Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ben klomen iki kez kullandım gelişme olmadı polikistik over var bende 28 i kontrolüm var bu kez gonal f baslicaz bende geldim aranıza
Aynen bende bu ay gonalf kulandim büyüdü yumurtam 19mm oldu catlatma iğnesi yaptım cumartesi bu gün 4. Gün insallh güzel haberler alırız ikimizde o iğne yumurta büyümesi için çok iyi

Bende muamesi uygun diye o doktora gidiyorum üst üste 2 kere denemek istiyorum benimde ilk denemem sonra başka doktor arayacağım kendime

Selam kızlar 13 Haziran’da kontrolüm vardı İki yumurtam oluşmuş biri 20mm biri 18 mm 13 Haziran’da çatlatma iğnesi vuruldum gün verdi değerlendiriyoruz bakalım daha bi hafta bile geçmedi çok heyecanlıyım en erken ne zaman test yapsam acaba bat 27 Haziran

Ooo yumurtalarına maşallah canım, ikizler gelebilir
27 hazirandan önce yapma bence
Ben 11 haziranda iğne yaptırdım, 27 haziranda yaparım testi o yüzden eve test almayı da erteliyorum tutamam kendimi kesin

Aynıyız canım benimde 2 yumurtam gelişmişti biri 20,5 diğeri 17,5 mm bende iğnemi 13 Haziranda oldum bugün kontrolüm var bakalım çatlamışlar mı

Bata 28 yazıyorum kuzum ertesi günden sayarsak öyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…