemi oldum sağda ve solda yunurtalar büyümüş 🥰 günde 3e çıkardı estrofemi rahim inceymiş Cumartesi yine gideceğim progestana başlatacak

Back
X