Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşın da dediği gibi hemen bir doktorun lafıyla ümitsizliğe kapılma canım. Belki sadece bu ay öyle oldu doktor da direk öyle söyledi sana açıklama yapmamak için. Başka doktora gidebilirsin görüş almak lazımCok moralimi bozdu ümitsizlige kapılmya basladım olmıcak gibi gelio
Kız ben Ovülasyon yapmama rağmen ilişkiye devam reglime 5 gün kaldı ama umut fakirin ekmeğiCanım bu da bana çok stresli geliyor ya işte herkes ne kadar farklı yani yapmak zorundasın iki günde bir çooook uzun bir süre bide yapamazsan acaba bugün müydü diye çatlarsın yani
Çok tatlısın olsun canım sen tadını çıkarKız ben Ovülasyon yapmama rağmen ilişkiye devam reglime 5 gün kaldı ama umut fakirin ekmeği
Hayat bu kadar zor olmamalıÇok tatlısın olsun canım sen tadını çıkar
İnsülin im 28 glikoz um 98 çıkmıştı canım ama ilaç vermediyildizsavascisi canım sen insülin düzeyini ve açlık kan şekerini söylemiştin sanki kaçtı
Aslında yüksekmiş canım glifor verebilirdiİnsülin im 28 glikoz um 98 çıkmıştı canım ama ilaç vermedi
Ben bu ay regl olunca alcam kuzum kendim kafaya koydum inofolic şase (pembe toz olan) ve glifor alıp kullanmaya başlayacam kendimAslında yüksekmiş canım glifor verebilirdi
Kan şekerin güzel normal çıkmış, ama insülin direncin 6.5 civarında normalde 2.5 altı olması lazım diyet yapman gerek bir de egzersizBen bu ay regl olunca alcam kuzum kendim kafaya koydum inofolic şase (pembe toz olan) ve glifor alıp kullanmaya başlayacam kendim
Mesela benim bugünkü laboquick testimEvet canım benim testlerin çoğu bozuktu bence o attığım testler en az 5 6 günlük normal çıkanlara mesela önce açık pembe oluyor 5 dk ya bembeyaz oluyor
Kız benim İnsülin im 28 o zaman baya yüksek niye vermedi ki bana Bi doktor da değil iki doktor a gösterdim ikisi de ilaç alma boş yere egzersiz yap şekeri hamuru kes dedi yolladı ama ben yine de alcam glifor u Bi ay kullanacam inofolic ile o ay da olmazsa doktor a gidip klomen ve çatlatma iğnesi isteyecemKan şekerin güzel normal çıkmış, ama insülin direncin 6.5 civarında normalde 2.5 altı olması lazım diyet yapman gerek bir de egzersiz
Benim hiç böyle net çıkmıyor alt zemin beyaz olsa bile çizgiler dalgalıMesela benim bugünkü laboquick testim
Benim annemde de aynı şekilde insülin direnci çıktı açlığı falan baya yüksekti hatta çok başı olduğu için doktor düşük dozda bi ilaç verdi şeker hastası olmamak senin elinde dedi bu ilacı 3 ay kullanıp diyet yapacaksın dedi annem diyetisyene gitti 10 kilo verdi şuan benden daha sağlıklı ilaçta içmiyorKız benim İnsülin im 28 o zaman baya yüksek niye vermedi ki bana Bi doktor da değil iki doktor a gösterdim ikisi de ilaç alma boş yere egzersiz yap şekeri hamuru kes dedi yolladı ama ben yine de alcam glifor u Bi ay kullanacam inofolic ile o ay da olmazsa doktor a gidip klomen ve çatlatma iğnesi isteyecem
Yani bu ilacı kullanıp kilo mu vereyim kuzum açıkcası tam olarak ne demek istediğini anlamadım özür dilerimBenim annemde de aynı şekilde insülin direnci çıktı açlığı falan baya yüksekti hatta çok başı olduğu için doktor düşük dozda bi ilaç verdi şeker hastası olmamak senin elinde dedi bu ilacı 3 ay kullanıp diyet yapacaksın dedi annem diyetisyene gitti 10 kilo verdi şuan benden daha sağlıklı ilaçta içmiyor
Kız ben Ovülasyon yapmama rağmen ilişkiye devam reglime 5 gün kaldı ama umut fakirin ekmeği