• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba, sizi uzun zamandır takip ediyorum. Bir sorum olacaktı ben klomen kullanmaya başladım bugün 4. Günüm akıntı sizde de kullanırken oluşmuş muydu birde sigara kullanıp yumurtası oluşan var mı aranızda 😔
Ben sigara kullaniyorum hala da içiyorum 2 tane oluştu 18mm bende sorun olmadı ama sizde olur mu bikmiyorum

Belirtilerin ne durumda varmı değişik biseyler vücudunda.
Göğüslerim ağrıyo 3-4gündür canım. Gece kasık ağrım ve bel ağrım oldu biraz Akıntım oluyo beyaz gibi şeffaf gibi yumurta akı gibi onun dışında bi değişiklik yok canım birazda belirti aramıyorum aramak istemiyorum ya çünkü her aradığımda zaten bulup hamilelikle ilgili olsun olmasın hep hamileliğe yoruyorum

Canım naptın nasıl oldun var mı bı gelişme adet oldun mu merak ettim seni
Kızlar merhaba, sizi uzun zamandır takip ediyorum. Bir sorum olacaktı ben klomen kullanmaya başladım bugün 4. Günüm akıntı sizde de kullanırken oluşmuş muydu birde sigara kullanıp yumurtası oluşan var mı aranızda 😔
bende catlama ve ondan sonra 4 gun akinti olçadi daha sonra basladi hergun oluyo amma cok bisüy yok

Canm hic merak etme ben gunde yarm paket iciylrum ama bu ay 3 saglikli yumurtam olustu

Eklentiler

• 780885EB-3B31-4602-BA38-46AEAC915818.webp
    780885EB-3B31-4602-BA38-46AEAC915818.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 12
Ben sigara kullaniyorum hala da içiyorum 2 tane oluştu 18mm bende sorun olmadı ama sizde olur mu bikmiyorum
Canm hic merak etme ben gunde yarm paket iciylrum ama bu ay 3 saglikli yumurtam olustu
Çok teşekkür ederim kızlar ben tedaviye yeni başladım bırakmak için çabalıyorum ama geçen dayanamadım aldım paket o yüzden 2 yıllık evliyiz artık Bi an önce olsun istiyoruz sigara yüzünden gelişimine engel olur diye kendimi suçladı inşallah oluşup olgunlaşıyordur 7 temmuzda kontrol bakalım 😇🤗🙏

Çok teşekkür ederim kızlar ben tedaviye yeni başladım bırakmak için çabalıyorum ama geçen dayanamadım aldım paket o yüzden 2 yıllık evliyiz artık Bi an önce olsun istiyoruz sigara yüzünden gelişimine engel olur diye kendimi suçladı inşallah oluşup olgunlaşıyordur 7 temmuzda kontrol bakalım 😇🤗🙏
Canm zaten şu surecte stres.icindeyz birakmak daha da zor bende birakamadim maalesef.. inşallah birsuru yumurtan olur canm😘

Dün gebelik testimi dayanamayarak yaptim, regle 4 gun var... biraz silik de olsa çift cizgiyi gordum... Ama sevinmeye korkuyorum malum catlatma ignesi yaptim, bu gun 10. gunu.. Allah hakkimda hayirlisini versin, sabredecegim bir kac gun daha, kosa kosa dr'a gitmeyecegim..

Back
X