Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim bat dündü daha regli olmadim..esimde test almaya utaniyor cunku eczaci tanidik..kaldim oylece..elimdeki gebelik testleride bitti aceleciligimden erken yaptim hep..ovulasyonda t cizgisi koyu ama tam gebemiyim bilemiyorum..yarin gidip ben alayim bari
inşallah vardır canım kendin gidip al bence de.

Ya kızlar bugün geldi Bi tatlı kaşığı çakşır suyunu keçi boynuzu ile katıp verdim kusacaktı çok kötü kokusu bile siz nasıl yedirdiniz meyve suyu ile mi kullandırsam

Normal canım şuan erken gibi duruyor, 10 ila 14 gunler arasında koyulasmaya başlar.
Illa 10 ve 14 olacak diyede birsey yok bu arada, 20 veya 22 inci günde koyu olabilir benim gecen ay öyle olmuştu çünkü (geç yumurtlama)
Iki çizgide aynı koyulukta olduğunda veya t çizgisi c çizgisinden daha koyu olursa yumurtlama günün demektir. Bu koyuluk max. 2 ile 3 gun arasında görürsün 4. Gün yeniden şuan olduğu gibi t çizgisi soluk olur veya hic olmaz (buda yumurtanin çatladığı gösterir)
Egee çatlamadan 1 gun once veya en gec 2 gün once birliktelik oldu ise (o ay yumurtadigin yumurtada kaliteli bir yumurta ise esinde de herhangi bir şekilde sprem yönünden sorun yoksa) şansın yüksek :)
Çok teşekkür ederim ❤️

Ya kızlar bugün geldi Bi tatlı kaşığı çakşır suyunu keçi boynuzu ile katıp verdim kusacaktı çok kötü kokusu bile siz nasıl yedirdiniz meyve suyu ile mi kullandırsam

Selamlar ikisini karıştırarak mı kullanmanız söylendi
Bizde kullanıyoruz ama çakşır suyunu bir çay bardağının 4 te birine kadat koyup üstüne su ilave edip içiyoruz öyl3 olmasna rağmen tadı çok kwskin geliyor bana
Keçiboynuzu özünü de günde 1 yemek kaşığı

aynen canım ama bak diyet de çok önemli ilaç kullanmana bile gerek kalmayabilir. glifor hücrelerin insüline duyarlılığını arttırıyor. böylece de direnci düşürmüş oluyor hem.
Kız aslında öyle yiyen biri de değilim biliyor musun ama sık acıkıyorum hep açım ama az yerim. Ekmeksiz yapamam ekmeğe düşkünüm korona dan dolayı kepekli ekmek de alamıyoruz beyaz ekmek yiyorum ve kötüsü tatlıya da düşkünüm

Y
Selamlar ikisini karıştırarak mı kullanmanız söylendi
Bizde kullanıyoruz ama çakşır suyunu bir çay bardağının 4 te birine kadat koyup üstüne su ilave edip içiyoruz öyl3 olmasna rağmen tadı çok kwskin geliyor bana
Keçiboynuzu özünü de günde 1 yemek kaşığı
Yok canım ben tadını bastırsın diye kattım ama olmadı akşam vişne suyu yapcam eşime öyle vercem kendim de miğdem çok hassas inşallah içerim meyve suyu ile

Y

Yok canım ben tadını bastırsın diye kattım ama olmadı akşam vişne suyu yapcam eşime öyle vercem kendim de miğdem çok hassas inşallah içerim meyve suyu ile

Suyla karıştırıp içince nasıl peki
Banada çok tuhaf geliyor ama aç karnına içtiğimiz için hemen üstüne bi şeyler yiyorum :)

Kız aslında öyle yiyen biri de değilim biliyor musun ama sık acıkıyorum hep açım ama az yerim. Ekmeksiz yapamam ekmeğe düşkünüm korona dan dolayı kepekli ekmek de alamıyoruz beyaz ekmek yiyorum ve kötüsü tatlıya da düşkünüm
İşte tatlı ve ekmek zaten direk yasak canım sana 😬 azaltmaya çalış en azından inşallah faydası olur

Arkadaslar merhaba nasip olursa haziranda hamilelik düşünenlerdenim 9 ay önce doğumda bebegimi kaybettim şimdi tekrar nasip olur insAllah da kardeşini kucagimiza alırız 🤲isteyen herkese versin insAllah Rabbim

Arkadaslar merhaba nasip olursa haziranda hamilelik düşünenlerdenim 9 ay önce doğumda bebegimi kaybettim şimdi tekrar nasip olur insAllah da kardeşini kucagimiza alırız 🤲isteyen herkese versin insAllah Rabbim
Çok geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda dileğiniz olur 🙏🏻

Şimdi işten geldim 2 gündür kasıklarımda regl ağrısının daha hafifi var tuvalete girdim iç çamaşırımda hem Şeffaf beyaz akıntı hem de kahverengi leke var nohut kadar ama peçeteye gelen kan vs bişi yok reglime 5 gün var ne bu yumurtlama mı kafayı yicem yaa🤦🏻‍♀️

Çok geçmiş olsun sizin kistleriniz kaç cm acaba
Sağda 4.8den 4.4e, solda 4.4ten 1.8e düşmüş. Geçen gün gittim doktora. Bu süreçte clife kullandım ve sağlıklı beslendim. Onlardan küçüldüğünü düşünüyorum. 4 gündür de çörekotu-tarçın-bal kürü ve aslanpençesi&civanperçemi kürüne başladım

Sağda 4.8den 4.4e, solda 4.4ten 1.8e düşmüş. Geçen gün gittim doktora. Bu süreçte clife kullandım ve sağlıklı beslendim. Onlardan küçüldüğünü düşünüyorum. 4 gündür de çörekotu-tarçın-bal kürü ve aslanpençesi&civanperçemi kürüne başladım
Çok geçmiş olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X