Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım iğne tedavisiyle de büyütüyorlar kontrollü olarak klomenle olmadıysa

Erken yumurtlama bir sorun değildir ki, bence hemen doktorunu degismelisin, kendini rahat hissettiğin ve ifade edebildiğin doktorlar ile çalışmak her zaman çok daha iyidir.
Senin ile ilgilenirken baska birsey ile ilgilenmek nedir ya

Merhaba bence çok da kötü bir şey söylememiş bu ay sadece öyle olmuş olabilir, belki geçmişte de öyle oldu kontrollü gitmediğin için bütün aylarda bilemezsin ki.

Erken yumurtlama bir sorun değildir fakat şuanda yumurtlamasının doktor kontrolünde gitmesi gerekiyor ki çatlama zamanını ve ilişki zamanını çok net belirleyebilsinler. Eğer önceden çatlarsa yumurta ilişkiye girmesi gerektiğini bilmediğinden kaçırmış olacak.

Merhaba bence çok da kötü bir şey söylememiş bu ay sadece öyle olmuş olabilir, belki geçmişte de öyle oldu kontrollü gitmediğin için bütün aylarda bilemezsin ki.
Bir yumurta belli bir büyüklüğe ulaşmadan nasıl çatlar ki, bir balon gibi düşünün şişer siser en son gerilir ve patlar, yumurtada aynen öyledir. Baska bir doktorada mi danışsaniz acaba, doktorunusu bilmiyor veya tanımıyorum ama bazen sirf kendilerine bağlamak heleki özel ise az biraz daha fazladan muayne ücreti almak için saçma sapan şeyler söylüyorlar
Bana geçen gün pko var dedi, rahim filmi cekilmeden tüplerin tıkalı dedi, regli düzensizliğim filan olmadığı için hemen aynı gün inanmayıp baska doktora gittim, o doktor herhangi bir pko yok size yanlış bilgi verilmiş dedi, rahim filmi olmadan tüplerin tıkalı olup olmadığı anlaşılmaz dedi

Doktor kontrolu şuan pandemi zamanında baya riskli ve hergun gitmek baya zor, iki gün ara verse iki gün içinde yumurtaya ne olacak bilinmez, evde ovulasyon testi ile kendiside kontrol edebilir bence, tabi bu benim önerim kendisi nasıl isterse tabi

Canım şöyle söyliyim benim yumurtam normalde 22-23te çatlıyor diyelim ki büyüklük olarak ikinci yumurta takibinde bir gün baktı doktor 16mm iki gün sonra tekrar bakalım ona göre çatlama iğnesi verecekti benim yumurtam o gün çatladı 16 mm 18 oldu büyük ihtimalle veya çok daha hızlı büyüdü biz kaçırmış olduk o ay mesela

Bir sürü takviye deniyorum, biri olsun yarar inşallah. Çok teşekkür ederim canım

Ya bu yumurta takibi de aslında çok stresli testte pik görsekte görmesekte regl bittikten sonra gün aşırı ilişki diğer regle kadar en garantisi hiç bişeyi kaçırma derdi yok

Ovulasyon testi ile sürekli takip ederseniz yumurtaliklarını kacirmazsiniz, catlama iğnesi yumurtası gelişen ama bir türlü catlamayan kişilere daha uygun bir tedavi, eger sizin yumurtanın erken yada gec farketmez gelişiyor ve kendiliğinden çatlıyor ise kimyasal bir ilaç almayın vucudunuza derim ben.

Ovulasyon testi ilede yumurtlama gününüzü takip edebilir ve gününüzü yakalayabilirsiniz

2 damla idrar ile olan sonuçlar bu şekilde malesef, benim testlerimde problem vardı
Alla alla çok garip, yani hemen hemen hepsinde dalgalanma olur ama test bekledikten bir yarım saat sonra filan, sonuçta idararımız asit olacak o kadar ama ilk 15 dk içinde testi okuyabilir ve fotosunu çekebilir olmanız gerekiyor, hemen dalgalanıyor ise evet bir sorun var

Canım iğne tedavisiyle de büyütüyorlar kontrollü olarak klomenle olmadıysa
Aşılamada gonal f kullanıldı zaten. Klomen le de gelişti yumurta ama o aylarda da gebelik gerçekleşmedi. İnşallah başka sıkıntı yoktur. Biraz da kür denemiş olacağım böylece. Yine olmazsa Ankara yolu görünür.

Evet canım benim testlerin çoğu bozuktu bence o attığım testler en az 5 6 günlük normal çıkanlara mesela önce açık pembe oluyor 5 dk ya bembeyaz oluyor

Canım iki senedir bekliyorum ben keşke bu kadar kolay olsa yani bu dediklerini denedim artık ileriki aşamadayım. Rahmimde septum var ameliyat olacağım o zamana kadar ovulasyonla deniyorum şuan, ha inşallah olur ama olmazsa da bu tedavileri denemeden tüp bebeğe geçilmiyor.

Ya bu yumurta takibi de aslında çok stresli testte pik görsekte görmesekte regl bittikten sonra gün aşırı ilişki diğer regle kadar en garantisi hiç bişeyi kaçırma derdi yok
Canım bu da bana çok stresli geliyor ya işte herkes ne kadar farklı yani yapmak zorundasın iki günde bir çooook uzun bir süre bide yapamazsan acaba bugün müydü diye çatlarsın yani

Eğer yumurta kalitesinde bir sorun varsa bu kürler ve kullandığınız takviyeler işe yarar inşallah. Olmazsa da hepimizin sonu tüp bebek artık kendimi öyle avutuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…