- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
- #1.321
bencexe sabr edin bende 12ci gun sabah yapdim pozitiv gordum aksam yapdim neqativ bu sabah yapdim dunkunden daha silik cikiyo. Kimyasalmi nemi. En guzeli bekle insAllah adet vaktine tam koyulasir cift cizgiDün gebelik testimi dayanamayarak yaptim, regle 4 gun var... biraz silik de olsa çift cizgiyi gordum... Ama sevinmeye korkuyorum malum catlatma ignesi yaptim, bu gun 10. gunu.. Allah hakkimda hayirlisini versin, sabredecegim bir kac gun daha, kosa kosa dr'a gitmeyecegim..
Negatife dönmesin inşallah canımDün gebelik testimi dayanamayarak yaptim, regle 4 gun var... biraz silik de olsa çift cizgiyi gordum... Ama sevinmeye korkuyorum malum catlatma ignesi yaptim, bu gun 10. gunu.. Allah hakkimda hayirlisini versin, sabredecegim bir kac gun daha, kosa kosa dr'a gitmeyecegim..
Umudunu kaybetmemelisin canım adet belirtileri ile aynı çünküBenim gün geçtikçe umudum bitiyor çünkü adet belirtilerim var. Haziran 9 şu adet günüm. Olmama az kaldı yunurtalama dan 13 gün gecti. Göğüs acısı arada kasıklarıma adet ağrısı giriyor. Umudum bitti bu ay da
Canım olmadım daha adet bekliyorum
Test yapsaydın ya canımCanım olmadım daha adet bekliyorum
Rabbim hayırlısını nasip etsinBen agustosa kaldim kizlar adete 4 gun var kan testi negatif sirada hsg ve histereskopi var
Yaptım dün negatifTest yapsaydın ya canım
Amin amin inşallah elimden geleni yapiyorum Allah goruyor biraz salicam artik kendimi Allaha birakicam tamamenRabbim hayırlısını nasip etsin
YaaYaptım dün negatif
Hikayemiz hemen hemen aynı canım bende son boş gebelikte kürtaj oldum ve kürtaj sonrası 13 ay gebe kalamadım en son doktor pko dedi ve klomene başladı ilk ay tek yumurta oluştu oda kiste dönüşmüştü bir ay ara verdik üçüncü ay kist atılınca tekrar klomene başladık ve o ayda ben bir çok geleneksel yöntemide beraberinde yaptım ve oldu çok şükür rabbim sana da nasip eder inşa Allah
Ben adet oldum bugün tekrar klomene başlicaz galiba kontrolüm var bakalım
Hayırlısı olsun canımBen adet oldum bugün tekrar klomene başlicaz galiba kontrolüm var bakalım
Canım ikinci çizgi yi görüyorum ben. Başka test yaptınmiKızlar bugün 12.günüm normal gebelik testi yaptım böyle çıktı
Canım ekledim testleriCanım ikinci çizgi yi görüyorum ben. Başka test yaptınmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?