Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende yaptım test 5 dk içinde çok hafif çıktı ama baya zaman gectikten sonra çok belirgin oldu. Benimde 4 günüm var inşallah güzel haberler alırız
Senın olabılır canım 5 dk ıcınde cıktıysa.. 3 gün sonra tekrar et testi, eminim cıkacaktır benımkı kuruma cızgısı bellı benım de 3 gün vardı

Anladım yani doktorların izlediği yollardan ötürü ay kayıpları seneyi bulabiliyor ben dediğim gibi bilmediğim için merak ettim çünkü forumda okuduğum kadarıyla ilişkinin ertesi gününden başlayarak nerdeyse 2 günde bir gebelik testi yapanlar var bunun 2 yıl gibi bir süre devam ettiğini düşününce iki taraf için de çok yıpratıcı olur her ay bu durum neden bu kadar bekleniliyo onu anlamamıştım Benim arkadaşım 6 ay denedi Alternatifleri de yaptı en son ileri pcos u falan da olunca zaman kaybetmicem dedi özel bi hastanede tüp bebek yaptı. Ben daha yeniyim Allah kimseyi çaresiz bırakmasın herkesin gönlünden geçen en güzel zamanda olsun tabi ama o kadar uzun süre sadece normal yollarla bekleyemem gibi geliyo kendi açımdan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…