- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Yerleşme olabilir canım benim ❤Şimdi işten geldim 2 gündür kasıklarımda regl ağrısının daha hafifi var tuvalete girdim iç çamaşırımda hem Şeffaf beyaz akıntı hem de kahverengi leke var nohut kadar ama peçeteye gelen kan vs bişi yok reglime 5 gün var ne bu yumurtlama mı kafayı yicem yaa
Hafif regl krampı gibi ağrılar var regl olucam gibi ama 5 gün erken gelmesi imkansız ilk kez yaşadım böyle bişiYerleşme olabilir canım benim ❤
Evet gecikti canım, normal zaten gecikmesi gec yumurtlandiğı için, yumurtalamadan sonra 10 ile 14 gun sonrası gelir her zaman regliGeç yumurtlama olduğunda reglin gecikti mi canım?
Geçmiş olsun canım benimArkadaslar merhaba nasip olursa haziranda hamilelik düşünenlerdenim 9 ay önce doğumda bebegimi kaybettim şimdi tekrar nasip olur insAllah da kardeşini kucagimiza alırızisteyen herkese versin insAllah Rabbim
Canım yerleşme kanaması da olabilir regl erken gelmiş de olabilir, bak ben bu ay 10 gün erken oldum ilk defa hayatımda.Şimdi işten geldim 2 gündür kasıklarımda regl ağrısının daha hafifi var tuvalete girdim iç çamaşırımda hem Şeffaf beyaz akıntı hem de kahverengi leke var nohut kadar ama peçeteye gelen kan vs bişi yok reglime 5 gün var ne bu yumurtlama mı kafayı yicem yaa
Ben yerleşme diye umutlanmıyorum canım ya bakalım 2 3 güne belli olurCanım yerleşme kanaması da olabilir regl erken gelmiş de olabilir, bak ben bu ay 10 gün erken oldum ilk defa hayatımda.
Umarım yerleşmedir ama kendini her duruma hazırla
Ovulasyon testinde t çizgisi c den koyu mu canım pik gibimi.Benim bat dündü daha regli olmadim..esimde test almaya utaniyor cunku eczaci tanidik..kaldim oylece..elimdeki gebelik testleride bitti aceleciligimden erken yaptim hep..ovulasyonda t cizgisi koyu ama tam gebemiyim bilemiyorum..yarin gidip ben alayim bari
C çizgisinden daha koyu olmalı test çizgisi. Henüz olmamış, yarın olur belki. Teste devamSelamlar herkese. Bu ay ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum biraz acemiyim bu konuda. Takvime göre iki gün sonra yumurtlama günüm. Bugün test bu şekilde. Acaba takvimle uyumlu mu yoksa biraz daha var mı yumurtlama günüme? Döngümün 12. Günündeyim
Peki değerlendirme aktivitelerineC çizgisinden daha koyu olmalı test çizgisi. Henüz olmamış, yarın olur belki. Teste devam
Teşekkür ederim sagol canimGeçmiş olsun canım benim
Amin ins sagolun isteyen herkesle beraber hepimize insÇok geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda dileğiniz olur
Ay bende ovu. Testine gore catlama gecti ama ben bi gunden bi gune adete kadar devam ediyorm guvenmiyorm artk hix biseeeyeKız ben Ovülasyon yapmama rağmen ilişkiye devam reglime 5 gün kaldı ama umut fakirin ekmeği
Vuhuuu pik pik pik diye bağırıyor test nasi gizel koyulasmisMesela benim bugünkü laboquick testim
En güzeli her ihtimali değerlendirmek iyi yapıyosunAy bende ovu. Testine gore catlama gecti ama ben bi gunden bi gune adete kadar devam ediyorm guvenmiyorm artk hix biseeeye