- 10 Haziran 2020
- 108
- 109
- 53
- 48
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
Çatlatma iğnesinin kacinci gunundesiniz siz bugun 8.gunum benim zaman hic gecmiyor sanki ya sanki boyle bekleye bekleye de olmaz gibime geliyor ama napayim kafami dagitamiyorum bi turlu gun icinde ister istemez geliyor aklima
Neden böyle olabileceği ile ilgili herhangi bir şey söylemedi mi doktorunYA 2 kutu kullandım klomen ve yanında estrofem ile bugün yine gittim ilaç bitti diye ve hala istediğim büyüklüğw gelmemiş dedi doktor 5 gün öncekiyle aynıymış dediğine göre ve 3/4 tane yumurtam var şuan 10 mm felan cumartesi yine çağırdı :/ moralim çok bozuk benle aynı başlayanlar çoktan büyüdü yumurtası iğneyi olali 1 hafta oldu benim neden bu kadar geç oldu
Canım bu ilaçları içtiğin zaman bol bol ceviz portakal suyu yumurta tüketmelisin bu gibi yiyecekler yumurtanın büyümesine yardımcı, ben kullandıktan sonra ilacı 1 yumurtam vardı sonraki gittiğimde 2 tane geliştiğini söyledi doktorumYA 2 kutu kullandım klomen ve yanında estrofem ile bugün yine gittim ilaç bitti diye ve hala istediğim büyüklüğw gelmemiş dedi doktor 5 gün öncekiyle aynıymış dediğine göre ve 3/4 tane yumurtam var şuan 10 mm felan cumartesi yine çağırdı :/ moralim çok bozuk benle aynı başlayanlar çoktan büyüdü yumurtası iğneyi olali 1 hafta oldu benim neden bu kadar geç oldu
YA 2 kutu kullandım klomen ve yanında estrofem ile bugün yine gittim ilaç bitti diye ve hala istediğim büyüklüğw gelmemiş dedi doktor 5 gün öncekiyle aynıymış dediğine göre ve 3/4 tane yumurtam var şuan 10 mm felan cumartesi yine çağırdı :/ moralim çok bozuk benle aynı başlayanlar çoktan büyüdü yumurtası iğneyi olali 1 hafta oldu benim neden bu kadar geç oldu
İnşallah canımİncir yemeyi düşünüyorum inşallah rabbime dua ediyprum bu cumartesi istenilen boyuta gelirler inşallah iğnemi olurum bebek olur, ilk deneyimim kaç aydır doğru düzgün yumurta takibi bile yapmadı bana ısrarım üzere klomen yaptı bu ay
Canım doktor değiştir . Memnun değilsen eğer benim ikinci denenmemdi bir kere daha aynı doktorla denicem sonra başka doktor arayışına gecicem baştan savma iş yapiyor bazıları. İnşallah Rabbim nasip etsin hayırlı sağlıklıİncir yemeyi düşünüyorum inşallah rabbime dua ediyprum bu cumartesi istenilen boyuta gelirler inşallah iğnemi olurum bebek olur, ilk deneyimim kaç aydır doğru düzgün yumurta takibi bile yapmadı bana ısrarım üzere klomen yaptı bu ay
Çatlatma iğnesinin kacinci gunundesiniz siz bugun 8.gunum benim zaman hic gecmiyor sanki ya sanki boyle bekleye bekleye de olmaz gibime geliyor ama napayim kafami dagitamiyorum bi turlu gun icinde ister istemez geliyor aklima
[/QUOT
İgneyi dün vuruldum canım. Biz bütün imkanlar dahilinde elimizden geleni yapıyoruz kuzum. Bekleyip göreceğiz artık. Nasipten öte köy yok demişler. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese. Sıkma canını. Doğru zamanı gelince Allah verecektir inşallahhh. Dua dua duaa
Bir sıkıntı var mı peki sizde? Temiz mi her şey.Bu ay hem hsg hem klomen catlatma oldum bu ay olmazsa hayallerim 7 8 ay sonraya kadar beklicek ona cok üzülüyorum
Henüz adet olmadım ama karnım ağrıyor galiba olacağımGlnkymn gelen giden var mı canım durumun nedir
Sağlık ocağına bı tahlil verseniz .Henüz adet olmadım ama karnım ağrıyor galiba olacağım
Test yapmadınız mıHenüz adet olmadım ama karnım ağrıyor galiba olacağım
Dün test yaptım negatifti onun için tahlil yaptırmadım tekrar. Bakalım bugün doktora gittim geç döllenme olabilir 1 hafta içinde olmazsan gel test yapalım dedi. Olursam da zaten artık rahim filmi için gideceğim.Test yapmadınız mı
Canım sabah ilk idrarla yapmamıştın ama bence bu sefer erken gebelik testini sabah ilk idrarla yapmalısınDün test yaptım negatifti onun için tahlil yaptırmadım tekrar. Bakalım bugün doktora gittim geç döllenme olabilir 1 hafta içinde olmazsan gel test yapalım dedi. Olursam da zaten artık rahim filmi için gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?