• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar ben 3 çocugumu önce Allah ımın nasip etmesi ve klomen sayesinde doğurdum ilkinde dünyalar tatlısı 1 kızım oldu suan 4 yaşında ikincisinde tatlış mı tatlış ikizlerim 1 kızım 1 oglum daha oldu demek istediğim umudunuzu hiç yitirmeyin...inşallah sizde benim gibi mutlu sona ulaşırsınız... Allah ım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın...

Merhaba kizlar ben 3 çocugumu önce Allah ımın nasip etmesi ve klomen sayesinde doğurdum ilkinde dünyalar tatlısı 1 kızım oldu suan 4 yaşında ikincisinde tatlış mı tatlış ikizlerim 1 kızım 1 oglum daha oldu demek istediğim umudunuzu hiç yitirmeyin...inşallah sizde benim gibi mutlu sona ulaşırsınız... Allah ım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın...
Yazmanız ne büyük hassaslık :KK68:
Klomeni ilk kullandığınız ay mı hamile kaldınız peki

Ben olana kadar devam etmeyi düşünüyorum canım ama sadece çatlamaya yakın doktora gidicem sık sık doktora gitmeyi düşünmüyorum
Benim ağzımın içinde kızarıklıklar oldu 5 gün yemek yiyemedim sıcak şeyler içemedim klomen kullanırken. Yani bence bana ağır gelen bi ilaç:cry:
Bi oğlum var, ikincisi bu kadar aratacaksa olmayıversin dedim o acıyla:KK14: Akışına bırakacağım

Benim ağzımın içinde kızarıklıklar oldu 5 gün yemek yiyemedim sıcak şeyler içemedim klomen kullanırken. Yani bence bana ağır gelen bi ilaç:cry:
Bi oğlum var, ikincisi bu kadar aratacaksa olmayıversin dedim o acıyla:KK14: Akışına bırakacağım
Femara kullanabilirsin ben onu kullandım ağrım bile olmadı canım

Allah bagıslasın:nazar:
Ya klomenin etkisi mi ikizler yoksa varım sülalede. Bende ikiz istiyorummmm:)

Bize hiç saat gün vermedi ya🙄
Bende iğneyi perşembe vuruldum. İğneden 12 saat sonra ilişki dedi. Ve sonraki 3-4 günü de değerlendirin dedi.
Perşembeyi değerlendirdik ama dün boş geçti :eek: olmazsa:KK17:
Yaa hepsi farklı birşey söylüyor benim doktorum da iğneden 24 saat sonra olacak ilişki demişti diğer günler de gün aşırı. Kime güvenicez :KK43: :KK43:

Yan etkiler herkeste farklılık gösteriyor bence
Ben de karın ağrısı olmadı pek ama kasık ağrısı oldu devam ediyor biraz ama Klomen içerken daha fazla ağrım vardı
Bende mesela klomen ağzımın içinde (Damağımda) kızarıklık ve diş etiminde şişlik yaptı:KK64:
Yan etki yapmış ilaç sana demek ki klomen bende sadece halsizlik yapıyor

Back
X