- 22 Haziran 2015
- 113
- 163
Siz de çok güzel haberler verirsiniz bize umarım hayırlı olsun inşallahİnşallahh cnm benım ben diğer testi pazar günü yapmayı düşünüyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz de çok güzel haberler verirsiniz bize umarım hayırlı olsun inşallahİnşallahh cnm benım ben diğer testi pazar günü yapmayı düşünüyorum..
İnşallahh cnmmm Allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah, beklemek gercekten cok zor..Siz de çok güzel haberler verirsiniz bize umarım hayırlı olsun inşallah
İşte ben cesaret edemiyorum canım o yüzden çift yumurta görmeme rağmen degerlendirmedim (tabi gerçekten çift yumurta ise)
İnşallah canım teşekkür ederimYaa hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle gel ilerleyen günlerde
Yok canım doktor kontrolünde değil öyle olsa daha kesin konuşabilirdim. Ovulasyon testinde 16 Mayıs'ta pozitifi görmüştüm. Sonra siliklesmisti Şimdi tekrar koyuya döndü. Böyle olması ikinci kez yumurtlamayı gösterebiliyor.Ya çift yumurta görme derken ben merak ettim de bilgi verir misin doktor kontrolünde mi bakılıyor ovulasyon testi gibi mi ( hiç bilgim yok )
Benimde 8 ay oluyor biz bütün kontrolleri olduk. Eşimde oldu. Her şey yolunda olmasına rağmen bi sonuç alamadık. seni çok iyi anlıyorum çünkü çoğu insan ilk bir senede sahip oluyor. Bir sene olmasına hiç bişey kalmadı nerdeyse. Allahtan umut kesilmezTedavi olmaktan korkmuyorum ben doktora gittim hatta öyle umutlandım ki doktor şuan yumurtan çatlamış büyük ihtimalle gebe kalabilirsin herşey normal dedi ama üstünden 2 ay geçti hala gebe değilim. Eşim muayene olacak sperm testi için ama henüz gitmedi ısrar etmedim onu da üzmek istemiyorum.
Ben bi kere ağladım o anda eşimle tartışır gibi olduk ben çok duygusalım ağlarsam çünkü bu umutsuzluk hissi hep çoğalacak diye korkuyorum inadına gülüyorum ve olacak diyorum .
canım herhangi bir belirtin var mı peki şüphelendiğinYaa inşallah cnm ya iki kere yaptim cok sılık cıkti dün bugün ikiside aynı marka bu sefer başka marka aldım bugün eczaneden onu yapicam
Doru cnm bn yumurtlama Günü gırdım ertesı günü çatlama oldu girmedim çatlamadan sonraki gün girdim hamileyim yanı yinede bilememde içerde sperm kaldı diye düşünüyorum yumurtlama dana bi ikigun ondecede gırılse tutma ihtimali varKizlar bu aydan cok umutluyum İnsAllah olurAllah hepimize sağlıklı evlatlar versin ❤ birde ben duydumki yumurta 3gun kaliyor icerde yani yumurtalamadan sonra iliskiye girince tuta biliyor...spermde 48saat kaliyor...yumurtalamadan 1 gun oncede oluncaa tuta biliyormuş... sizce doğrumu???
Valla canım tutacagi varsa öyle bir tutuyor ki ne zaman ne olduğunu anlamıyorsun ben ovu testinde pik görmedim bir gün biraz çıktı ama yumurtlama değildi o günü degerlendirmedim pik değil diye. Ertesi gün çizgi tamamen gitti ertesi günü degerlendirdim belki bir ihtimal yumurtlamisimdir diye sanırım hamileyimKizlar bu aydan cok umutluyum İnsAllah olurAllah hepimize sağlıklı evlatlar versin ❤ birde ben duydumki yumurta 3gun kaliyor icerde yani yumurtalamadan sonra iliskiye girince tuta biliyor...spermde 48saat kaliyor...yumurtalamadan 1 gun oncede oluncaa tuta biliyormuş... sizce doğrumu???
eveet topik sahibinde duyurulur iki gebemiz var darısı size inşallahValla canım tutacagi varsa öyle bir tutuyor ki ne zaman ne olduğunu anlamıyorsun ben ovu testinde pik görmedim bir gün biraz çıktı ama yumurtlama değildi o günü degerlendirmedim pik değil diye. Ertesi gün çizgi tamamen gitti ertesi günü degerlendirdim belki bir ihtimal yumurtlamisimdir diye sanırım hamileyim
Kuzum belirti arama belirtin olsa bile ayağımı üşüttüm ondandır de geç benden sana tavsiye belirti görsen bile inkar et yoksa beynin çok daha fazlası ile oyunlar oynarKızlar belirtiniz var mı ? Benim şu bir haftadır göğüslerim büyüdü resmen acıyor ayın 15nden beri bide dikkat ettim şu iki uç gündür sağ kasığım batıyor baya canım yanıyor yataktan kalkarken falan. Daha erken mi bilemiyorum ama normalde adet olacağım zaman hiçbir belirti yaşamadan hemen adet olurum. Yaz kıs çorap giymem hiç üşümem ama ayaklarım üşüyor kısın çorap giymedim simdi corapla geziniyorum evin içinde :)
Canım sen hamilesin hadi inşallah ya ne zaman kan vercen regl gününde mi?Kızlar bugün birazdaha net