• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba. Daha önce yazmıştım.
5 haziranda çatlatma iğnesi oldum. Bugün test yaptım, silik çizgi çıktı. Sizce doğru mudur, yoksa iğnenin etkisi midir?

5 haziranda çatlatma iğnesi oldum. Bugün test yaptım, silik çizgi çıktı. Sizce doğru mudur, yoksa iğnenin etkisi midir?
İgne etkisi olablr bennde oyle cikmisti sonr negatife dondu en garantisi igneden sonraki 15-16. gunler canim

Ne kadar zor ya, emin olamamak arada kalmak. 12.gun bugün igneden sonraki değil mi? 14.gun ve sonrasinda test yapin diyorlar. İnşallah bebiş vardir 😊

13.gün yanlış test ilk kez duyuyorum. Bebetime test mi kullandın? O marka hep yanlış çıkıyormuş

Merhaba kızlar hazıranın 2 sinde çatlatıldı ağrılarım hep oldu ve halada devam ediyor bugün 16 günüm mide yanması kaşık sırtım belimm ağrıyor kasık bolgesindeki bacağıma vuruyor etmen tiksindim normalde çok severim ama dün başladı tiksinmem Normalde doktorumun bana verdiği yarim yarın yanı 18 de kan vericem yarın bakalım kan vericem ama midem çok yanıyor bugün

Back
X