- 6 Mart 2020
- 1.301
- 1.310
- 83
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
Benim 18mm ve 16mm iki yumurtam vardı ve çatlatma iğnesi vurulmadım. Kendiliğinden çatladı. Yumurtlamanın üstünden 12 ya da 13 gün geçti ama. Bat yarın benim.Kaçıncı gün de test yaptınız
Bence 2-3 gün sonra tekrarla testi canım? Erken gebelik testi mi yaptınBenim 18mm ve 16mm iki yumurtam vardı ve çatlatma iğnesi vurulmadım. Kendiliğinden çatladı. Yumurtlamanın üstünden 12 ya da 13 gün geçti ama. Bat yarın benim.
Anladım hayırlısı olsun bat gecmediyse ümit var daha demektirBenim 18mm ve 16mm iki yumurtam vardı ve çatlatma iğnesi vurulmadım. Kendiliğinden çatladı. Yumurtlamanın üstünden 12 ya da 13 gün geçti ama. Bat yarın benim.
Yaa erken gebelik testi mi yaptın canım, daha adet olmadın ümidini kaybetmeDayanamadım test yaptım az önce malesef bu ay da negatif
Normal test yaptım yani inşallah bir mucize olur. Olmazsa da gelecek aylara olur inşallah hayırlısı ile. İnşallah isteyen herkesin olur.Yaa erken gebelik testi mi yaptın canım, daha adet olmadın ümidini kaybetme
Aynen canım benim birbirimize destek olucaz burda hep birlikte de güzel haberler alıcaz inşallahNormal test yaptım yani inşallah bir mucize olur. Olmazsa da gelecek aylara olur inşallah hayırlısı ile. İnşallah isteyen herkesin olur.
Stres tabiki oluyor canm olmazmj hic vallahi usgye girene kadar stres oluyorum kalbim agzimda atiyor buyudumj buyumedimi diye yumirtaAdetlerim çok düzensiz. 09.06. tarihinde regl günüm. Adetin 2. Günü klomen e basladim. Dün akşam son hapimi attım. Cuma ya kontrol e gidecem ama korkuyorum sizde de oldu mu . Bu arada beni de ekleyin lütfen beklenen adet gününe
Ben 100lira verdim ovitrelle gecen ay bu ay daha yaplmadjBirde özel olmazsa bişey sormak istiyordum iğneye ücret ne kadar verdiniz acaba merak ediyorum pahalı bişey mi
Bana 12 36 sonra gunasiri demisti canm ama olumsuz oldu ay bakalim bu ay ne dicej carsamba kkntrolum varAllah allah doktor size neden igneden 12 24 saat sonrasina iliski veriyor acaba bana 36 saat sonraya vermisti olmazmi ki tutmazmiki bizim acabakafama takildi
Tekrar klomene mi başladın yoksa başlayacak mısın canımBana 12 36 sonra gunasiri demisti canm ama olumsuz oldu ay bakalim bu ay ne dicej carsamba kkntrolum var
Pazar gunu bitti canim gunde 3 tane 7 gun kullandimTekrar klomene mi başladın yoksa başlayacak mısın canım
Güzel haberlerle gel canım inşallahPazar gunu bitti canim gunde 3 tane 7 gun kullandim
Ay amiiin inşallah heyecanliyim inşallah vardir yumurtaGüzel haberlerle gel canım inşallah
Vardır benceAy amiiin inşallah heyecanliyim inşallah vardir yumurtahepimiz guzel haberler verelim inşallah hep
TabikiiVardır bencebizlere de haber ver
Benim ilk çocuğum 1 sene sonra rahim filmi çekindiğim ay olmuştu:) Rahim filmi gebelik ihtimalinin yüzde 5 arttırıyormuşAaaa beni de eklermisiniz bende bu ay hsg çekildim hemde klomen+catlatma iğnesi vuruldumhemen gun veriyorum SAT 28 mayis BAT 20 haziran 8haziran catlatma iğnesi vuruldugum gun bekleyiș cok zormus ilk kez igne vuruldum bir oğlum var 5 yasini Bitirdi bir buçuk seneyi geciyor ikinciyi istiyoruz ne dusuk ne bos ne kimyasal ne dis gebelik bile geciremedigim icin doktorum hsg cektirdi hsg cekildigim gun de klomene basladim hemen 5gun kullanıp gittim sağda 4 solda 3yumurta var sagdakiler kucuk soldakilerin iki tanesi catlatmaya musait dedi o gun iğneyi vuruldum ama mm fln soylemedi. Tek derdim igneden sonra alt bölge de kasinti cikti ya ilac mi boyle yapti bilmiyorum ama beni mahvetti artik dayanamiyorum bugun gidip bi doktora daniscam uyutmuyor bu kasinti beni ya
Bu ay hem hsg hem klomen catlatma oldum bu ay olmazsa hayallerim 7 8 ay sonraya kadar beklicek ona cok üzülüyorumBenim ilk çocuğum 1 sene sonra rahim filmi çekindiğim ay olmuştu:) Rahim filmi gebelik ihtimalinin yüzde 5 arttırıyormuş
2 senedir 2. Çocuğu istiyoruz ,gebelik olmadı hiç. İlk defa klomen iğne kullandım bu ay. Veletler çok uğraştırdı bizi
Çatlatma iğnesinin kacinci gunundesiniz siz bugun 8.gunum benim zaman hic gecmiyor sanki ya sanki boyle bekleye bekleye de olmaz gibime geliyor ama napayim kafami dagitamiyorum bi turlu gun icinde ister istemez geliyor aklimaBenim ilk çocuğum 1 sene sonra rahim filmi çekindiğim ay olmuştu:) Rahim filmi gebelik ihtimalinin yüzde 5 arttırıyormuş
2 senedir 2. Çocuğu istiyoruz ,gebelik olmadı hiç. İlk defa klomen iğne kullandım bu ay. Veletler çok uğraştırdı bizi
Aaa kusura bakma canım bat tarihin neydi ekliyim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?