Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de şurada bekleyim tam hakim değilim Ankara ya ve bence çok pahalı Bi düzeni var diğer şehirlere göreMerhaba hanımlar Ankara’da tanıdığınız iyi bir kadın doğum doktoru var mı bu aydan da umudum kalmadı artık 7ay oldu bir sıkıntı yok dedi devlet hastanesi ben mi acele edıyorum ama erkenden de bı sıkıntı varsa çözülsün istıyorum her ay bu uzuntuyu yaşamak ne zormuş ;( ayrıntılı bi kontrol için tanıdığımız önerdiğiniz bi hastane yada doktor varsa yazabılır mısınız teşekkürler
Evet çok pahalı olacak bnde farkındayım ;(Ben de şurada bekleyim tam hakim değilim Ankara ya ve bence çok pahalı Bi düzeni var diğer şehirlere göre
Yaşadığım şehirde özel hastaneye gitmek bir lüks değildi ama burada Ankara da resmen lüks ve devlet hastanelerinde ilgili de olsalar yer bulmak çok zor özele gidip Bi kaç tahlil yaptırmak bir aylık asgari ücret canım ben kendi memleketimden sonra burada hastane konusunda çok şanssız olduğumu düşünüyorumEvet çok pahalı olacak bnde farkındayım ;(
Canin sagolsun kaybedenler kulübüne hosgeldiniz efenim
Sperm eğer koşullar uygun ise rahim içinde 5 güne kadarda yslasayabiliyor hatta tamamen spermin kalitesi ile ilgili bir durum diye biliyorum ben.Sperm Bi gün yaşar canım merak etme bir de çatladığı gün daha önemli diyorlar
İnşallah burdan temmuza geçmeyizCanin sagolsun kaybedenler kulübüne hosgeldiniz efenim
Amiinn inşallah ben daha çok gezerim ondan eminimİnşallah burdan temmuza geçmeyiz
Dur bismillah kızAmiinn inşallah ben daha çok gezerim ondan eminim
Canım çok net olursan başlar, yani ben artık beklemek istemiyorum yumurtlama takibi istiyorum de zaten klomenle yapıyolar onu sonra da çatlatma iğnesiYa kızlar ben doktor a gitsem artık kendim deneyip vakit kaybetmek istemiyorum klomen başlamak istiyorum desem başlar mı yoksa gerek görmesi mi gerekir?
Teşekkür ederimHayirli olsun canım senin de
10 15 arası oluyor oyleyse.. Ben de bi araştırcam iyice, aşılamaya da güvenemiyorum yuzdeaini duyunca.. Tez zamanda şurdan bi kurtulsaydık..Sohrab canım burdan devam edicem artık, burdan yazayım ilaçlar da 2bin civarı diye okumuştum.
geçende tüp bebek topiğini stalkladım resmen umudum arttı ama biliyor musun çok iyi geldi
Kuzum bu ay gün aşırı dene.. Ben ovulasyon yapmıcam. Adet biter bitmez baslıcam.. Yumurtanın kacma sansı da kalmaz.. Hem yumurta günü stresini de yasamayız..Kızlar herkese iyi bayramlar
ayın 5 inde adet olmuştum şimdi 25i yine adet oldum ben yumurtlama görcem diye beklerken
demem o ki, ovulasyon testi yapıyorsanız adet bitiminde hemen başlayın ben bu ay da kaçırmışım haberim yok
Neyse artık önümüzdeki maçlara bakacağız X xnobodyx canım yeni bat 24 haziran
Aynen kesinlikle bu Ankara böyle aslında devletin doktorlarına daha çok güvenirim ama malesef çok kalabalık ve derdını tam anlatamıyorsun bile ben benımle herşeyi konuşsun herşeyime bakılsın ıstıyorumYaşadığım şehirde özel hastaneye gitmek bir lüks değildi ama burada Ankara da resmen lüks ve devlet hastanelerinde ilgili de olsalar yer bulmak çok zor özele gidip Bi kaç tahlil yaptırmak bir aylık asgari ücret canım ben kendi memleketimden sonra burada hastane konusunda çok şanssız olduğumu düşünüyorum