Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bencexe sabr edin bende 12ci gun sabah yapdim pozitiv gordum aksam yapdim neqativ bu sabah yapdim dunkunden daha silik cikiyo. Kimyasalmi nemi. En guzeli bekle insAllah adet vaktine tam koyulasir cift cizgi

Negatife dönmesin inşallah canım

Benim gün geçtikçe umudum bitiyor çünkü adet belirtilerim var. Haziran 9 şu adet günüm. Olmama az kaldı yunurtalama dan 13 gün gecti. Göğüs acısı arada kasıklarıma adet ağrısı giriyor. Umudum bitti bu ay da

Ben agustosa kaldim kizlar adete 4 gun var kan testi negatif sirada hsg ve histereskopi var

Ayy canım benim amin inşallah Allah senin de yüzüne baksın sağlıkla kucağına al inşallah Peki neden kiste dönüştü? Çatlama iğnesi vurulduğun halde çatlamadı mı? Fsh ve Lh kaç çıkıyordu bide senin canım?

Kızlar bugün 12.günüm normal gebelik testi yaptım böyle çıktı

Eklentiler

• 40905FA3-B82F-4051-B2F7-3B66482F02D6.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 52
  • 40EE6E95-F477-4A5F-B98B-1C663D418CC2.webp
    32 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar hatta böyle atayım daha iyi olur yorumlar mısınızzz

Eklentiler

• B03B5BFA-C61D-4990-B47A-EED8688F37FE.webp
    89,4 KB · Görüntüleme: 73
Merhaba kızlar, ben klomen +ovitrelle çatlatma iğnesi ile tedavi oldum bu ay iğnenin 12. Günü bugün. İğneden beri çok fazla su tüketip idrara çıkıyorum. Yani ilacı vücudumdan atmışımdır diye düşünüyorum. 10.günden beri gebelik testi yapıyorum 3 gündür hayalet çizgi çıkıyor fakat çizginin renginde ne koyulaşma var ne silikleşme var. Siz ne düşünüyorsunuz. Bu konuda tecrübeli arkadaşlarımın yardımını beklerim.

Eklentiler

• 20200703_140136.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…