- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
- #1.181
Adet donemim değil ki ama akıntım olsun veya koksun değişik bir koku ağır yani oturdugumda hissedebiliyorum yaniKokmasi derken, adet öncesi hormonlarin etkisiyle hafif bi degisir ya akıntı kokusu. Öyle bi koku mu yoksa farklı, ağır bir koku mu? İlki sorun olmaz da ikinciden emin değilim canim ya
İlk 469 çıktı 48 saat sonra yine verdim 1277 olmuştuKan testi verdiğinde ilk kaç çıktı canım
Canım benim hiper troidim vardı şuan klomen kullandım 2. Ayımda gebe kaldım merak etme troid sıkıntı olmazMerhabalar bu ay ben de doktor kontrolunde ilk kez klomene başladm salı günü yumurta gelışimine bakacağız inşaAllah rabbim buradaki herkese gönlünden geçeni tez zamanda nasip etsin bu arada benim Troid hormonum yüksek çıktı onun içinde dideral kullanıyorum varsa benimle aynı durumda olan fikir paylaşımı yapabılırız
Doktorum öylr söyledi 72 saat içinde etkisi geçiyormuş.Bende dun test yapdim sılık çıkdı igne etkisi geçermiki 7 gune? okudugum kadar 10-12 gune geçiyormus etkisi
İnşallahSalam Tebrik edirem Sagliqla bebeyinizi kucaginiza alin İnsAllah. Men bu siteyi yeni kesf etdim. Bende bu ay klomen +ovitrell kullandim simdi beklemedeyim. Bu gun İgneden 8 gun gecdi. İnsAllah Butun kizlarimiz Anne olsun bizlerle berabeer
Canım benimde 5.40 tı bir ay duzenli levatron kullandım 2.90 indi o ay hamile kaldım ilaçlarını düzenli al ve bol su iç doktor 5 le hamile kalan çok dedi triodi kafana takma ilaçla halledilen bişeyKızlar bizde haziran ayında başlayacaktık klomene. Benimde troid yükselmişDoktor bunu düzeltelim öyle başlayalım dedi. 6 çıkmıştı. Günde 25 mg levatron kullanıyorum bende. Bu tiroidi denge de nasıl tutarız ya? Bazen çok iniyo bazen çıkıyo anlayamadım
CANIm merhaba Pazar günü kırmızıları gördüm benpapatyaserim canım bat yarın durumun ne
Bir de yemeklerin de kaya tuzu kullanKızlar bizde haziran ayında başlayacaktık klomene. Benimde troid yükselmişDoktor bunu düzeltelim öyle başlayalım dedi. 6 çıkmıştı. Günde 25 mg levatron kullanıyorum bende. Bu tiroidi denge de nasıl tutarız ya? Bazen çok iniyo bazen çıkıyo anlayamadım
Canım benimde 5.40 tı bir ay duzenli levatron kullandım 2.90 indi o ay hamile kaldım ilaçlarını düzenli al ve bol su iç doktor 5 le hamile kalan çok dedi triodi kafana takma ilaçla halledilen bişey
Canım benimde iki gebeliğim düşük oldu her ikisinde de troidim yüksekti 25 lik kullanıyorum hafta sonra yarın alıyorum ama doktorum gebe kalsan da kullanacak uzun süre bu ilacı alman gerekiyor dedi. Ayrıca endokronoloji triod düşük yapmaz dedi ilk gebeliğim kese küçük olduğu için düşük oldu ikincisi boş keseydi diye yani kafan rahat olsun troid çok etkilemiyor sadece ilaçlarını düzenli kullan yeterEvet aslında diğer gebeliğim de kullandığımın 3. Ayı gebe kalmıştım ama kalbi durdu maalesef. Sonra tekrar gebe kalamadım. Tsh bi ölçtürdüm 0,02ye düşmüş ondan olmadı sanırımSonra bıraktım ilacı 2 ay sonra bu sefer 6 olmuş. Ama ilaç dozajımı fazla geliyo. Sen kaçlık içiyorsun canım?
Bu arada hamilesin sanırım çok tebrik ederim ♥♥ Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah son gebeliğimden sonra 15 ay gebe kalamadım diğer iki gebeliğim normaldi bunda klomen+çatlatma iğnesi yaptım 2. Ayda tuttu çok şükürEvet aslında diğer gebeliğim de kullandığımın 3. Ayı gebe kalmıştım ama kalbi durdu maalesef. Sonra tekrar gebe kalamadım. Tsh bi ölçtürdüm 0,02ye düşmüş ondan olmadı sanırımSonra bıraktım ilacı 2 ay sonra bu sefer 6 olmuş. Ama ilaç dozajımı fazla geliyo. Sen kaçlık içiyorsun canım?
Bu arada hamilesin sanırım çok tebrik ederim ♥♥ Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin
Canım benimde iki gebeliğim düşük oldu her ikisinde de troidim yüksekti 25 lik kullanıyorum hafta sonra yarın alıyorum ama doktorum gebe kalsan da kullanacak uzun süre bu ilacı alman gerekiyor dedi. Ayrıca endokronoloji triod düşük yapmaz dedi ilk gebeliğim kese küçük olduğu için düşük oldu ikincisi boş keseydi diye yani kafan rahat olsun troid çok etkilemiyor sadece ilaçlarını düzenli kullan yeter
Kafan rahat oldun troid kolay halledilen bir durum gebe kalmışsan yine kalırsın allahın izniyleEvet canım hep kullanmamız gerekecek gibi duruyor. Hayırlısı olsun
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah son gebeliğimden sonra 15 ay gebe kalamadım diğer iki gebeliğim normaldi bunda klomen+çatlatma iğnesi yaptım 2. Ayda tuttu çok şükür
Olur hiç merak etme allahın izniyle olur ben adet dönemim de 4 gün sabah akşam aslan pençesi çayı içtim sana da tavsiye ederimBen de kendim kalmıştım canım. Bir de pco var bende. Evlendiğimizin 6. Ayı kalmıştım. Şimdi kürtaj üzerinden 7 ay geçti ben de kalamadım henüz. Biraz da acele ediyorum sanırım. Doktor klomen kullanalım dedi. İnşallah benim de ilk kullandığım ay sağlıkla nasip olur canım
Doktorum bile sonuca şaşırdı 3 yumurtam olmuştu hatta doktorum iyi yaptığımı söyledi ilk ay sadece 1 yumurta oluşmuştuBen de kendim kalmıştım canım. Bir de pco var bende. Evlendiğimizin 6. Ayı kalmıştım. Şimdi kürtaj üzerinden 7 ay geçti ben de kalamadım henüz. Biraz da acele ediyorum sanırım. Doktor klomen kullanalım dedi. İnşallah benim de ilk kullandığım ay sağlıkla nasip olur canım
Hm anladım canım hayırlısı olsunCANIm merhaba Pazar günü kırmızıları gördüm ben
Hm anladım canım inşallah benimde yüksek çıkar inşallahİlk 469 çıktı 48 saat sonra yine verdim 1277 olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?