Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya youtube da video gördüm. İdrar üzerine bir çay kaşığı karbonat döküyorsun, köpürmezse hamilelik yok, köpürürse hamileymişsin. Köpürdü ama ben inanmıyorum, regle on gün var, o zaman test alıp yapacağım. Ama heyecan yapmadım değil.

Ooo bnim denemedıgım şey kalmamişti evde hepsı yalan tescılli konuşuyor adete on gün var daha idrara bile geçmemişki senı çok iyi anliyom merak etme tatlimm

Ooo bnim denemedıgım şey kalmamişti evde hepsı yalan tescılli konuşuyor adete on gün var daha idrara bile geçmemişki senı çok iyi anliyom merak etme tatlimm
Bence de yalandır Bir bebeğim var o ilk istediğimiz ay olmuştu, şimdi yine aynı olur mu bilmiyorum sabırsızlandım zaman geçmiyor. Kasıklarımda ağrı var üç dört gündür, halsizim uyuyorum gündüz iki kez. Bakıcaz artık.

Idrar tuzlu karbonat ile birleşince tepki veriyor her şekilde yanlis bunlar hic bor doktor tasvip etmiyor zaten

Merhaba bat tarihiniz ne zaman bende test yaptım günden güne ikinci çizgi velirginleşti

Hangisi daha iyi sence clife yeni aldim.kulladim bsy fark etmedi henüz
Bende clife kullanıyorum gecen adet donemi ve simdi...adet sancima iyi geldi ama onun dışında henuz bi fark gormedim ama fark gormek icin erken sanki...yanliz clife bitince esimle kendime naturallen almayo dusunuyoeum bence o daha iyidir...ari poleni falan cok faydali seyler

8 aydır .. biliyorum senelerdir uğraşanlar var ama psikolojim etkileniyor
Çok yeniymiş daha bir yerden sonra insan kabullenmeye başlıyor ve tedavi yoluna gidiyorsun, bir çok insan tüp bebekle çocuk sahibi oluyor yani benim hiç çocuğum olmayack mı demek için çok erken.
ben iki senedir bekliyorum ama ilk bir yıl insan daha çok takıyor her ay deli gibi ağlıyordum, şimdi biraz daha kabullendim mesela, o yüzden sizi de anlıyorum ama hiç üzülmeyin

Artık ilaçsız regl oluyorsun sen demi canım maşallah böyle iyi bir doktor a denk gelemedim
Evet canim cok sukur ama bu doktora denk gelene kadar ne doktorlardan gectim catala yatirip parca almak isteyen yatmadigim icin bana bagirip kisirsin asla cocugun olmaz evlatlik al diyen.Bosu bosuna vucuduna ilac yukleme pco cocugu olmaz asla diyen doktorlardan gectim ben cocuk dusunmuyordum hastaneye ilk gittigimde boyle dendiginde ln itibaren strese girdim olmicak diye her gece agladim her iliski sonunda olmuyor diye agladim cok sukur sami beye denk geldim ben ilk aydan asilama istedim beklemek istemedim yapmadi yapmam dedi yasin kucuk sabret dedi Allah razi olsun hergun arar mesaj atar needeyse kizindan ayri koymaz Rabbim hepinizi iyi insanlarla karsilastirdin benim doktorum bana hep sunu soyledi..
Bizler cok sukur inancli insanlariz unutma 1 yumurtan dahi catlasa Rabbim nasip edecekse o yumurtanlada sana bunu nasip edecek inancini sabrini duani eksik etme dedi her muayene gitmemde sayesinde hep motive oldum her gitmemde bir tik daha rahatladim ne kadar rahatsan adetin o kadar duzende derdi gercekten oyle Allahim um hastalara sifa verdin herkesi evlat mujdesiyle mujdelendirsin❤❤

Tedavi olmaktan korkmuyorum ben doktora gittim hatta öyle umutlandım ki doktor şuan yumurtan çatlamış büyük ihtimalle gebe kalabilirsin herşey normal dedi ama üstünden 2 ay geçti hala gebe değilim. Eşim muayene olacak sperm testi için ama henüz gitmedi ısrar etmedim onu da üzmek istemiyorum.

Ben bi kere ağladım o anda eşimle tartışır gibi olduk ben çok duygusalım ağlarsam çünkü bu umutsuzluk hissi hep çoğalacak diye korkuyorum inadına gülüyorum ve olacak diyorum .

Kızlar peki anlamadığım için soruyorum neden 1-2 yıl normal yollarla uğraşıyorsunuz olmadığı halde bu insanı çok yıpratmaz mı ? Yani ben daha 20 gündür bu sürecin içindeyim ama düşünüyorum 6 ay olmazsa 1 yılı bile beklemem alternatifleri uygulamaya başlar sonrasında da hemen tüp bebek denerim. Eşleriniz neden kabul etmiyor bunu da anlamıyorum benim eşim daha çok yeni olmamıza rağmen kontrol amaçlı doktora gitmeyi kabul etti,bu konuda erkeklik gururu diye bir şey olmaz ki sadece spermiogram için çok erken bekleyelim bikaç ay daha demiş .

Kesinlikle doğru. Benim bir yil oldukdannsonra gidicem mecbur. Esimle çocuk istemeye karar verince ikimizde gidip muayene olmuştuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…