Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar bu aydan cok umutluyum🥰 İnsAllah olur🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin 🙏🏻❤ birde ben duydumki yumurta 3gun kaliyor icerde yani yumurtalamadan sonra iliskiye girince tuta biliyor...spermde 48saat kaliyor...yumurtalamadan 1 gun oncede oluncaa tuta biliyormuş... sizce doğrumu???
Yumurta en fazla 48 saat kalir sperm de 72 saat yani 3 gün. Onemli olan yumurtanın catlamasi

Valla canım tutacagi varsa öyle bir tutuyor ki ne zaman ne olduğunu anlamıyorsun ben ovu testinde pik görmedim bir gün biraz çıktı ama yumurtlama değildi o günü degerlendirmedim pik değil diye. Ertesi gün çizgi tamamen gitti ertesi günü degerlendirdim belki bir ihtimal yumurtlamisimdir diye sanırım hamileyim 😊
Merhaba camm test yaptn mi 🤩

Slm kızlar nasilsiniz bu formu oğlumu beklerken bayagi bi takip etmiştim şimdi inşallah 2. 'ye kısmet olur beni de ekler misiniz bat 9 haziran

Kuzum belirti arama belirtin olsa bile ayağımı üşüttüm ondandır de geç benden sana tavsiye belirti görsen bile inkar et yoksa beynin çok daha fazlası ile oyunlar oynar
Haklısın canım ama ümit işte, ekim ayından beri dinliyorum kendimi ama ilk ayımız ara vermiştim belki de onun psikolojisidir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X