Eveeeet kuruma cızgısı var belli belirsiz 20 25 dk bekledım sonra gittim geldiğimde hem test cızgı kısmı dahılmısyı hem de kuruma cızgısı cıkmıstı.. Acaba burası cok nemsız Bı yer o yuzden mı cıktı dıyorumCanım senin sonradan çıktı mı çizgi kuruduktan sonra
Bende yaptım test 5 dk içinde çok hafif çıktı ama baya zaman gectikten sonra çok belirgin oldu. Benimde 4 günüm var inşallah güzel haberler alırızEveeeet kuruma cızgısı var belli belirsiz 20 25 dk bekledım sonra gittim geldiğimde hem test cızgı kısmı dahılmısyı hem de kuruma cızgısı cıkmıstı.. Acaba burası cok nemsız Bı yer o yuzden mı cıktı dıyorum
Bu tamamen denk geldiğin doktorlarla alakalı bir durum, ben bu zamana kadar 6 doktora gittimKızlar peki anlamadığım için soruyorum neden 1-2 yıl normal yollarla uğraşıyorsunuz olmadığı halde bu insanı çok yıpratmaz mı ? Yani ben daha 20 gündür bu sürecin içindeyim ama düşünüyorum 6 ay olmazsa 1 yılı bile beklemem alternatifleri uygulamaya başlar sonrasında da hemen tüp bebek denerim. Eşleriniz neden kabul etmiyor bunu da anlamıyorum benim eşim daha çok yeni olmamıza rağmen kontrol amaçlı doktora gitmeyi kabul etti,bu konuda erkeklik gururu diye bir şey olmaz ki sadece spermiogram için çok erken bekleyelim bikaç ay daha demiş .
Aynen gül hep yani hayırlıysa Allah nasip eder inşallah evet çok zor ama elimizdeki sadece bu, zaten tedaviye de başlamışsın sayılır inşallah bir sorun varsa da çabucak bulunur hamile kalırsınTedavi olmaktan korkmuyorum ben doktora gittim hatta öyle umutlandım ki doktor şuan yumurtan çatlamış büyük ihtimalle gebe kalabilirsin herşey normal dedi ama üstünden 2 ay geçti hala gebe değilim. Eşim muayene olacak sperm testi için ama henüz gitmedi ısrar etmedim onu da üzmek istemiyorum.
Ben bi kere ağladım o anda eşimle tartışır gibi olduk ben çok duygusalım ağlarsam çünkü bu umutsuzluk hissi hep çoğalacak diye korkuyorum inadına gülüyorum ve olacak diyorum .
Ya cansın sen inşallah en hayırlı zamanda gebe kalırız umut dolu anneler olarakAynen gül hep yani hayırlıysa Allah nasip eder inşallah evet çok zor ama elimizdeki sadece bu, zaten tedaviye de başlamışsın sayılır inşallah bir sorun varsa da çabucak bulunur hamile kalırsın
Atsana fotosu varsa canım bakalımBende yaptım test 5 dk içinde çok hafif çıktı ama baya zaman gectikten sonra çok belirgin oldu. Benimde 4 günüm var inşallah güzel haberler alırız
İnşallah canım buradan da şubat anneleri topiğine gideriz hep beraberYa cansın sen inşallah en hayırlı zamanda gebe kalırız umut dolu anneler olarak
Atsana fotosu varsa canım bakalım
Ay inşallah canım benim doğum günümde Şubat'ta bideİnşallah canım buradan da şubat anneleri topiğine gideriz hep beraber
Bizde de durum ayni valla arada 1000 km mesafe var hemdeSelam kızlar naber? Bu bayram iki aileden de uzakta eşimle tekiz hiç bayram gibi değil sizde durumlar nasıl?
Hoşbulduk canımİnşallah canım hosgeldin
Bizde aynıyız sanki normal birgünmüş gibi hiç tadı tuzu heyecanı yok bu seneSelam kızlar naber? Bu bayram iki aileden de uzakta eşimle tekiz hiç bayram gibi değil sizde durumlar nasıl?
Ay hayırlı olsun canımm kendim görmüş gibi oldum biran inşallah doğrudur da sağlıkla gelir bebisiinBakın bakalım görebilecek misiniz
İnşallah canım çok teşekkürlerAy hayırlı olsun canımm kendim görmüş gibi oldum biran inşallah doğrudur da sağlıkla gelir bebisiinDarısı bize :)
İkiz oluyormuş bideBu arada 16 Mayıs'ta ovuslasyonda pozitifi gördüm sonra siliklesmisti ve testi bırakmıştım. Bugün 22 Mayıs ta tekrar koyulaşma gördüm. Yarın tekrar yapacağım çift yumurtlama mi yoksa diğer ihtimal miheyecanla bekliyorum