- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 29
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
Cok guzel masallahhhKızlar merhaba kontrolden çıktım şimdi yumurtaların 2 side çatlamışRahim kalınlığı 14mm olmuş bekliycez artık dedi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok guzel masallahhhKızlar merhaba kontrolden çıktım şimdi yumurtaların 2 side çatlamışRahim kalınlığı 14mm olmuş bekliycez artık dedi
Büyür canım, güzel düşün güzel olsunOo baya guzel buyumuş masallah saliya kadar buyumus olur benimde insallah
İgne etkisi olablr bennde oyle cikmisti sonr negatife dondu en garantisi igneden sonraki 15-16. gunler canimKızlar merhaba. Daha önce yazmıştım.
5 haziranda çatlatma iğnesi oldum. Bugün test yaptım, silik çizgi çıktı. Sizce doğru mudur, yoksa iğnenin etkisi midir?
Bugün 18. Günümdeyim canım 14. Gün iğne oldumCok guzel masallahhhsen adetin kacinci gunundesin canm inşallahh ikiz olur
![]()
Bence canım 15. Gün yap garanti olsun doktor iğnenin etkisi 14 gün sürüyor demiştiKızlar merhaba. Daha önce yazmıştım.
5 haziranda çatlatma iğnesi oldum. Bugün test yaptım, silik çizgi çıktı. Sizce doğru mudur, yoksa iğnenin etkisi midir?
13.gün mü pozitif çıkmıştı?İgne etkisi olablr bennde oyle cikmisti sonr negatife dondu en garantisi igneden sonraki 15-16. gunler canim
Maşallah, inşallah hayirli haberler alırsınKızlar merhaba kontrolden çıktım şimdi yumurtaların 2 side çatlamışRahim kalınlığı 14mm olmuş bekliycez artık dedi
Bence büyür, ilk kez mi kullaniyosun ilacıOo baya guzel buyumuş masallah saliya kadar buyumus olur benimde insallah
Ne kadar zor ya, emin olamamak arada kalmak. 12.gun bugün igneden sonraki değil mi? 14.gun ve sonrasinda test yapin diyorlar. İnşallah bebiş vardirKızlar merhaba. Daha önce yazmıştım.
13.gün mü pozitif çıkmıştı?
[/QUOTE
Evrt canm sonra gittim kan verdim 2 cikti
Hayir 2.Bence büyür, ilk kez mi kullaniyosun ilacı
Amin sağol canım, 11 ve üzerine doktor iyi diyor canım zaten inceyse de ilaç veriyorMaşallah, inşallah hayirli haberler alırsın
Benimki 6mm idi kalinlaşmiş dedi, daha da kalinlaşir mi acaba? Kaç mm olmasi gerek![]()
İğne gününü de sayılıyorlarmış. Doktor pazar günü yap dedi. Pazara kadar bekleyeceğimNe kadar zor ya, emin olamamak arada kalmak. 12.gun bugün igneden sonraki değil mi? 14.gun ve sonrasinda test yapin diyorlar. İnşallah bebiş vardir![]()
Hayir baska bir markaydi labaquickti sanrm13.gün yanlış test ilk kez duyuyorum. Bebetime test mi kullandın? O marka hep yanlış çıkıyormuş
Normalde yumurtlamadan 3 gün sonra göğüslerim ağrırdı adet olacağımı ordan anlıyordum bu seferde başlamadı ağrımİnşallah canım
Bende bugün hiç ağrı sancı kalmadıyani iğnenin etkisi geçti sanırım
Aslında kendimi dinleyince bi sürü belirti buluyorumNormalde yumurtlamadan 3 gün sonra göğüslerim ağrırdı adet olacağımı ordan anlıyordum bu seferde başlamadı ağrım