Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah cnm

Benim doktorum oyle seylere musade vermedi eger hamile kalirsan adet gecikmelerin var bilmezsin bebekte dusmeye sebep olursun dedi bende bu 3 ayda sogan kuru icicektim doktorum bucudun dinlensin dedi

Canm uc değil iki gundur pik olmus. Bazen dort gun bile suruyor normal yani stres yapma onemli olan catlamasi
Alttan üçüncüde de test ve kontrol aynı koyulukta. Sadece son 2gün test ve kontrolün ikisinin birden koyuluğu arttı.

Kızlar adete 4 gün var sılık çizgı gordum inanmadım eltime gösterdim oda gördü
[/QUOTE
canım teşekkür ederim paylaştıgın için bnde dikkt etmeye çalısıyorum pamuklu iş çamaşırı giyiyorum hatta ütülüyorum dar giymemeye çalısıyorum bi ay antibiyotik kullanıyorum gecıyo bı ay yıne gıdıyorum enfeksiyon doktor hemen akıntın var mı dıye soruyor ;( smear de bile çıktı

Clife ı aldıktan sonra naturalleni gördüm...Ilk onu gorseydim eşimle beraber onu alir kullanirdim kesin...ama aklimda o var bidaha alirsam ondan alıcam
Naturalleni de neymis ya clife bende cok uzundur takip ediyodum aldim kullandim bilmiyorum faydasi olur mu hamile kalmak icin aldim insallah bi ise yarar naturalleni yi duymadim ama o nasil bsy acaba macun mu oda

Kızlar bugün yine yaptim cok sılık çikti atilacak gıbı değil biraz daha kurusun çizgi hafıf daha belirginleşirse atarim kurudukça kendını belli edıyo yanı bn ilk başta görüyorum zaten çizgiyi

Benim doktorum oyle seylere musade vermedi eger hamile kalirsan adet gecikmelerin var bilmezsin bebekte dusmeye sebep olursun dedi bende bu 3 ayda sogan kuru icicektim doktorum bucudun dinlensin dedi
Artık ilaçsız regl oluyorsun sen demi canım maşallah böyle iyi bir doktor a denk gelemedim

Kesin gebesin sen o vakit. Hastaneye gidemiuor musun

Sabır canim kimisi adete yakin pik görüyor boyle stres yapma
Sağol canımcım sakinledim şimdi herkes çok yardımcı oldu bekleyeceğim bakalım
Yok canım hiç yapmadım
Bak ben normalde bu zamana kadar yumurtladım sayıp bundan sonra dikkat etmezdim ilişkiye falan teste göre hala yumurtlamadım, yani çok önemli canım
K Kalz Bu pozisyin canm denemekten zarar çıkmaz. Iliskiden sonrq da boyle 15 falan uzan. Vajina yikanmamali ertesi güne kadar duş alma belin sicak olsun hep
E bu benim en sevdiğim yatma şekli hemen bunu da deneyeyim

Pekii 1 gün ara ile yapmakla ilgili ne düşünüyorsun canım?

Naturalleni de neymis ya clife bende cok uzundur takip ediyodum aldim kullandim bilmiyorum faydasi olur mu hamile kalmak icin aldim insallah bi ise yarar naturalleni yi duymadim ama o nasil bsy acaba macun mu oda
Evet o da macun ama farkli olarak icinde ari poleni ve sütü vardi sanırım

Pekii 1 gün ara ile yapmakla ilgili ne düşünüyorsun canım?
Açıkçası o konuda net bir fikrim ve bilgim yok canım ama bu ay ben hem ovulasyonda pik günü hem de çatlama günü değerlendirmeyi planlıyorum arka arkaya, nisan ve Mayıs topiğinde bu şekilde hamile kalanlar oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…