- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Yedinci gün bitti şükürbnde bi beş gün içebilmiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yedinci gün bitti şükürbnde bi beş gün içebilmiştim
İç iç azmet ve başarYedinci gün bitti şükür
Ya havalar ısındı ya hele şimdi hiç çekilmiyor miğdem normal yemek bile almıyor ama inşallah fayda ederİç iç azmet ve başar
Senin gebelik test laboquick marka değil demi canım?İç iç azmet ve başar
Çiçeğin soldu solacak ya.,midem ayrı bulanıo başımın ağrısı desen beni benden aldı ağzımdada demir gibi tat. Felaketim yaÇiçeğim sen nerelerdesın sılik hgc testimi attim gormedın heralde gııııııı
Yarin yine yapacam ilk idrarla ozaman aratim geçti Bolu pazari sur eşşeği nigdeyeBida at kız görmedim başımda çok ağrıo
Ayyy inşallah hamilesindir
Evet bn gebelik yaptim diyom cnmSenin gebelik test laboquick marka değil demi canım?
Kaç günün varÇiçeğin soldu solacak ya.,midem ayrı bulanıo başımın ağrısı desen beni benden aldı ağzımdada demir gibi tat. Felaketim ya
Eğer çizgi hemen çıktı ise sorun yok ama sormadan çıktı ise o markada kuruma çizgisi var canım haberin olsun yarın daha belli olur varsaEvet bn gebelik yaptim diyom cnm
Yarin yine yapacam ilk idrarla ozaman aratim geçti Bolu pazari sur eşşeği nigdeye
15 gün filan varda benimki düzensiz yaaaKaç günün var
Yok ilk dakkalar sadece bi gölgesi çikti renk felan yoktu 10 15 dakka içinde bi çizgi belirdiEğer çizgi hemen çıktı ise sorun yok ama sormadan çıktı ise o markada kuruma çizgisi var canım haberin olsun yarın daha belli olur varsa
Ya o zaman vardır canım hadi inşallah yarın hayırlısı ile buraya müjdeyi verYok ilk dakkalar sadece bi gölgesi çikti renk felan yoktu 10 15 dakka içinde bi çizgi belirdi
Bazı testler o çizgileri verio ama negatif çıkıyor dilerim seninki pozitiftir inşallah hamilesindirYarin verimde yine koyu çikcagını zattenmiyom belki bi tik belirgınlesır
Yarin yine yapacam bn hiç böyle gormedım çokta beklettigım oldu negatif testleri hiç çizgim olmadi dilerim dediğin çikmazBazı testler o çizgileri verio ama negatif çıkıyor dilerim seninki pozitiftir inşallah hamilesindir
Geri gittim buldum Eki ama benimde daha önce böle olmuştu sonra terse döndü sen şimdiden heyecan yapma yoksa çok koyar valla
Umarım vardır sağlıkla alırsın kucağına
Bende dediğim çıkmasın die dua ettim zaten ulaaaaYarin yine yapacam bn hiç böyle gormedım çokta beklettigım oldu negatif testleri hiç çizgim olmadi dilerim dediğin çikmaz