Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu 3 cu catlatma ignem olcaktı dier 2 ay hic böle bisy dememiştı eger öle bi sıkıntım varsa dier 2 aydada cıkmazmıydı

Cok moralimi bozdu ümitsizlige kapılmya basladım olmıcak gibi gelio
Arkadaşın da dediği gibi hemen bir doktorun lafıyla ümitsizliğe kapılma canım. Belki sadece bu ay öyle oldu doktor da direk öyle söyledi sana açıklama yapmamak için. Başka doktora gidebilirsin görüş almak lazım

Ben bu ay regl olunca alcam kuzum kendim kafaya koydum inofolic şase (pembe toz olan) ve glifor alıp kullanmaya başlayacam kendim
Kan şekerin güzel normal çıkmış, ama insülin direncin 6.5 civarında normalde 2.5 altı olması lazım diyet yapman gerek bir de egzersiz

Kız benim İnsülin im 28 o zaman baya yüksek niye vermedi ki bana Bi doktor da değil iki doktor a gösterdim ikisi de ilaç alma boş yere egzersiz yap şekeri hamuru kes dedi yolladı ama ben yine de alcam glifor u Bi ay kullanacam inofolic ile o ay da olmazsa doktor a gidip klomen ve çatlatma iğnesi isteyecem

Evet canım benim testlerin çoğu bozuktu bence o attığım testler en az 5 6 günlük normal çıkanlara mesela önce açık pembe oluyor 5 dk ya bembeyaz oluyor
Mesela benim bugünkü laboquick testim

Eklentiler

• 4A869E58-6457-40B4-A32F-10753C95041F.jpeg
    4A869E58-6457-40B4-A32F-10753C95041F.jpeg
    76,5 KB · Görüntüleme: 35
Kan şekerin güzel normal çıkmış, ama insülin direncin 6.5 civarında normalde 2.5 altı olması lazım diyet yapman gerek bir de egzersiz
Kız benim İnsülin im 28 o zaman baya yüksek niye vermedi ki bana Bi doktor da değil iki doktor a gösterdim ikisi de ilaç alma boş yere egzersiz yap şekeri hamuru kes dedi yolladı ama ben yine de alcam glifor u Bi ay kullanacam inofolic ile o ay da olmazsa doktor a gidip klomen ve çatlatma iğnesi isteyecem

Doktorum da tam bugün çağırdı yeni başladığımız için yumurtayı da kontrol edelim dedi kan testim yapılmıştı reglin 3. Gününde

Benim annemde de aynı şekilde insülin direnci çıktı açlığı falan baya yüksekti hatta çok başı olduğu için doktor düşük dozda bi ilaç verdi şeker hastası olmamak senin elinde dedi bu ilacı 3 ay kullanıp diyet yapacaksın dedi annem diyetisyene gitti 10 kilo verdi şuan benden daha sağlıklı ilaçta içmiyor😅

Benim annemde de aynı şekilde insülin direnci çıktı açlığı falan baya yüksekti hatta çok başı olduğu için doktor düşük dozda bi ilaç verdi şeker hastası olmamak senin elinde dedi bu ilacı 3 ay kullanıp diyet yapacaksın dedi annem diyetisyene gitti 10 kilo verdi şuan benden daha sağlıklı ilaçta içmiyor😅
Yani bu ilacı kullanıp kilo mu vereyim kuzum açıkcası tam olarak ne demek istediğini anlamadım özür dilerim

Benim bat dündü daha regli olmadim..esimde test almaya utaniyor cunku eczaci tanidik..kaldim oylece..elimdeki gebelik testleride bitti aceleciligimden erken yaptim hep..ovulasyonda t cizgisi koyu ama tam gebemiyim bilemiyorum..yarin gidip ben alayim bari

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X