Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsAllah tez bir zamanda kurtulucaksin

Benimde TSH yuksekti. 4.65ti doktor 2.5alti olmasi gerekir dedi. eytrox 25mg icdim 20 gune dusdu hala da davam ediyorum. Bu ay klomen ovitrell yapdim bugun 10gun az kaldi bakalim ne olucak

Gecmis olsun. TSH hamilelik doneminde dikkatde tutmak onemli endokrenolok her ay nezaret etmeli

Benimde TSH yuksekti. 4.65ti doktor 2.5alti olmasi gerekir dedi. eytrox 25mg icdim 20 gune dusdu hala da davam ediyorum. Bu ay klomen ovitrell yapdim bugun 10gun az kaldi bakalim ne olucak
Bnde hem klomen hemde trıod için içiyorum ilaç umarım bnmde düşmüştür önce bunu halletmemiz lazımmış bebekte düşme riski olurmuş dahiliye öyle soyledi bana..İnşaAllah beklediğini tez zamanda versin rabbim canım

Merhaba kızlar,
Bu son yazışım. En az bi ay foruma girmemeye karar verdim. Çünkü burayı okudukça stresim ve üzüntüm artıyor
Bugün doktora gittim, klomenle oluşan 4 yumurtanın 2si kiste dönüşmüş 4-5 cm ikisi de
O yüzden bu ay klomen veremem dedi
Hormon testi istedim. Bakalım sonuç ne çıkacak.
Bu ay büyük ihtimalle hamile kalamayacağım.
Buranın psikolojik baskısı da ağır geliyor.
K Kunfeyekunn34 senin kan testi sonucuna bakmaya geleceğim bu akşam canım
Tebrik ederim

Canım hiç üzülme Mart ayında 8 cm kistim vardı. 3 aydır düzensiz oldum 45 günde bir. Soğan suyu içtim ramazan da hatta 2 bile değil sadece 1 tane içtim sahur dan önce bayram sonu gittim doktora kist yok ve klomen verdi.

İnşallah benimde yok olur. Bişey kullanmayacağım canım. Reglim düzenli. Geçmezse doktor bişeyler verir heralde.
Çok geçmiş olsun. İnşallah gebelik nasip olsun sana bu ay

Canım benim de ilk ay kist oldu bir ay ara verdik ikinci ay tekrar klomen aldım ve şuan hamileyim hiç canını sıkma kist oluşumu çok normal bir daha ki ay atarsın o kistleri için rahat olsun

Aaa çok üzüldüm canım keşke kullandıktan sonra kontrole gitseydin, Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin üzülme sıkma canını ben her zaman burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…