• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkürler inşallah kimse yakalanmaz o kadar kötü birsey ki hayatım da böyle acı çekmedim bilmiyorum bende anlamadım serum taklidi birde ilaç verildi pis biri de değilim aksine titiz biriyim neden oldu anlamadım belki rahim filminden sonra olmuştur antibiyotik de kullanmıştım filmden dolayı ama bilmiyorum. Kolay kolay hastaneye gitmem düşünün sokağa çıkma yasağı vardı gittim inşallah kimse olmaz çok zor
İnsAllah tez bir zamanda kurtulucaksin🙏🏻🙏🏻

Merhabalar bu ay ben de doktor kontrolunde ilk kez klomene başladm salı günü yumurta gelışimine bakacağız inşaAllah rabbim buradaki herkese gönlünden geçeni tez zamanda nasip etsin bu arada benim Troid hormonum yüksek çıktı onun içinde dideral kullanıyorum varsa benimle aynı durumda olan fikir paylaşımı yapabılırız 😓
Benimde TSH yuksekti. 4.65ti doktor 2.5alti olmasi gerekir dedi. eytrox 25mg icdim 20 gune dusdu hala da davam ediyorum. Bu ay klomen ovitrell yapdim bugun 10gun az kaldi bakalim ne olucak

Evet aslında diğer gebeliğim de kullandığımın 3. Ayı gebe kalmıştım ama kalbi durdu maalesef. Sonra tekrar gebe kalamadım. Tsh bi ölçtürdüm 0,02ye düşmüş ondan olmadı sanırım 🤦🏻‍♀️ Sonra bıraktım ilacı 2 ay sonra bu sefer 6 olmuş. Ama ilaç dozajımı fazla geliyo. Sen kaçlık içiyorsun canım?
Bu arada hamilesin sanırım çok tebrik ederim ♥♥ Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin
Gecmis olsun. TSH hamilelik doneminde dikkatde tutmak onemli endokrenolok her ay nezaret etmeli

Benimde TSH yuksekti. 4.65ti doktor 2.5alti olmasi gerekir dedi. eytrox 25mg icdim 20 gune dusdu hala da davam ediyorum. Bu ay klomen ovitrell yapdim bugun 10gun az kaldi bakalim ne olucak
Bnde hem klomen hemde trıod için içiyorum ilaç umarım bnmde düşmüştür önce bunu halletmemiz lazımmış bebekte düşme riski olurmuş dahiliye öyle soyledi bana..İnşaAllah beklediğini tez zamanda versin rabbim canım🙏🏻

Merhaba kızlar,
Bu son yazışım. En az bi ay foruma girmemeye karar verdim. Çünkü burayı okudukça stresim ve üzüntüm artıyor :KK14::KK14:
Bugün doktora gittim, klomenle oluşan 4 yumurtanın 2si kiste dönüşmüş 4-5 cm ikisi de
O yüzden bu ay klomen veremem dedi:KK14:
Hormon testi istedim. Bakalım sonuç ne çıkacak.
Bu ay büyük ihtimalle hamile kalamayacağım.
Buranın psikolojik baskısı da ağır geliyor.
K Kunfeyekunn34 senin kan testi sonucuna bakmaya geleceğim bu akşam canım:KK51:
Tebrik ederim:KK15:

Merhaba kızlar,
Bu son yazışım. En az bi ay foruma girmemeye karar verdim. Çünkü burayı okudukça stresim ve üzüntüm artıyor :KK14::KK14:
Bugün doktora gittim, klomenle oluşan 4 yumurtanın 2si kiste dönüşmüş 4-5 cm ikisi de
Canım hiç üzülme Mart ayında 8 cm kistim vardı. 3 aydır düzensiz oldum 45 günde bir. Soğan suyu içtim ramazan da hatta 2 bile değil sadece 1 tane içtim sahur dan önce bayram sonu gittim doktora kist yok ve klomen verdi.

Canım hiç üzülme Mart ayında 8 cm kistim vardı. 3 aydır düzensiz oldum 45 günde bir. Soğan suyu içtim ramazan da hatta 2 bile değil sadece 1 tane içtim sahur dan önce bayram sonu gittim doktora kist yok ve klomen verdi.
İnşallah benimde yok olur. Bişey kullanmayacağım canım. Reglim düzenli. Geçmezse doktor bişeyler verir heralde.
Çok geçmiş olsun. İnşallah gebelik nasip olsun sana bu ay🙏

Merhaba kızlar,
Canım benim de ilk ay kist oldu bir ay ara verdik ikinci ay tekrar klomen aldım ve şuan hamileyim hiç canını sıkma kist oluşumu çok normal bir daha ki ay atarsın o kistleri için rahat olsun

Merhaba kızlar,
Aaa çok üzüldüm canım keşke kullandıktan sonra kontrole gitseydin, Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin üzülme sıkma canını ben her zaman burdayım 💜💜

Back
X