- 20 Nisan 2020
- 585
- 312
- 53
- 32
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
- #1.361
Bir dahaki aya kısmet canım herşeyin hayırlısıMaalesef kırmızılara boyandım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir dahaki aya kısmet canım herşeyin hayırlısıMaalesef kırmızılara boyandım
Adet olmadığın sürece umut var canım inşallahKızlar hala silik 14.günüm dün kan testim nası negatif çıkar hemde 0.86
Hanımlar catladikdan kaç gün sonra adet oluyoruz hep 14 yazılıyor ama bu doğru mu siz öyle mi oldunuz.Selam kizlar bende adet oldum. Testler yaniltiyo insani en guzeli regli beklemek. Beklemede olan arkadaslar en guzeli regli bekleyin testler yaniltinca insan umutlaniyo(( Allah her kesi tez bir zamanda Hayirli Bebisle sevindirsin Amiiin
Canım birde sen ilaç kullanmıstin ayniydk seninle. İlaç bittikden ne kadar sonra oldun. Catlamadan kaç gün Sonra gerçekleşti. Bende hasta olmayı bekliyorum ama adet ağrıları azalmaya başladı hap bittikden sonraSelam kizlar bende adet oldum. Testler yaniltiyo insani en guzeli regli beklemek. Beklemede olan arkadaslar en guzeli regli bekleyin testler yaniltinca insan umutlaniyo(( Allah her kesi tez bir zamanda Hayirli Bebisle sevindirsin Amiiin
Canım ben hep 16. Ya da 17.günlerde adet oldum. Şöyle diyeyim iğneyi adetin 16.günü yaptırdıysan iğneden sonra 16.gün ya da 17.gün adet oluyosunHanımlar catladikdan kaç gün sonra adet oluyoruz hep 14 yazılıyor ama bu doğru mu siz öyle mi oldunuz.
Merhaba, 15mmlik olanlar günde 1 ya da 2 mm büyüyecek 20 mm olunca kaliteliyse çatlarlar canım 27mmlik kistte küçük çaplı olduğu için kendiliğinden gidecektirHerkese merhaba, bu ay 5 gün günde 1 adet olmak üzere klomen kullandım.
bugün döngümün 12.günü doktorum kontrole çağırmıştı, 3 veya 4 tane 15 mmlik ve 1 tane de 27 mmlik kistim oluşmuş.
günaşırı ilişki verdi ve 18.gün tekrar kontrole çağırdı.
bilenler yardımcı olursa sevinirim, şimdi bu 15 lik olanlar çatlamaya kadar daha büyür heralde dimi.. kafam çok karıştı..
aynı zamanda bir de kist oluşmuş olması kötü bir şey mi?
teşekkür ederimMerhaba, 15mmlik olanlar günde 1 ya da 2 mm büyüyecek 20 mm olunca kaliteliyse çatlarlar canım 27mmlik kistte küçük çaplı olduğu için kendiliğinden gidecektir
Evet ceviz portakal suyu yumurta ben bu 3 ünü çok sık kullanmıştımteşekkür ederim
inşallah kalitelidir en az bi tanesi. acaba yumurta kalitesi bişeyler yiyip içsem faydası olur mu.
4-5 gün içinde etki eder mi?Evet ceviz portakal suyu yumurta ben bu 3 ünü çok sık kullanmıştım
Yalnız incir de prolaktin hormonunuzu yükseltebilir, o da gebeliğe engel oluyor.Bugün kontrolden geldim 11mm civarı yumurtalarım varmış döngünün 12.günüydü sizce büyür mü 3 gün sonra tekrar çağırdı 3 gün içinde sizce incir kürü denesem büyültürmü![]()
Evet çok üzüldüm ilk kez klomen kullandım çatlatma iğnesi umuduyla kontrole gittim ama bu aydan sanırım artık umudumu kesmeliyimYalnız incir de prolaktin hormonunuzu yükseltebilir, o da gebeliğe engel oluyor.
ben de klomen kullandım, bugün 12.günüm 15 mm olmuş yumurtalar ama bana da çatlatma iğnesi demedi.Evet çok üzüldüm ilk kez klomen kullandım çatlatma iğnesi umuduyla kontrole gittim ama bu aydan sanırım artık umudumu kesmeliyim![]()
Canım adet ağrısı var demiştim ya sende olabilir demiştin hatirladinmi maalesef hissettiğim doğruymuş adet oldum az önce pembelik gördüm akşama da kırmızı lari görürüm artık bu ay da olmadiEvet ceviz portakal suyu yumurta ben bu 3 ünü çok sık kullanmıştım
İnşallah canım dualarımdasınArkadaşlar benim durumumu başlarda okuduysanız görmüşsünüzdür . Günde 2 adet klomen ve günde iki adet estrofem kullandım yumurtalarım 2 kutu klomen bitirmeme rağmen 10mm de kaldı bu ay tekrar aynı dpzda başladık ilk kutum bitti şimdilik 1 tane yumurtam 12 mm 1 taneside 10 mm ikinci kutuya başladım Allaha dua ediyorum yalvarıyorum inşallah büyümeye devam ederler cuma günü yine kontrole gidicem
Üzülme canım vardır bunda da bir hayır, herşeyin bir zamanı var ne yaparsak yapalım Rabbim herşeyin hayırlısını versinCanım adet ağrısı var demiştim ya sende olabilir demiştin hatirladinmi maalesef hissettiğim doğruymuş adet oldum az önce pembelik gördüm akşama da kırmızı lari görürüm artık bu ay da olmadi![]()
Size 2.kutuyu önermiş bana maalesef ben teklif etmeme rağmen hiç birşey vermedi ama bu ay da aynı şekilde büyüme olursa femera isteyin bende sanırım önümüzdeki ay femera isteyeceğim klomen bazı insanlarda etki etmiyormuş sanırım 1 kaç ay kullandıktan sonra doktorlar femaraya geçiriyorlar mış sanırım ben doktorunu da değiştircem ben sormadan kaç mm olduğunu bile söylemeyecekti kaç tane yumurtam var onu bile bilmiyorum çok sayıda ama küçük diyorArkadaşlar benim durumumu başlarda okuduysanız görmüşsünüzdür . Günde 2 adet klomen ve günde iki adet estrofem kullandım yumurtalarım 2 kutu klomen bitirmeme rağmen 10mm de kaldı bu ay tekrar aynı dpzda başladık ilk kutum bitti şimdilik 1 tane yumurtam 12 mm 1 taneside 10 mm ikinci kutuya başladım Allaha dua ediyorum yalvarıyorum inşallah büyümeye devam ederler cuma günü yine kontrole gidicem