- 6 Mart 2020
- 1.301
- 1.310
- 83
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
Bir iki gün daha bekleyim olmazsam inşallah yaparım çünkü testte negatifi görmek çok üzüyor beni.Canım sabah ilk idrarla yapmamıştın ama bence bu sefer erken gebelik testini sabah ilk idrarla yapmalısın
Evet canım anlıyorum seni inşallah güzel haberler vereceksinBir iki gün daha bekleyim olmazsam inşallah yaparım çünkü testte negatifi görmek çok üzüyor beni.
1 de canım bugün karnım çok ağrıdı adet olacakmışım gibi sende de oluyor mu yaK Kunfeyekunn34 yarın kaçta kontrolün canım
Oluyor canım, bugün bel ağrımda arttı1 de canım bugün karnım çok ağrıdı adet olacakmışım gibi sende de oluyor mu ya
Evet ya merak ediyorum acaba çatladı mı çatlamadı mı diye çatladıysa ne söyleyecek diyeOluyor canım, bugün bel ağrımda arttı
Çok şiş bide benim karnım dünden beri taş gibi
Neler oluyor içerde acaba ya görmek istiyorum
Güzel haberlerle gel inşallah, bende merak ediyorum seniEvet ya merak ediyorum acaba çatladı mı çatlamadı mı diye çatladıysa ne söyleyecek diye
Aynen bende bu ay gonalf kulandim büyüdü yumurtam 19mm oldu catlatma iğnesi yaptım cumartesi bu gün 4. Gün insallh güzel haberler alırız ikimizde o iğne yumurta büyümesi için çok iyiMerhaba ben klomen iki kez kullandım gelişme olmadı polikistik over var bende 28 i kontrolüm var bu kez gonal f baslicaz bende geldim aranıza
Sağol canım inşallah haber veririmGüzel haberlerle gel inşallah, bende merak ediyorum seni
En iyisi bencedeBende muamesi uygun diye o doktora gidiyorum üst üste 2 kere denemek istiyorum benimde ilk denemem sonra başka doktor arayacağım kendime
Ooo yumurtalarına maşallah canım, ikizler gelebilirSelam kızlar 13 Haziran’da kontrolüm vardı İki yumurtam oluşmuş biri 20mm biri 18 mm13 Haziran’da çatlatma iğnesi vuruldum gün verdi değerlendiriyoruz bakalım daha bi hafta bile geçmedi çok heyecanlıyım en erken ne zaman test yapsam acaba bat 27 Haziran
İnşallah hepimiz güzel haberler veririzEvet canım anlıyorum seni inşallah güzel haberler vereceksin
Aynıyız canım benimde 2 yumurtam gelişmişti biri 20,5 diğeri 17,5 mm bende iğnemi 13 Haziranda oldumSelam kızlar 13 Haziran’da kontrolüm vardı İki yumurtam oluşmuş biri 20mm biri 18 mm13 Haziran’da çatlatma iğnesi vuruldum gün verdi değerlendiriyoruz bakalım daha bi hafta bile geçmedi çok heyecanlıyım en erken ne zaman test yapsam acaba bat 27 Haziran
Bata 28 yazıyorum kuzum ertesi günden sayarsak öyle oluyorSelam kızlar 13 Haziran’da kontrolüm vardı İki yumurtam oluşmuş biri 20mm biri 18 mm13 Haziran’da çatlatma iğnesi vuruldum gün verdi değerlendiriyoruz bakalım daha bi hafta bile geçmedi çok heyecanlıyım en erken ne zaman test yapsam acaba bat 27 Haziran
Çok iyi canımKizlar bugun kontrolum vardi 3yumurta olusmusadetin 17.gunu bidaha gel igne verebilirim dedi
Sali gidicem canm bu ay da olmazsa rahim filmi dedi insallah olur gerek.kalmazÇok iyi canımbi daha ne zamana denk geliyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?