• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar belirtileriniz neler benim bugün 4. Günü ara ara kasık ağrım var
Ben bugün baya kötüyüm ve iğneden kaynaklı mı bilmiyorum
-Halsizlik ve yorgunluk var koltukta sızıp kaldım bütün gün
-kasık ve karın ağrısı devam
-iştahsızlık hafif de bulantı var
İyi geçmiyor yani günüm:KK14:

Adetlerim çok düzensiz. 09.06. tarihinde regl günüm. Adetin 2. Günü klomen e basladim. Dün akşam son hapimi attım. Cuma ya kontrol e gidecem ama korkuyorum sizde de oldu mu . Bu arada beni de ekleyin lütfen beklenen adet gününe

Adetlerim çok düzensiz. 09.06. tarihinde regl günüm. Adetin 2. Günü klomen e basladim. Dün akşam son hapimi attım. Cuma ya kontrol e gidecem ama korkuyorum sizde de oldu mu . Bu arada beni de ekleyin lütfen beklenen adet gününe
Cuma’ya kadar çok uzun ara vermemiş mi doktorun kontrol günü için o_O

Cuma’ya kadar çok uzun ara vermemiş mi doktorun kontrol günü için o_O
Bilemiyorum ki hap bittikden sonra 4 5 gün sonra. Hatta cmtesi gel dedi önce sonra özel hastanede 10gun geçince tekrar muane ücreti verilince sanırım öyle düşünüyorum neyse cuma gel dedi. İlk defa kullanıyorum çok acemiyim

Yani daha gördük den sonra da olacak demekki. Ya ne zormuş ne kadar zormuş beklemek. Bide bu karantina dan dolayı bende dahil bütün bebek bekleyen hanımlar daha çok kafaya takmaya başladık sürekli evde olunca
Evet evde insan kendine bir uğraş hobi bulmalı bu süreçte :KK51:
Ben bir yıldır istiyorum hiç bu ayki kadar kafama takmamıştım çatlatma muhabbeti beni baya strese soktu açıkçası:KK43:

Evet evde insan kendine bir uğraş hobi bulmalı bu süreçte :KK51:
Ben bir yıldır istiyorum hiç bu ayki kadar kafama takmamıştım çatlatma muhabbeti beni baya strese soktu açıkçası:KK43:
Birde özel olmazsa bişey sormak istiyordum iğneye ücret ne kadar verdiniz acaba merak ediyorum pahalı bişey mi

Ben bugün baya kötüyüm ve iğneden kaynaklı mı bilmiyorum
-Halsizlik ve yorgunluk var koltukta sızıp kaldım bütün gün
-kasık ve karın ağrısı devam
-iştahsızlık hafif de bulantı var
İyi geçmiyor yani günüm:KK14:

Benim kasık ağrım var bir de sinirli hissediyorum kendimi

Dayanamadım test yaptım az önce malesef bu ay da negatif 😔

Back
X