Canım iğne tedavisiyle de büyütüyorlar kontrollü olarak klomenle olmadıysaBen ilk kez ovulasyon testi kullanacağım. Yani şöyle oluyor mesela 8.gun 16mm olması gerekirken benim 11mm de kalıyormuş. Bilmiyorum geç gelişiyor ifadesi doğru mu? Zamanında yeterli büyüklüğe ulaşmadığı için de döllenme olmuyor dedi Dr.
Erken yumurtlama bir sorun değildir ki, bence hemen doktorunu degismelisin, kendini rahat hissettiğin ve ifade edebildiğin doktorlar ile çalışmak her zaman çok daha iyidir.Doktor moralimi cok bozdu bana dio sen erken yumurtluyosun yumurta olusmadan igne tedavısı yapcam sende sorun cıktı gibi seyler söyledi ama bütün tahlilleri yaptırdım sorun yoktu bundan sonra yumurtlamanı takıp etcez igneyle olgunlastırcaz dedi bahsettı ignede pahalı biraz acaba doktorumu degistırsem benle dogru duzgun ilngılenmıo bile uyrasona bakarken tlfonda konusuyo yada bi hastasını cekistırıyo özelde daha iyi ilgılenırler dedim basıma gelene bak
Merhaba bence çok da kötü bir şey söylememiş bu ay sadece öyle olmuş olabilir, belki geçmişte de öyle oldu kontrollü gitmediğin için bütün aylarda bilemezsin ki.Kızlar merabalar hayırlı sabahlar 5 gündür klomen kukkanıyodum doktora gittim bugun catlatma ignesi olcaktı ama doktorun utrasondan bakıp erken yumurtluyosun yumurta olusmadan patlıo dedı bu ay cöp adet oldugunda gel igne tedavisi yapcaz dedı nasıl moralım bozuldu acaba sadece bu aymı böle oldu yada daha önce 2 kez çatlatma ignesi oldum ozaman belli olmazmıydı bu ay böle dedi
Ben öneriyorum, çok memnun kaldım, o dalgalanmalar örnek idrari fazla damlatınca oluyor diye biliyorumLaboquick önermem canım ben hiç memnun kalmadım aşırı dağılıp dalgalanıyor net sonuç göremedim hiç
Erken yumurtlama bir sorun değildir fakat şuanda yumurtlamasının doktor kontrolünde gitmesi gerekiyor ki çatlama zamanını ve ilişki zamanını çok net belirleyebilsinler. Eğer önceden çatlarsa yumurta ilişkiye girmesi gerektiğini bilmediğinden kaçırmış olacak.Erken yumurtlama bir sorun değildir ki, bence hemen doktorunu degismelisin, kendini rahat hissettiğin ve ifade edebildiğin doktorlar ile çalışmak her zaman çok daha iyidir.
Senin ile ilgilenirken baska birsey ile ilgilenmek nedir ya
Evet canım reglin üçüncü günü kadın doğumcular bakıyor o hormonlaraReglin 3. Günü doktora gideyim o zaman kuzu sağol
Bir yumurta belli bir büyüklüğe ulaşmadan nasıl çatlar ki, bir balon gibi düşünün şişer siser en son gerilir ve patlar, yumurtada aynen öyledir. Baska bir doktorada mi danışsaniz acaba, doktorunusu bilmiyor veya tanımıyorum ama bazen sirf kendilerine bağlamak heleki özel ise az biraz daha fazladan muayne ücreti almak için saçma sapan şeyler söylüyorlarMerhaba bence çok da kötü bir şey söylememiş bu ay sadece öyle olmuş olabilir, belki geçmişte de öyle oldu kontrollü gitmediğin için bütün aylarda bilemezsin ki.
Doktor kontrolu şuan pandemi zamanında baya riskli ve hergun gitmek baya zor, iki gün ara verse iki gün içinde yumurtaya ne olacak bilinmez, evde ovulasyon testi ile kendiside kontrol edebilir bence, tabi bu benim önerimErken yumurtlama bir sorun değildir fakat şuanda yumurtlamasının doktor kontrolünde gitmesi gerekiyor ki çatlama zamanını ve ilişki zamanını çok net belirleyebilsinler. Eğer önceden çatlarsa yumurta ilişkiye girmesi gerektiğini bilmediğinden kaçırmış olacak.
2 damla idrar ile olan sonuçlar bu şekilde malesef, benim testlerimde problem vardıBen öneriyorum, çok memnun kaldım, o dalgalanmalar örnek idrari fazla damlatınca oluyor diye biliyorum
Canım şöyle söyliyim benim yumurtam normalde 22-23te çatlıyor diyelim ki büyüklük olarak ikinci yumurta takibinde bir gün baktı doktor 16mm iki gün sonra tekrar bakalım ona göre çatlama iğnesi verecekti benim yumurtam o gün çatladı 16 mm 18 oldu büyük ihtimalle veya çok daha hızlı büyüdü biz kaçırmış olduk o ay meselaBir yumurta belli bir büyüklüğe ulaşmadan nasıl çatlar ki, bir balon gibi düşünün şişer siser en son gerilir ve patlar, yumurtada aynen öyledir. Baska bir doktorada mi danışsaniz acaba, doktorunusu bilmiyor veya tanımıyorum ama bazen sirf kendilerine bağlamak heleki özel ise az biraz daha fazladan muayne ücreti almak için saçma sapan şeyler söylüyorlar
Bana geçen gün pko var dedi, rahim filmi cekilmeden tüplerin tıkalı dedi, regli düzensizliğim filan olmadığı için hemen aynı gün inanmayıp baska doktora gittim, o doktor herhangi bir pko yok size yanlış bilgi verilmiş dedi, rahim filmi olmadan tüplerin tıkalı olup olmadığı anlaşılmaz dedi
Bir sürü takviye deniyorum, biri olsun yarar inşallah. Çok teşekkür ederim canımOvülasyon ile takip edince netleşir canım keşke daha erken başlasaydın en azından pik oluyor mu olmuyor mu her ay mı oluyor onlar az çok belli olurdu sen Ovülasyonu yap mutlaka havuç, muz, organik yumurta, Zerdeçal, sarımsak ye bi de bol bol yumurtalıklara çok faydası var
Ya bu yumurta takibi de aslında çok stresli testte pik görsekte görmesekte regl bittikten sonra gün aşırı ilişki diğer regle kadar en garantisi hiç bişeyi kaçırma derdi yokCanım şöyle söyliyim benim yumurtam normalde 22-23te çatlıyor diyelim ki büyüklük olarak ikinci yumurta takibinde bir gün baktı doktor 16mm iki gün sonra tekrar bakalım ona göre çatlama iğnesi verecekti benim yumurtam o gün çatladı 16 mm 18 oldu büyük ihtimalle veya çok daha hızlı büyüdü biz kaçırmış olduk o ay mesela
İnşallah canımBir sürü takviye deniyorum, biri olsun yarar inşallah. Çok teşekkür ederim canım ❤
Ovulasyon testi ile sürekli takip ederseniz yumurtaliklarını kacirmazsiniz, catlama iğnesi yumurtası gelişen ama bir türlü catlamayan kişilere daha uygun bir tedavi, eger sizin yumurtanın erken yada gec farketmez gelişiyor ve kendiliğinden çatlıyor ise kimyasal bir ilaç almayın vucudunuza derim ben.Canım şöyle söyliyim benim yumurtam normalde 22-23te çatlıyor diyelim ki büyüklük olarak ikinci yumurta takibinde bir gün baktı doktor 16mm iki gün sonra tekrar bakalım ona göre çatlama iğnesi verecekti benim yumurtam o gün çatladı 16 mm 18 oldu büyük ihtimalle veya çok daha hızlı büyüdü biz kaçırmış olduk o ay mesela
Alla alla çok garip, yani hemen hemen hepsinde dalgalanma olur ama test bekledikten bir yarım saat sonra filan, sonuçta idararımız asit olacak o kadar ama ilk 15 dk içinde testi okuyabilir ve fotosunu çekebilir olmanız gerekiyor, hemen dalgalanıyor ise evet bir sorun var2 damla idrar ile olan sonuçlar bu şekilde malesef, benim testlerimde problem vardı
Aşılamada gonal f kullanıldı zaten. Klomen le de gelişti yumurta ama o aylarda da gebelik gerçekleşmedi. İnşallah başka sıkıntı yoktur. Biraz da kür denemiş olacağım böylece. Yine olmazsa Ankara yolu görünür.Canım iğne tedavisiyle de büyütüyorlar kontrollü olarak klomenle olmadıysa
Evet canım benim testlerin çoğu bozuktu bence o attığım testler en az 5 6 günlük normal çıkanlara mesela önce açık pembe oluyor 5 dk ya bembeyaz oluyorAlla alla çok garip, yani hemen hemen hepsinde dalgalanma olur ama test bekledikten bir yarım saat sonra filan, sonuçta idararımız asit olacak o kadar ama ilk 15 dk içinde testi okuyabilir ve fotosunu çekebilir olmanız gerekiyor, hemen dalgalanıyor ise evet bir sorun var
Canım iki senedir bekliyorum ben keşke bu kadar kolay olsaOvulasyon testi ile sürekli takip ederseniz yumurtaliklarını kacirmazsiniz, catlama iğnesi yumurtası gelişen ama bir türlü catlamayan kişilere daha uygun bir tedavi, eger sizin yumurtanın erken yada gec farketmez gelişiyor ve kendiliğinden çatlıyor ise kimyasal bir ilaç almayın vucudunuza derim ben.
Ovulasyon testi ilede yumurtlama gününüzü takip edebilir ve gününüzü yakalayabilirsiniz
Canım bu da bana çok stresli geliyor ya işte herkes ne kadar farklıYa bu yumurta takibi de aslında çok stresli testte pik görsekte görmesekte regl bittikten sonra gün aşırı ilişki diğer regle kadar en garantisi hiç bişeyi kaçırma derdi yok
Eğer yumurta kalitesinde bir sorun varsa bu kürler ve kullandığınız takviyeler işe yarar inşallah. Olmazsa da hepimizin sonu tüp bebek artık kendimi öyle avutuyorumAşılamada gonal f kullanıldı zaten. Klomen le de gelişti yumurta ama o aylarda da gebelik gerçekleşmedi. İnşallah başka sıkıntı yoktur. Biraz da kür denemiş olacağım böylece. Yine olmazsa Ankara yolu görünür.