Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlatma iğnesinin kacinci gunundesiniz siz bugun 8.gunum benim zaman hic gecmiyor sanki ya sanki boyle bekleye bekleye de olmaz gibime geliyor ama napayim kafami dagitamiyorum bi turlu gun icinde ister istemez geliyor aklima

Ben 12 si vuruldum çatlatma ignesini evet vakit geçmiyor bence de

YA 2 kutu kullandım klomen ve yanında estrofem ile bugün yine gittim ilaç bitti diye ve hala istediğim büyüklüğw gelmemiş dedi doktor 5 gün öncekiyle aynıymış dediğine göre ve 3/4 tane yumurtam var şuan 10 mm felan cumartesi yine çağırdı :/ moralim çok bozuk benle aynı başlayanlar çoktan büyüdü yumurtası iğneyi olali 1 hafta oldu benim neden bu kadar geç oldu

Neden böyle olabileceği ile ilgili herhangi bir şey söylemedi mi doktorun yani onun hastalarında sık rastladığı bir durum muymuş

Canım bu ilaçları içtiğin zaman bol bol ceviz portakal suyu yumurta tüketmelisin bu gibi yiyecekler yumurtanın büyümesine yardımcı, ben kullandıktan sonra ilacı 1 yumurtam vardı sonraki gittiğimde 2 tane geliştiğini söyledi doktorum

Polikistik over var sanırım sizde de benimle aynı durumunuz benim de adetin 14. Günü 11 mm di sonrasında ben adetin 18 günü çatlatma iğnesi vuruldum. Kaç mm büyüdü bilmiyorum bu ay böyle denicez dedi doktor. Ondan önce iki kez klomen kullandım günde iki doz büyüme 11 mm de kaldı günde üç doz kullandım büyüme 11 mm de kaldı gonalf başladık günde 50 ml 9 gün boyunca vuruldum üç yumurta oluştu 9-10-11 . Gelecek ay adet olunca yüksek doz gonalf devam edicem

YA doktor bana mm olarak bile bilgi vermiyorki ilk klomen kutu bitince hatırlayın 1cm dedi kaç gün araştırmaktan harap oldum 10mm demek istedi dedim herhalde , bugün dedimki hocam halamı 1cm yani 10 mm evet daha istediğiö gibi büyümemiş dedi hem sağda yumurta vardı hemde soldaçünkü alttan bakarken sağda durdu çekti resim solda durdu çekti sonra yine sağda durdu çekti ,öyle gıcık ki sormaya bile çekindim

İncir yemeyi düşünüyorum inşallah rabbime dua ediyprum bu cumartesi istenilen boyuta gelirler inşallah iğnemi olurum bebek olur, ilk deneyimim kaç aydır doğru düzgün yumurta takibi bile yapmadı bana ısrarım üzere klomen yaptı bu ay

İnşallah canım Bu ay da olmazsa doktorunu kesinlikle değiştirmelisin

Canım doktor değiştir . Memnun değilsen eğer benim ikinci denenmemdi bir kere daha aynı doktorla denicem sonra başka doktor arayışına gecicem baştan savma iş yapiyor bazıları. İnşallah Rabbim nasip etsin hayırlı sağlıklı

Kaçırmış olabilirim kusura bakmayın. Bat I gecen ve gelen arkadaştan haber varmı? Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Canım sabah ilk idrarla yapmamıştın ama bence bu sefer erken gebelik testini sabah ilk idrarla yapmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…