Annemin doktoru 3 aylık bi ilaç tedavisi+diyet verdi canım 3 ayın sonunda değerleri gayet normal seviyede idi. Kilo vermek çok fayda sağlıyor fakat insülin direnci olanların özel beslenmesi gerekiyor ya çok iyi araştır ya da bi diyetisyene danış mesela her meyveyi yiyemiyosunuz içmeniz gereken bitki çayları var asla kendini aç bırakmıcaksın sık sık Yemen lazım gibi gibiYani bu ilacı kullanıp kilo mu vereyim kuzum açıkcası tam olarak ne demek istediğini anlamadım özür dilerim
Hahahah aynen sorma yaben de bu ay gün aşırı denicem 8-18 günleri arasıönemli,benım 7 8aydır yumurtlama 14 veya 15.gunler oluyor..inşallah busefer olur yaa,afedersınız bardaga çişyapmaktan bıktım
Doktor bana vermiyor ilaç kuzum ben de kendim kullanıcam inşalah kilo veririm işe yarar aslında gebe kalsam sorun yok çok iştahsız ve miğde bulantılı geçiyor. Çok teşekkür ederim bilgi için canımAnnemin doktoru 3 aylık bi ilaç tedavisi+diyet verdi canım 3 ayın sonunda değerleri gayet normal seviyede idi. Kilo vermek çok fayda sağlıyor fakat insülin direnci olanların özel beslenmesi gerekiyor ya çok iyi araştır ya da bi diyetisyene danış mesela her meyveyi yiyemiyosunuz içmeniz gereken bitki çayları var asla kendini aç bırakmıcaksın sık sık Yemen lazım gibi gibi
Canım bence ilaç kullanmadan önce kilo ver kilo vererek normal seviyeye düşebilir benim annemin çok çok yüksekti o yüzden mecbur ilaç ile destekledi şeker ilacını kesinlikle kafana göre kullanma onu bırakman için kan verip değerlerine falan bakılması gerekiyor kafana göre bırakırsan daha fazla zararı olur vücuduna şeker şakaya gelmez doktor kontrolünde git mutlakaDoktor bana vermiyor ilaç kuzum ben de kendim kullanıcam inşalah kilo veririm işe yarar aslında gebe kalsam sorun yok çok iştahsız ve miğde bulantılı geçiyor. Çok teşekkür ederim bilgi için canım
Bugün yumurtlama gününüz demek oluyor bu ilettiğiniz görsele göreMesela benim bugünkü laboquick testim
Normal canım şuan erken gibi duruyor, 10 ila 14 gunler arasında koyulasmaya başlar.Kızlar ya bir şey soracağım benim ovulasyon testlerinde t zar zor görünüyor. 7.gun bugün. Hatta başta hiç göremedim. Bu normal değil mi? Daha koyulasmasi için vakit var sanırım
Pko dan dolayı kilo veremiyorum ki canım inan çok denedim normal insanlara göre çok zorCanım bence ilaç kullanmadan önce kilo ver kilo vererek normal seviyeye düşebilir benim annemin çok çok yüksekti o yüzden mecbur ilaç ile destekledi şeker ilacını kesinlikle kafana göre kullanma onu bırakman için kan verip değerlerine falan bakılması gerekiyor kafana göre bırakırsan daha fazla zararı olur vücuduna şeker şakaya gelmez doktor kontrolünde git mutlaka
Geç yumurtlama olduğunda reglin gecikti mi canım?Normal canım şuan erken gibi duruyor, 10 ila 14 gunler arasında koyulasmaya başlar.
Illa 10 ve 14 olacak diyede birsey yok bu arada, 20 veya 22 inci günde koyu olabilir benim gecen ay öyle olmuştu çünkü (geç yumurtlama)
Iki çizgide aynı koyulukta olduğunda veya t çizgisi c çizgisinden daha koyu olursa yumurtlama günün demektir. Bu koyuluk max. 2 ile 3 gun arasında görürsün 4. Gün yeniden şuan olduğu gibi t çizgisi soluk olur veya hic olmaz (buda yumurtanin çatladığı gösterir)
Egee çatlamadan 1 gun once veya en gec 2 gün once birliktelik oldu ise (o ay yumurtadigin yumurtada kaliteli bir yumurta ise esinde de herhangi bir şekilde sprem yönünden sorun yoksa) şansın yüksek :)
Sanki daha gelmemiş canım benim de dün böyleydi bugün zirve yaptı. Doktor kontrolüm de vardı 22 mm olmuş 36 saat içinde çatlicak bugündem başlayarak iyi değerlendirin dediSelamlar herkese. Bu ay ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum biraz acemiyim bu konuda. Takvime göre iki gün sonra yumurtlama günüm. Bugün test bu şekilde. Acaba takvimle uyumlu mu yoksa biraz daha var mı yumurtlama günüme? Döngümün 12. Günündeyim
TeşekkürlerSanki daha gelmemiş canım benim de dün böyleydi bugün zirve yaptı. Doktor kontrolüm de vardı 22 mm olmuş 36 saat içinde çatlicak bugündem başlayarak iyi değerlendirin dedi ☺
Benim bu ay bu görüntülerdeyken ertesi gün silikleşmeye başladı bir gebenin günlüğüne attım yapmaya devam et pik olur tekrar dedi testim de çok yoktu elimde 2 3 gün daha yaptım pik olmadı bence acaba geç yumurtlama mı oldum bu ay diye tereddütteyimSanki daha gelmemiş canım benim de dün böyleydi bugün zirve yaptı. Doktor kontrolüm de vardı 22 mm olmuş 36 saat içinde çatlicak bugündem başlayarak iyi değerlendirin dedi ☺
Aslında doğru söylemiş canım diyet ve egzersiz çok etkili ama glifor da bu süreçte yardımcı olabilir sana. günde 2 değil 1 kullanırsınKız benim İnsülin im 28 o zaman baya yüksek niye vermedi ki bana Bi doktor da değil iki doktor a gösterdim ikisi de ilaç alma boş yere egzersiz yap şekeri hamuru kes dedi yolladı ama ben yine de alcam glifor u Bi ay kullanacam inofolic ile o ay da olmazsa doktor a gidip klomen ve çatlatma iğnesi isteyecem
Şu görüntüyü yakalamak istiyorum bu ay yaa ne güzel çıkmışMesela benim bugünkü laboquick testim
Canım yanlış yönlendirmek istemem ama glifor yerine berberin alabilirsin hem doğal hem de şekeri dengeliyor araştır istersen çok faydası var. Bunlara ek olarak kan dolaşımı için omega da kullanırsan süper olurBen bu ay regl olunca alcam kuzum kendim kafaya koydum inofolic şase (pembe toz olan) ve glifor alıp kullanmaya başlayacam kendim
İnşallah tutar canım hadi bakalımSanki daha gelmemiş canım benim de dün böyleydi bugün zirve yaptı. Doktor kontrolüm de vardı 22 mm olmuş 36 saat içinde çatlicak bugündem başlayarak iyi değerlendirin dedi ☺
birgebeningünlüğüne mesaj attım canım kaset test veriyorlarmış şuan. Minnak kurabiyelere de bakacağım bakalım .Benim bu ay bu görüntülerdeyken ertesi gün silikleşmeye başladı bir gebenin günlüğüne attım yapmaya devam et pik olur tekrar dedi testim de çok yoktu elimde 2 3 gün daha yaptım pik olmadı bence acaba geç yumurtlama mı oldum bu ay diye tereddütteyim
Esinde spermiyogram yaptirsin ikinizde muayene olmalısınz bebek isteniyorsa.Merhabalar, BAT 13 mayıs. Folbiol kullanmaya başladım gebelik öncesi sonuçları tabiki burada paylaşacağım. ❣
Bişey daha danışmak istiyorum arkadaşlar doktor a gittim sonuçlar temiz çıktı bunun dışında ayrı Bi test yaptırmalımıyım?
Hadi ya boşver o zaman kaset test n11 de de var canım diğerine sor bakalım ne dicekbirgebeningünlüğüne mesaj attım canım kaset test veriyorlarmış şuan. Minnak kurabiyelere de bakacağım bakalım .