- 22 Ocak 2020
- 478
- 454
- 103
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
Isin tuhafı da o ya ne benim hsgmde hormonlarimda ne esimin sperm testlerinde hicbir sorun çıkmıyorBir sıkıntı var mı peki sizde? Temiz mi her şey.
Bi arkadaşın dr u demiş, klomen kullanmayı bıraksan bile etkisi sürmeye devam ediyormuş. Pes etmek yokkk
İnşallah gerek kalmaz, bu ay karnında oluverir bebeğinSali gidicem canm bu ay da olmazsa rahim filmi dedi insallah olur gerek.kalmaz
23-27 mm’lik yumurta çatlamamış olabilir canım geçen ayda benim 24 tü adetle attım 17 mm’lik çatlamıştır sancın da olmu zatenBen de katılayim araniza. 15 Haziran'da vuruldum çatlatma iğnesini. İki yumurtam vardi biri 17mm diğeri 23-27mm. Çok ağrım oldu dün, acaba büyük yumurta çatlamayıp kiste mi dönüştüyoksa çatladı da onun sancısı mıydı bilemiyorum, bir fikriniz var mı acaba?
23-27 mm’lik yumurta çatlamamış olabilir canım geçen ayda benim 24 tü adetle attım 17 mm’lik çatlamıştır sancın da olmu zaten
Canm benm amin insallah hepimizinnnİnşallah gerek kalmaz, bu ay karnında oluverir bebeğin
Ben adetin üçüncü günü başladım kullanmaya, onbirinci gün ignemi vuruldum ama 10.olsaydi daha iyi olcakmiş, bir yumurta fazla büyümüş oldu.Kizlsr catlatma ignelerinizi adetin kacinci oldunuz?
Benim bugun 12.gunumdu 17si bidaha gel biraz daha buyumesi gerek dediBen adetin üçüncü günü başladım kullanmaya, onbirinci gün ignemi vuruldum ama 10.olsaydi daha iyi olcakmiş, bir yumurta fazla büyümüş oldu.
9.günü oldum ben canımKizlsr catlatma ignelerinizi adetin kacinci oldunuz?
Aa ne kadar erken ne guzel9.günü oldum ben canım
Bittikten 9gun slnra degil dimi9.günü oldum ben canım
Hayır adetin başlangıcından sonraki 9.günBittikten 9gun slnra degil dimi
Yumurtan erken buyumus canm demekki bende pko var gec buyuyormusHayır adetin başlangıcından sonraki 9.gün
3 haziran adet başladı
7 haziranda klomene başladım
11 haziranda da iğneyi vuruldum
Bilmiyorum doktorum iyi mi yaptı kötü mü yaptı
Haziran sonunda anlarız
Olabilir 19mm di klomenin 5.günü canımYumurtan erken buyumus canm demekki bende pko var gec buyuyormus
Kalınlaşma mıKızlar merhaba kontrolden çıktım şimdi yumurtaların 2 side çatlamışRahim kalınlığı 14mm olmuş bekliycez artık dedi
Ayy inşallah canım ya bugüne kadar çatlamadı diye düşünüyordum çok mutlu oldum güzel haberleri de veririm inş burdanKalınlaşma mı
Yani bi gebelik habercisi mi
Geliyor ikizler bence
İnşallah canımAyy inşallah canım ya bugüne kadar çatlamadı diye düşünüyordum çok mutlu oldum güzel haberleri de veririm inş burdan
Oo baya guzel buyumuş masallah saliya kadar buyumus olur benimde insallahOlabilir 19mm di klomenin 5.günü canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?