Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlı bayramlar kızlarr 🙏🌸💞 Adet olacak gibi ağrım başladı, olmadı sanırım bu ay. Ama Dpo 12de erken gebelik testinde eğer gebelik varsa çıkar değil mi? Oldum mu olacak mıyım diye iyice geciktirmek istemiyorum

Ya kızlar ben doktor a gitsem artık kendim deneyip vakit kaybetmek istemiyorum klomen başlamak istiyorum desem başlar mı yoksa gerek görmesi mi gerekir?

Merhaba hanımlar Ankara’da tanıdığınız iyi bir kadın doğum doktoru var mı bu aydan da umudum kalmadı artık 7ay oldu bir sıkıntı yok dedi devlet hastanesi ben mi acele edıyorum ama erkenden de bı sıkıntı varsa çözülsün istıyorum her ay bu uzuntuyu yaşamak ne zormuş ;( ayrıntılı bi kontrol için tanıdığımız önerdiğiniz bi hastane yada doktor varsa yazabılır mısınız teşekkürler

Merhaba hanımlar Ankara’da tanıdığınız iyi bir kadın doğum doktoru var mı bu aydan da umudum kalmadı artık 7ay oldu bir sıkıntı yok dedi devlet hastanesi ben mi acele edıyorum ama erkenden de bı sıkıntı varsa çözülsün istıyorum her ay bu uzuntuyu yaşamak ne zormuş ;( ayrıntılı bi kontrol için tanıdığımız önerdiğiniz bi hastane yada doktor varsa yazabılır mısınız teşekkürler
Ben de şurada bekleyim tam hakim değilim Ankara ya ve bence çok pahalı Bi düzeni var diğer şehirlere göre :KK51:

Evet çok pahalı olacak bnde farkındayım ;(
Yaşadığım şehirde özel hastaneye gitmek bir lüks değildi ama burada Ankara da resmen lüks ve devlet hastanelerinde ilgili de olsalar yer bulmak çok zor özele gidip Bi kaç tahlil yaptırmak bir aylık asgari ücret canım ben kendi memleketimden sonra burada hastane konusunda çok şanssız olduğumu düşünüyorum

Arkadaslar ya c.tesi adetim btti iliski yasdik esimle bugün belimde oyle bir agri varki anlam veremedim kopuyor resmen belim 🙄

Kızlar herkese iyi bayramlar 😍

ayın 5 inde adet olmuştum şimdi 25i yine adet oldum ben yumurtlama görcem diye beklerken 😏

demem o ki, ovulasyon testi yapıyorsanız adet bitiminde hemen başlayın ben bu ay da kaçırmışım haberim yok 😬
Neyse artık önümüzdeki maçlara bakacağız 😏 X xnobodyx canım yeni bat 24 haziran

Ya kızlar ben doktor a gitsem artık kendim deneyip vakit kaybetmek istemiyorum klomen başlamak istiyorum desem başlar mı yoksa gerek görmesi mi gerekir?
Canım çok net olursan başlar, yani ben artık beklemek istemiyorum yumurtlama takibi istiyorum de zaten klomenle yapıyolar onu sonra da çatlatma iğnesi

Sohrab Sohrab canım burdan devam edicem artık, burdan yazayım 😉 ilaçlar da 2bin civarı diye okumuştum.
geçende tüp bebek topiğini stalkladım resmen umudum arttı ama biliyor musun çok iyi geldi 😏

Sohrab Sohrab canım burdan devam edicem artık, burdan yazayım 😉 ilaçlar da 2bin civarı diye okumuştum.
geçende tüp bebek topiğini stalkladım resmen umudum arttı ama biliyor musun çok iyi geldi 😏
10 15 arası oluyor oyleyse.. Ben de bi araştırcam iyice, aşılamaya da güvenemiyorum 😔yuzdeaini duyunca.. Tez zamanda şurdan bi kurtulsaydık..

Kızlar herkese iyi bayramlar 😍

ayın 5 inde adet olmuştum şimdi 25i yine adet oldum ben yumurtlama görcem diye beklerken 😏

demem o ki, ovulasyon testi yapıyorsanız adet bitiminde hemen başlayın ben bu ay da kaçırmışım haberim yok 😬
Neyse artık önümüzdeki maçlara bakacağız 😏 X xnobodyx canım yeni bat 24 haziran
Kuzum bu ay gün aşırı dene.. Ben ovulasyon yapmıcam. Adet biter bitmez baslıcam.. Yumurtanın kacma sansı da kalmaz.. Hem yumurta günü stresini de yasamayız..

Yaşadığım şehirde özel hastaneye gitmek bir lüks değildi ama burada Ankara da resmen lüks ve devlet hastanelerinde ilgili de olsalar yer bulmak çok zor özele gidip Bi kaç tahlil yaptırmak bir aylık asgari ücret canım ben kendi memleketimden sonra burada hastane konusunda çok şanssız olduğumu düşünüyorum
Aynen kesinlikle bu Ankara böyle aslında devletin doktorlarına daha çok güvenirim ama malesef çok kalabalık ve derdını tam anlatamıyorsun bile ben benımle herşeyi konuşsun herşeyime bakılsın ıstıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X