Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende yaptım test 5 dk içinde çok hafif çıktı ama baya zaman gectikten sonra çok belirgin oldu. Benimde 4 günüm var inşallah güzel haberler alırız 🥰
Senın olabılır canım 5 dk ıcınde cıktıysa.. 3 gün sonra tekrar et testi, eminim cıkacaktır❤️ benımkı kuruma cızgısı bellı benım de 3 gün vardı

Bu tamamen denk geldiğin doktorlarla alakalı bir durum, ben bu zamana kadar 6 doktora gittim 😏
İlk sene 8. Ayda gittiğim doktor bir yıl olmadan gelme hiçbir doktor tedavi yapmaz dedi. Bir yıl sonra gittim doğru düzgün bakmadı aklı fikri smear testi yapıp para almakta idi. 2.doktor hsg istedi Allahtan e onun çekilmesi derken iki 3 ay o buldu. Sonra başka doktorla yumurtlama takibi denedim hala da hakkımı helal etmiyorum o doktora beni oyaladı resmen.
sonra başka doktorla iki ay yumurtlama takibi bir aşılama denedik olmadı şimdi de ameliyat olmayı planlıyoruz başka bir doktorla.
Yani bu tamamen şans işi ve psikolojik boyutu da var. Arada çok yıprandığın için ertelediğin aylar oluyor. En son gittiğim doktor hala bana tüp bebek yapmam çok erken diyor.
ha sana denk gelir hemen tedavi yoluna gidip çok güzel ilgilenir o ayrı
Anladım yani doktorların izlediği yollardan ötürü ay kayıpları seneyi bulabiliyor ben dediğim gibi bilmediğim için merak ettim çünkü forumda okuduğum kadarıyla ilişkinin ertesi gününden başlayarak nerdeyse 2 günde bir gebelik testi yapanlar var bunun 2 yıl gibi bir süre devam ettiğini düşününce iki taraf için de çok yıpratıcı olur her ay bu durum neden bu kadar bekleniliyo onu anlamamıştım 🤷🏻‍♀️ Benim arkadaşım 6 ay denedi Alternatifleri de yaptı en son ileri pcos u falan da olunca zaman kaybetmicem dedi özel bi hastanede tüp bebek yaptı. Ben daha yeniyim Allah kimseyi çaresiz bırakmasın herkesin gönlünden geçen en güzel zamanda olsun tabi ama o kadar uzun süre sadece normal yollarla bekleyemem gibi geliyo kendi açımdan 🤷🏻‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X