- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Ayyy var yaKızlar bugün birazdaha net
Kaç günde bir adet oluyorsun canimKizlar ben de pik goremedim bi turlu 16.gunum bugun
Son uc adetime gore 30 gun döngüm canimKaç günde bir adet oluyorsun canim
Ben hiç pik görmedim kaçırdım testle sanırım ama 28 günde oluyorum 14. Gün biraz daha farklıydı diğer günlerden sende böyle farklı bir gün olduysa değerlendir mutlakaSon uc adetime gore 30 gun döngüm canim
Anladim hangi testi kullanmistin? Testlerde mi yoksa kendinde mi farkli gundu akinti vsBen hiç pik görmedim kaçırdım testle sanırım ama 28 günde oluyorum 14. Gün biraz daha farklıydı diğer günlerden sende böyle farklı bir gün olduysa değerlendir mutlaka
Anladim hangi testi kullanmistin? Testlerde mi yoksa kendinde mi farkli gundu akinti vs
Çarşamba cnmCanım sen hamilesin hadi inşallah ya ne zaman kan vercen regl gününde mi?
14-15 ay sonra bir tüp bebek doktoruna gitmiştim, ama bende sorun var mı yok mu doğru düzgün bakılmamıştı hsg çekilmemişti, o doktor gerek yok hemen tüp bebek yapabiliriz isterseniz dedi, onun o tavrı da beni çok rahatsız etmişti,Para için yaptığını düşünmüştümAnladım yani doktorların izlediği yollardan ötürü ay kayıpları seneyi bulabiliyor ben dediğim gibi bilmediğim için merak ettim çünkü forumda okuduğum kadarıyla ilişkinin ertesi gününden başlayarak nerdeyse 2 günde bir gebelik testi yapanlar var bunun 2 yıl gibi bir süre devam ettiğini düşününce iki taraf için de çok yıpratıcı olur her ay bu durum neden bu kadar bekleniliyo onu anlamamıştımBenim arkadaşım 6 ay denedi Alternatifleri de yaptı en son ileri pcos u falan da olunca zaman kaybetmicem dedi özel bi hastanede tüp bebek yaptı. Ben daha yeniyim Allah kimseyi çaresiz bırakmasın herkesin gönlünden geçen en güzel zamanda olsun tabi ama o kadar uzun süre sadece normal yollarla bekleyemem gibi geliyo kendi açımdan
CanımKızlar belirtiniz var mı ? Benim şu bir haftadır göğüslerim büyüdü resmen acıyor ayın 15nden beri bide dikkat ettim şu iki uç gündür sağ kasığım batıyor baya canım yanıyor yataktan kalkarken falan. Daha erken mi bilemiyorum ama normalde adet olacağım zaman hiçbir belirti yaşamadan hemen adet olurum. Yaz kıs çorap giymem hiç üşümem ama ayaklarım üşüyor kısın çorap giymedim simdi corapla geziniyorum evin içinde :)
Çarsamba vercem canım adetim geçsınAyyy var yane zaman kan vericeksin hadi inşallah
Laboquick bnmki de, ben bugun dayanamadim acaba kacti mi diye ilk iddrarla yaptim baya silik ciktiİnnovita marka canım akıntı falan çok hissetmedin ama bende normal günde de silik çizgi pek olmadi. Senin hangi marka
Bnde bu ay o markayla hamile kaldım labouickLaboquick bnmki de, ben bugun dayanamadim acaba kacti mi diye ilk iddrarla yaptim baya silik cikti
2 günde bir olursa kaçma şansı yok diyorlar istersen öyle deneLaboquick bnmki de, ben bugun dayanamadim acaba kacti mi diye ilk iddrarla yaptim baya silik cikti
Oyle mi tebrik ederim saglikla kucaginiza alin ins:) ya ben de testler bozuk mu acaba dedim bi gelemedi pikBnde bu ay o markayla hamile kaldım labouick
EVet klasik yontemden sasmamak lazim:)2 günde bir olursa kaçma şansı yok diyorlar istersen öyle dene
Yok cnm kaç gündür yapiyonOyle mi tebrik ederim saglikla kucaginiza alin ins:) ya ben de testler bozuk mu acaba dedim bi gelemedi pik
Evet bu arkadaşla aynı tarihte kaldık aynı anda kan vercez aynı ayda doguracaz Allah nasıp ederse2 günde bir olursa kaçma şansı yok diyorlar istersen öyle dene