- 20 Nisan 2020
- 585
- 312
- 53
- 32
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
- #1.301
Bencede var artık canım hayırlı olsun kan vermelisin
İğne etkisi olabilir mi canım ya bat’ım salı günü ayın 7sinde daha bugün 10.gün acaba silikleşir mi 2-3güne ama niye koyulaşsınki demiBencede var artık canım hayırlı olsun kan vermelisin
Ben sigara kullaniyorum hala da içiyorum 2 tane oluştu 18mm bende sorun olmadı ama sizde olur mu bikmiyorumKızlar merhaba, sizi uzun zamandır takip ediyorum. Bir sorum olacaktı ben klomen kullanmaya başladım bugün 4. Günüm akıntı sizde de kullanırken oluşmuş muydu birde sigara kullanıp yumurtası oluşan var mı aranızda
Belirtilerin ne durumda varmı değişik biseyler vücudunda.İğne etkisi olabilir mi canım ya bat’ım salı günü ayın 7sinde daha bugün 10.gün acaba silikleşir mi 2-3güne ama niye koyulaşsınki demi
Göğüslerim ağrıyo 3-4gündür canım. Gece kasık ağrım ve bel ağrım oldu biraz Akıntım oluyo beyaz gibi şeffaf gibi yumurta akı gibi onun dışında bi değişiklik yok canım birazda belirti aramıyorum aramak istemiyorum ya çünkü her aradığımda zaten bulup hamilelikle ilgili olsun olmasın hep hamileliğe yoruyorumBelirtilerin ne durumda varmı değişik biseyler vücudunda.
Canım naptın nasıl oldun var mı bı gelişme adet oldun mu merak ettim seni
bende catlama ve ondan sonra 4 gun akinti olçadi daha sonra basladi hergun oluyo amma cok bisüy yokKızlar merhaba, sizi uzun zamandır takip ediyorum. Bir sorum olacaktı ben klomen kullanmaya başladım bugün 4. Günüm akıntı sizde de kullanırken oluşmuş muydu birde sigara kullanıp yumurtası oluşan var mı aranızda
Koyulaşma var evetKızlar Üstteki bugün öğlen saat 12.00 de yaptığım alttaki dün gece 00.30daki koyulaşma var mı sizce yoksa aynı
Testin markası nedir acaba
var yaa sizde allah tamamina erdirsin saglikli olsun İnsAllah degerlerin artar
Canm hic merak etme ben gunde yarm paket iciylrum ama bu ay 3 saglikli yumurtam olustuKızlar merhaba, sizi uzun zamandır takip ediyorum. Bir sorum olacaktı ben klomen kullanmaya başladım bugün 4. Günüm akıntı sizde de kullanırken oluşmuş muydu birde sigara kullanıp yumurtası oluşan var mı aranızda
Laboquick canım markası bundanTestin markası nedir acaba
Ay inşallah iğne etkisinden değildir canım 2güne netleşir sanırımvar yaa sizde allah tamamina erdirsin saglikli olsun İnsAllah degerlerin artar❤
ben kullanmadimÇatlatma iğnesi kullanan arkadaşlar hiç ovülasyon testi kullandınız mı
Ben sigara kullaniyorum hala da içiyorum 2 tane oluştu 18mm bende sorun olmadı ama sizde olur mu bikmiyorum
Çok teşekkür ederim kızlar ben tedaviye yeni başladım bırakmak için çabalıyorum ama geçen dayanamadım aldım paket o yüzden 2 yıllık evliyiz artık Bi an önce olsun istiyoruz sigara yüzünden gelişimine engel olur diye kendimi suçladı inşallah oluşup olgunlaşıyordur 7 temmuzda kontrol bakalımCanm hic merak etme ben gunde yarm paket iciylrum ama bu ay 3 saglikli yumurtam olustu
Ben kullandimÇatlatma iğnesi kullanan arkadaşlar hiç ovülasyon testi kullandınız mı
Canm zaten şu surecte stres.icindeyz birakmak daha da zor bende birakamadim maalesef.. inşallah birsuru yumurtan olur canmÇok teşekkür ederim kızlar ben tedaviye yeni başladım bırakmak için çabalıyorum ama geçen dayanamadım aldım paket o yüzden 2 yıllık evliyiz artık Bi an önce olsun istiyoruz sigara yüzünden gelişimine engel olur diye kendimi suçladı inşallah oluşup olgunlaşıyordur 7 temmuzda kontrol bakalım
nasıl çıkyorBen kullandim
9yada 10.gune kadr pozitif cikti bendenasıl çıkyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?