Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende o sekilde durmasam yatamıyorum

Pik oldugu gunden catladigi gun ve ertesi degelrndirimelo toplamda 3 yada 4 gun oluyor

Naturalleni de neymis ya clife bende cok uzundur takip ediyodum aldim kullandim bilmiyorum faydasi olur mu hamile kalmak icin aldim insallah bi ise yarar naturalleni yi duymadim ama o nasil bsy acaba macun mu oda
Macun kullanınca hem bol su hem bol bol hareket etmek lazm yürüyüş veya bacak egzersizleri falan. Yoksa tesir etmez yedigin sey aklinda olsun canm

Yok cnm yanı birazdaha geçsın istiyorum adetim bile geçmedı pztesı olcaktim
Silik çizgi yeni olustuguni gosteriyor hcg düşük. Test güvenilir marka mi ? Pazartesiye kadar agir bisey kaldirma hep keyfine bak tamam mi dikkat et kendine

2021 Şubat Anneleri konusu açılmış. İnşallah bu ay hamile kalıp Şubatta bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla alırız.
Bende dun öyle oturunca hesap yapiyordum dedim 9 ay sonra subata denk gelir keske marta denk gelse benimle ayni ayda dogsa diye Ama Rabbim ne dilerse o olur nasipneder insallah bizlere

Bende dun öyle oturunca hesap yapiyordum dedim 9 ay sonra subata denk gelir keske marta denk gelse benimle ayni ayda dogsa diye Ama Rabbim ne dilerse o olur nasipneder insallah bizlere ♥
Yaa inşallah cnm ya iki kere yaptim cok sılık cıkti dün bugün ikiside aynı marka bu sefer başka marka aldım bugün eczaneden onu yapicam

Ay ay ay haksızlikler de başlamış listemizin ilk annesi sen olacaksn inşallah
Ya orucumda burasıda cok sıcak baygınım yani birde bn sohura kadar yetmiyorum namazımı kilıp öyle yatiyorum öyle işte bakalim birazda olsa belirgın çizgiyi görseydim eşimede söylememişim bakalim

Ya orucumda burasıda cok sıcak baygınım yani birde bn sohura kadar yetmiyorum namazımı kilıp öyle yatiyorum öyle işte bakalim birazda olsa belirgın çizgiyi görseydim eşimede söylememişim bakalim
Bence tutma oruc bolca su icmen lazm

Kızlar ben yenidoğan yoğun bakım hemşiresiyim işe gittiğim her gün bebeklerleyim benim bebeğim olacak mı sorusu her gün aklımda her biri ile ilgilenirken benim bebeğimde olabilir diyerek özeniyorum bi yandan da garip bi şekilde üzülüyorum adetim düzenli doktora muayene oldum herşey yolunda neden olmuyor diye eşime muayene olmak isteyip istemediğini sordum bu virüsten dolayı erteliyor ben sabredemiyorum sorun neyse bileyim onunla uğraşayım diye belki sorun bile yok kafamı hiç boşaltamıyorum hayatım Bebekler aslında işimi çok seviyorum ama sanırım bu hamile kalana kadar ki sürecim beni stresten 10 yaş yaşlandıracak .. içimi dökmek istedim okuduğunuz için teşekkürler kızlar

Bugün adet oldum sonunda bat 20 haziran ama gecikebilir düşükten sonraki ilk adetim bu daha da tam sökülmedi

Cnm kaç aydır düşünüyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…