• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 6.gün hiç gelmedi ama 5.gün gelen miktarı bi tık artırmıştı canım
Peki doktora kontrolüne kadar ilişki yasak mı yani klomen kullanımı bitene kadar🤔
Hiç sormadım bunu doktora
Merhaba ben de iki aydır kullanıyorum Klomen kontrole kadar yasak değil. Benim doktorum ilişki takvimini veriyor o zamanlarda kesin değerlendireceksiniz diyor. Diğer zamanlarda keyfinize kalmış nasıl isterseniz diyor.

Aynı bende öyleydim canım 6 yaşında Bi oğlum var 8 yıldır evliyim çok şükür dün adet günümdü beta 113 çıktı pes etmeyin bazı ilaçların düzene sokması zaman alıyor İnş hepiniz görürsünüz bu ay uğurlu geldi bana burası :anneadayı::halay:
Kaç aydır Klomen kullanıyordunuz? Belirtileriniz var mıydı? Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 😍

Merhaba ben de iki aydır kullanıyorum Klomen kontrole kadar yasak değil. Benim doktorum ilişki takvimini veriyor o zamanlarda kesin değerlendireceksiniz diyor. Diğer zamanlarda keyfinize kalmış nasıl isterseniz diyor.
İnşallah bu ay bebeğin seninle olur:KK200:
Teşekkürler cevabın için:KK51:

Yarın sabah yumoş kontrolüm var :KK70:
Naptı acaba büyüdü mü:eek:
Sağ tarafta görmüştü bi yumurta reglin 3.günü gittiğimde
11 mmdi. En az 18 olmasını istiyoruz demişti
Şimdi tek yumurtam mı var yani o mu büyüyecek, yoksa başka yeni yumurtalar mı olacako_O
Kafamda deli sorular:KK35:

Back
X