Ben 10 ay dupbaston kullandim ama doktorum subatta kesti coronadan dolayi zaten asilama yapcaz dedi biraktirdi buna ragmen ben bu aya kadar ilacsiz 29 gunde 1 adet oldum ilk kez duzenli adet gordum doktorum sayesinde cok tecrubeli ve temkinli ilerledik Rabbim iste hic tedavisi olmayan bir kistten arindimCanım benim kullandığın Bi ilaç var mı regl olmak için falan?
Kesinlikle zor bisey gibi geliyor ama inan kafanizda bitirin hersey yoluna giriyor ben stres yapma diyenleri bile stres ederdim kendimeKesinlikle öyle canim. Ben gecen ay ara verdim kafami dinledim o kadar iyi geldi ki bu ay cok rahatimstres yapmiyorm bu raddeye gelene kadar cok stres yapıp uzuldum gereksizmis hepsi insan kendine hakim olmali
İnşallah herkes bizim bu nirvanaya ulaşırKesinlikle zor bisey gibi geliyor ama inan kafanizda bitirin hersey yoluna giriyor ben stres yapma diyenleri bile stres ederdim kendime
Ay insAllah vallahi bakin oyle cok ise yariyor ki kafanizdan alin kutuya rafa koyun sevdiginiz seyleri yapin esnizle vakit gecirin ey gidi yarin bebisleriniz olunca bugunlerinizi aricaksiniz Rabbim insAllah bugunlerinizi aratsin tabiki ama kafanizdan cikarin ani biriktirin dans edin gulyn eglenin kop kop kopİnşallah herkes bizim bu nirvanaya ulaşır
Peki canım hangi şehirdesin?Ben 10 ay dupbaston kullandim ama doktorum subatta kesti coronadan dolayi zaten asilama yapcaz dedi biraktirdi buna ragmen ben bu aya kadar ilacsiz 29 gunde 1 adet oldum ilk kez duzenli adet gordum doktorum sayesinde cok tecrubeli ve temkinli ilerledik Rabbim iste hic tedavisi olmayan bir kistten arindim
Sakarya canimPeki canım hangi şehirdesin?
Hadi ya Ankara olsa aynı doktor a gideyim diyecektim :) ben de pko yum ben de Progestan 100 Mg ile her ay düzenli adet oluyorum ama ilaç çok ağır ve yordu beni. Bu ay ilacı bıraktım soğan suyu ve testere dişli aslan pençesi kullanıyorum Bi de öyle denicem virüs den dolayı doktor a gidemedim iki aydır zaten Bi de böyle bakalım nasıl olacakSakarya canim
Benim iyi anılarım yok o kelimeyle alakalı hatırlamak istemiyorum conimmmGülüm kelimesini kimse sevmiyor yahu
Anladm sende bendensinBenim iyi anılarım yok o kelimeyle alakalı hatırlamak istemiyorum conimmm
Damarım desem yeridir
Canm uc değil iki gundur pik olmus. Bazen dort gun bile suruyor normal yani stres yapma onemli olan catlamasiKızlar 3gündür pik modunda. Normal mi sizce? Önceden hep ertesi gün silikleşirdi. Kasıklarımda da acayip bir ağrı var saatlerdir
Hosgeldin
Tamam canim demem
Ya bu soğan suyunun bitmesine daha bir hafta var içim almıyor artık Bi gitseydi