- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Yarın kullanayım diyorum kuzum günde ikiye bölüp hergün yarımAslında doğru söylemiş canım diyet ve egzersiz çok etkili ama glifor da bu süreçte yardımcı olabilir sana. günde 2 değil 1 kullanırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın kullanayım diyorum kuzum günde ikiye bölüp hergün yarımAslında doğru söylemiş canım diyet ve egzersiz çok etkili ama glifor da bu süreçte yardımcı olabilir sana. günde 2 değil 1 kullanırsın
Berber in nedir canım bir ilaç mı ot mu?Canım yanlış yönlendirmek istemem ama glifor yerine berberin alabilirsin hem doğal hem de şekeri dengeliyor araştır istersen çok faydası var. Bunlara ek olarak kan dolaşımı için omega da kullanırsan süper olur
inşallah vardır canım kendin gidip al bence de.Benim bat dündü daha regli olmadim..esimde test almaya utaniyor cunku eczaci tanidik..kaldim oylece..elimdeki gebelik testleride bitti aceleciligimden erken yaptim hep..ovulasyonda t cizgisi koyu ama tam gebemiyim bilemiyorum..yarin gidip ben alayim bari
aynen canım ama bak diyet de çok önemli ilaç kullanmana bile gerek kalmayabilir. glifor hücrelerin insüline duyarlılığını arttırıyor. böylece de direnci düşürmüş oluyor hem.Yarın kullanayım diyorum kuzum günde ikiye bölüp hergün yarım
Çok teşekkür ederimNormal canım şuan erken gibi duruyor, 10 ila 14 gunler arasında koyulasmaya başlar.
Illa 10 ve 14 olacak diyede birsey yok bu arada, 20 veya 22 inci günde koyu olabilir benim gecen ay öyle olmuştu çünkü (geç yumurtlama)
Iki çizgide aynı koyulukta olduğunda veya t çizgisi c çizgisinden daha koyu olursa yumurtlama günün demektir. Bu koyuluk max. 2 ile 3 gun arasında görürsün 4. Gün yeniden şuan olduğu gibi t çizgisi soluk olur veya hic olmaz (buda yumurtanin çatladığı gösterir)
Egee çatlamadan 1 gun once veya en gec 2 gün once birliktelik oldu ise (o ay yumurtadigin yumurtada kaliteli bir yumurta ise esinde de herhangi bir şekilde sprem yönünden sorun yoksa) şansın yüksek :)
Ya kızlar bugün geldi Bi tatlı kaşığı çakşır suyunu keçi boynuzu ile katıp verdim kusacaktı çok kötü kokusu bile siz nasıl yedirdiniz meyve suyu ile mi kullandırsam
Kız aslında öyle yiyen biri de değilim biliyor musun ama sık acıkıyorum hep açım ama az yerim. Ekmeksiz yapamam ekmeğe düşkünüm korona dan dolayı kepekli ekmek de alamıyoruz beyaz ekmek yiyorum ve kötüsü tatlıya da düşkünümaynen canım ama bak diyet de çok önemli ilaç kullanmana bile gerek kalmayabilir. glifor hücrelerin insüline duyarlılığını arttırıyor. böylece de direnci düşürmüş oluyor hem.
Yok canım ben tadını bastırsın diye kattım ama olmadı akşam vişne suyu yapcam eşime öyle vercem kendim de miğdem çok hassas inşallah içerim meyve suyu ileSelamlar ikisini karıştırarak mı kullanmanız söylendi
Bizde kullanıyoruz ama çakşır suyunu bir çay bardağının 4 te birine kadat koyup üstüne su ilave edip içiyoruz öyl3 olmasna rağmen tadı çok kwskin geliyor bana
Keçiboynuzu özünü de günde 1 yemek kaşığı
Y
Yok canım ben tadını bastırsın diye kattım ama olmadı akşam vişne suyu yapcam eşime öyle vercem kendim de miğdem çok hassas inşallah içerim meyve suyu ile
İğrenç canım ben Bi de vişne meyve suyu ile denicem of inşalah içerim eşim ben içmem dedi belki meyve suyu ile içerSuyla karıştırıp içince nasıl peki
Banada çok tuhaf geliyor ama aç karnına içtiğimiz için hemen üstüne bi şeyler yiyorum :)
İğrenç canım ben Bi de vişne meyve suyu ile denicem of inşalah içerim eşim ben içmem dedi belki meyve suyu ile içer
Ben günde bir kullanacağım canımÖyle deme kız şifa olsun inşallah bizde daha bugün başladık ama ramaznda sa bi denemiştik regl olunca bugün tekrardan başladım
Sabah akşam içiliyordu dimi
İşte tatlı ve ekmek zaten direk yasak canım sana azaltmaya çalış en azından inşallah faydası olurKız aslında öyle yiyen biri de değilim biliyor musun ama sık acıkıyorum hep açım ama az yerim. Ekmeksiz yapamam ekmeğe düşkünüm korona dan dolayı kepekli ekmek de alamıyoruz beyaz ekmek yiyorum ve kötüsü tatlıya da düşkünüm
Çok geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda dileğiniz olurArkadaslar merhaba nasip olursa haziranda hamilelik düşünenlerdenim 9 ay önce doğumda bebegimi kaybettim şimdi tekrar nasip olur insAllah da kardeşini kucagimiza alırız isteyen herkese versin insAllah Rabbim
Sağda 4.8den 4.4e, solda 4.4ten 1.8e düşmüş. Geçen gün gittim doktora. Bu süreçte clife kullandım ve sağlıklı beslendim. Onlardan küçüldüğünü düşünüyorum. 4 gündür de çörekotu-tarçın-bal kürü ve aslanpençesi&civanperçemi kürüne başladımÇok geçmiş olsun sizin kistleriniz kaç cm acaba
Çok geçmiş olsunSağda 4.8den 4.4e, solda 4.4ten 1.8e düşmüş. Geçen gün gittim doktora. Bu süreçte clife kullandım ve sağlıklı beslendim. Onlardan küçüldüğünü düşünüyorum. 4 gündür de çörekotu-tarçın-bal kürü ve aslanpençesi&civanperçemi kürüne başladım