Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pko var mı canım? İlaç ile regl de ilk aylar böyle renk de tuhaflık ve erken gelme olabilir ama pko musun bilmiyorum?

Canm benim bat 03.06.2020 olarak degistirirmisin doktor catlatma ignesi verdide 2 gun atti bat

Kızlar bu ayda artarnetif birşeyler deneyeyim diyorum cok pahalı olmayan ovulasyon sipariş edicem ve yanına ne alayım sizce hayıt otu haricinde öneri verebilecek varmı?

Bende ayni durumdaydim 2 ay oncelh 16ydi sogan suyu ve testere disli aslan pencesi ictim o ara kiloda verdim 1 ayda lh 14den 6ya dustu
Ya aslında testere dişli aslan pemcesi denemek istiyorum adette gosterıyor mu? İlaçsiz olamıyorum cunku

Hayıt ıcın bunu ogrendiğim yi oldu tesekkur ederim

Ya aslında testere dişli aslan pemcesi denemek istiyorum adette gosterıyor mu? İlaçsiz olamıyorum cunku

Hayıt ıcın bunu ogrendiğim yi oldu tesekkur ederim
Ben bu ay ilaç almayacam yani Progestan 100 Mg ile her ay düzenli olarak regl oluyorum ama bu ay ilacı bırakıp soğan kürü ve testere dişli aslan pençesi almaya karar verdim regl olurum gibi geliyor pko da olmazsam da şaşırmam ama sen hangi ilacı kullanıyorsun bilmem ama kesinlikle ilaç ile kür birlikte kullanılmaz canım birinden fedakarlık edeceksin bu ay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…