Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım senin sonradan çıktı mı çizgi kuruduktan sonra
Eveeeet kuruma cızgısı var belli belirsiz 20 25 dk bekledım sonra gittim geldiğimde hem test cızgı kısmı dahılmısyı hem de kuruma cızgısı cıkmıstı.. Acaba burası cok nemsız Bı yer o yuzden mı cıktı dıyorum

Bende yaptım test 5 dk içinde çok hafif çıktı ama baya zaman gectikten sonra çok belirgin oldu. Benimde 4 günüm var inşallah güzel haberler alırız

Bu tamamen denk geldiğin doktorlarla alakalı bir durum, ben bu zamana kadar 6 doktora gittim
İlk sene 8. Ayda gittiğim doktor bir yıl olmadan gelme hiçbir doktor tedavi yapmaz dedi. Bir yıl sonra gittim doğru düzgün bakmadı aklı fikri smear testi yapıp para almakta idi. 2.doktor hsg istedi Allahtan e onun çekilmesi derken iki 3 ay o buldu. Sonra başka doktorla yumurtlama takibi denedim hala da hakkımı helal etmiyorum o doktora beni oyaladı resmen.
sonra başka doktorla iki ay yumurtlama takibi bir aşılama denedik olmadı şimdi de ameliyat olmayı planlıyoruz başka bir doktorla.
Yani bu tamamen şans işi ve psikolojik boyutu da var. Arada çok yıprandığın için ertelediğin aylar oluyor. En son gittiğim doktor hala bana tüp bebek yapmam çok erken diyor.
ha sana denk gelir hemen tedavi yoluna gidip çok güzel ilgilenir o ayrı

Yani her doktor önce yumurtlama takibi sonra aşılama sonra tüp bebek öneriyor ki o da hemen olmuyor. Bu çok uzun ve zorlu bir süreç. Ben de hemen tüp bebek diyordum ama öyle olmuyormuş

Aynen gül hep yani hayırlıysa Allah nasip eder inşallah evet çok zor ama elimizdeki sadece bu, zaten tedaviye de başlamışsın sayılır inşallah bir sorun varsa da çabucak bulunur hamile kalırsın

Aynen gül hep yani hayırlıysa Allah nasip eder inşallah evet çok zor ama elimizdeki sadece bu, zaten tedaviye de başlamışsın sayılır inşallah bir sorun varsa da çabucak bulunur hamile kalırsın
Ya cansın sen inşallah en hayırlı zamanda gebe kalırız umut dolu anneler olarak

Bu arada 16 Mayıs'ta ovuslasyonda pozitifi gördüm sonra siliklesmisti ve testi bırakmıştım. Bugün 22 Mayıs ta tekrar koyulaşma gördüm. Yarın tekrar yapacağım çift yumurtlama mi yoksa diğer ihtimal mi heyecanla bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…