- 29 Ocak 2020
- 663
- 665
Bir haftadir yapiyorum bugub de 8 olcak. Sat 8.5 idiYok cnm kaç gündür yapiyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir haftadir yapiyorum bugub de 8 olcak. Sat 8.5 idiYok cnm kaç gündür yapiyon
Hergun ikinci idrar ile uc bucuk civarlaeindq yaptim kacirmis olabilir miyim ya ?Yok cnm kaç gündür yapiyon
Canım ben de onu bu ay kullandım ilk defa. Kaçıncı günlerini değerlendirmiştin?Bnde bu ay o markayla hamile kaldım labouick
Saol kuzum gelenler etiketlemiyo görmüyorum
Yumurta en fazla 48 saat kalir sperm de 72 saat yani 3 gün. Onemli olan yumurtanın catlamasiKizlar bu aydan cok umutluyum İnsAllah olurAllah hepimize sağlıklı evlatlar versin ❤ birde ben duydumki yumurta 3gun kaliyor icerde yani yumurtalamadan sonra iliskiye girince tuta biliyor...spermde 48saat kaliyor...yumurtalamadan 1 gun oncede oluncaa tuta biliyormuş... sizce doğrumu???
Merhaba camm test yaptn miValla canım tutacagi varsa öyle bir tutuyor ki ne zaman ne olduğunu anlamıyorsun ben ovu testinde pik görmedim bir gün biraz çıktı ama yumurtlama değildi o günü degerlendirmedim pik değil diye. Ertesi gün çizgi tamamen gitti ertesi günü degerlendirdim belki bir ihtimal yumurtlamisimdir diye sanırım hamileyim
Sagol cnm darisı başiniza tez zamanda
Sağol cnm darisı tez zamanda başinaİlk annemiz hayırlı olsun
Yumurtlama 12,. Günü adetin o günü degerlendırdım ertesı gun çatlama oldu onu degerlendırmedim çatlamadan sonraki günü degerlendırdım cnmCanım ben de onu bu ay kullandım ilk defa. Kaçıncı günlerini değerlendirmiştin?
Tamam canım teşekkürlerYumurtlama 12,. Günü adetin o günü degerlendırdım ertesı gun çatlama oldu onu degerlendırmedim çatlamadan sonraki günü degerlendırdım cnm
Keske degelendirseydin oburu tutmasa bu tutardi. Yada adetin yakinsa koyu olmasi normaldirAyy yok canım buna hazırlıklı değilim hayırlısı olsun ama o yüzden degerlendirmedim
Bn burdan gıtmicem inş senıde görürüzTamam canım teşekkürler ☺
Canm yarin da cek at ben cizgiyi gordum hayirli olsunBakın bakalım görebilecek misiniz
Regle 10 gün kala idiKeske degelendirseydin oburu tutmasa bu tutardi. Yada adetin yakinsa koyu olmasi normaldir
Haklısın canım ama ümit işte, ekim ayından beri dinliyorum kendimi ama ilk ayımız ara vermiştim belki de onun psikolojisidirKuzum belirti arama belirtin olsa bile ayağımı üşüttüm ondandır de geç benden sana tavsiye belirti görsen bile inkar et yoksa beynin çok daha fazlası ile oyunlar oynar