Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaçıncı gün de test yaptınız
Benim 18mm ve 16mm iki yumurtam vardı ve çatlatma iğnesi vurulmadım. Kendiliğinden çatladı. Yumurtlamanın üstünden 12 ya da 13 gün geçti ama. Bat yarın benim.

Stres tabiki oluyor canm olmazmj hic vallahi usgye girene kadar stres oluyorum kalbim agzimda atiyor buyudumj buyumedimi diye yumirta

Allah allah doktor size neden igneden 12 24 saat sonrasina iliski veriyor acaba bana 36 saat sonraya vermisti olmazmi ki tutmazmiki bizim acaba kafama takildi
Bana 12 36 sonra gunasiri demisti canm ama olumsuz oldu ay bakalim bu ay ne dicej carsamba kkntrolum var

Benim ilk çocuğum 1 sene sonra rahim filmi çekindiğim ay olmuştu:) Rahim filmi gebelik ihtimalinin yüzde 5 arttırıyormuş
2 senedir 2. Çocuğu istiyoruz ,gebelik olmadı hiç. İlk defa klomen iğne kullandım bu ay. Veletler çok uğraştırdı bizi

Bu ay hem hsg hem klomen catlatma oldum bu ay olmazsa hayallerim 7 8 ay sonraya kadar beklicek ona cok üzülüyorum

Çatlatma iğnesinin kacinci gunundesiniz siz bugun 8.gunum benim zaman hic gecmiyor sanki ya sanki boyle bekleye bekleye de olmaz gibime geliyor ama napayim kafami dagitamiyorum bi turlu gun icinde ister istemez geliyor aklima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…