- 20 Nisan 2020
- 585
- 312
- 53
- 32
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
Aynen canımÇarşamba net bilgi sahibi olacaksın çatlamayla ilgili ne güzel canım
Tüm belirtiler yada belirtilerin olmayışı yanıltıcı olabilir. Tek yapmamız gereken beklemek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canımÇarşamba net bilgi sahibi olacaksın çatlamayla ilgili ne güzel canım
Tüm belirtiler yada belirtilerin olmayışı yanıltıcı olabilir. Tek yapmamız gereken beklemek![]()
Hm her doktor farklı mm söylüyor benim biri 20,5 diğeri 17,5 du19 mm di canım
Ya bilmiyorum ki, benimki olmadı da ondan mı bu ağrılar acabaHm her doktor farklı mm söylüyor benim biri 20,5 diğeri 17,5 du
Agrılar yumurtladıgının da habercısı olabilir canım. Kaçıncı günündesinBilmiyorum ki ben de ilk kez kullanıyorum ilaca başladığım günden beri kasık ağrım var
İlaç perşembe bitti, iğnede perşembe oldu
Hala neden devam ediyor ağrılar![]()
Çok iyi canım, demekki doktorun yeterli bulmuşDr dan geldim şimdi kızlar. Yumurtan 18 mm dedi çatlatma İğneside vuruldum. 36 saat sonra ilişki dedi.
Gitmeden önce çok heyecanlıydım ya.. Daha çok yumurta bekliyordum. Şu an ümitsizliğe düştüm tekrar
Klomen perşembe bitti, iğnede perşembe oldu canım. Çatladıysa çatlamıştır artık dimi yumurtalama bitmiştirAgrılar yumurtladıgının da habercısı olabilir canım. Kaçıncı günündesin
Benimde klomen perşembe bitti ama sen neden erken iğne oldun kuzum ya da ben neden geç kaldım?? Dr birşey dedi mi sana?Klomen perşembe bitti, iğnede perşembe oldu canım. Çatladıysa çatlamıştır artık dimi yumurtalama bitmiştir![]()
Ben pazar başladım klomeneBenimde klomen perşembe bitti ama sen neden erken iğne oldun kuzum ya da ben neden geç kaldım?? Dr birşey dedi mi sana?
Sanırım seninle bat ımız aynıydı. 1 Temmuz. Bence yumurtlaman devam ediyor olabilir
İnşallahh hepmizinn olur![]()
Allah allah doktor size neden igneden 12 24 saat sonrasina iliski veriyor acaba bana 36 saat sonraya vermisti olmazmi ki tutmazmiki bizim acabaBende bugün 12:10 da vuruldum iğne yarın akşam 11:10 ve 12:10 arası ilişki dedi bi de salı günü canım Çarşamba kontrolüm var
Öyle yapıyoruzBenim dr bugünde ilişkiye girin dedi. Gün aşırı girin . İgneden 36 saat sonrada girin dedi. Takılma. Ama ilişkiye devam eT![]()
Onlarında 36 saat yapıyor iğneden sonra canımAllah allah doktor size neden igneden 12 24 saat sonrasina iliski veriyor acaba bana 36 saat sonraya vermisti olmazmi ki tutmazmiki bizim acabakafama takildi
Allah allah cok ilginc peki siz kacinci gunundesiniz ignenin. Benim henuz 7 zaman hic gecmiyor gibi oldu. Bir de alttan kasinti eklendi tam oldu neden olduysa ilk kez boyle bsy yașıyorum igne mi dokundu ne igneden sonra oldum boyle bugun doktora gidecegim dayanamiyorum yaOnlarında 36 saat yapıyor iğneden sonra canım
Bi benimki 12 saat sonra dediTutmazsa benimki tutmaz valla
![]()
Aaaa beni de eklermisiniz bende bu ay hsg çekildim hemde klomen+catlatma iğnesi vuruldumİnşallah ilk güzel haberi veririm size sonra da sırasıyla hepiniz güzel haberler verirsiniz Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah![]()
4 gün oldu benim iğneyi yaptıralıAllah allah cok ilginc peki siz kacinci gunundesiniz ignenin. Benim henuz 7 zaman hic gecmiyor gibi oldu. Bir de alttan kasinti eklendi tam oldu neden olduysa ilk kez boyle bsy yașıyorum igne mi dokundu ne igneden sonra oldum boyle bugun doktora gidecegim dayanamiyorum ya![]()
Ekledim canım aynen bir gözük istersem doktora ne diyecek alerji mi yaptı acabaAaaa beni de eklermisiniz bende bu ay hsg çekildim hemde klomen+catlatma iğnesi vuruldumhemen gun veriyorum SAT 28 mayis BAT 20 haziran 8haziran catlatma iğnesi vuruldugum gun
bekleyiș cok zormus ilk kez igne vuruldum bir oğlum var 5 yasini Bitirdi bir buçuk seneyi geciyor ikinciyi istiyoruz ne dusuk ne bos ne kimyasal ne dis gebelik bile geciremedigim icin doktorum hsg cektirdi hsg cekildigim gun de klomene basladim hemen 5gun kullanıp gittim sağda 4 solda 3yumurta var sagdakiler kucuk soldakilerin iki tanesi catlatmaya musait dedi o gun iğneyi vuruldum ama mm fln soylemedi. Tek derdim igneden sonra alt bölge de kasinti cikti ya ilac mi boyle yapti bilmiyorum ama beni mahvetti artik dayanamiyorum bugun gidip bi doktora daniscam uyutmuyor bu kasinti beni ya
Kişiden kişiye değişiyor sanırım canım benim de 2. Gün hiç ağrım yokİğnenin 4. Günü bugün adet olcak gibi ağrım oluyor ara ara. Normal mi