Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konularda çok cahilim acaba bana yardımcı olabilir misiniz soğan suyu demişsiniz akıntı gaz felan demişsiniz bunlar ne için ben de çocuk istiyorum ama malum koronadan dolayı hastaneye de gitmek istemiyorum şu aralar

Soğan suyu bir kür hamile kalmayı kolaylaştırdığı söyleniyor . Akıntı da yumurtlama gerceklesti mi gerçekleşmedi mi ya da akıntının rengine göre hamilelik belirtisi olabiliyor vs . zamanla ogrenirisin hem inşaallah tez zamanda hamile kalırsın

Canım.sogan kürü ozellikle üreme organlarında ki toksikleri temizliyor aslında bir kadinin senede bir denemesi gereken bir şifa bir yıllık evli iken çocuk istemeden bı doktor kontrolüne gidelim dedik 6 kist olusmus yumurtalıkta bı kaç ay hatta bir sene kadar çocuk olmayabilir normal bir deneyin sonra görüşelim bı kaç ay sonra hormon bakarız demişti doktor ben kafama takmadım eve gelince direk soğan kürüne başladım 5 gün yaptım adet oldum adet olunca adetin 5. Günü kür e devam ediyorsun oruca başlamıştık bide umreye gitmiştik orda icim almayınca bıraktım.ben devam etmedim umrede iken ilk yumurtlama vaktim de hamile kalmışım hamile döndüm.ordan bayramın arife günü pozitif görmüştüm idrarda gelince doktora gittik inanmadı ultrosonda görene kadar naptın sen bakayım diye sormuştum inanın ne vaf ne yok temizlemiş 5 gün yaptığım kür

Hepinize merhaba bat 2 haziran geçen bat biraz değişik oldu benim en son adetim 3 Nisan da olmuştu nisan ortası gibi çocuğa karar verdik sonra 2 Mayıs'ta kahverengi lekelenme oldu bu 3 gün devam etti ped dahi kullanmadım sadece sikince leke geliyordu bende ilk oğlumda lekelenme ile hamile kalınca bu da aherhalde hamilelik işareti dedim idrar da test yaptım negatif çıktı sonra 13 ünde kan verdim beta 1.20 çıktı yani negatif şimdi dün vrya bu gün yumurtlama günüm 2 mayis i brn artık anormal olan bir adet olarak görüyorum yada diyorlar bazen dolleniyirmus yumurta ama eğer genetik bir problem oluştu ise onu atıyormuş vücut lekelenme ile belki de o mu oldu bilemedim bu arada iki gündür kasığım baya ağrıyor diğer belirtilerde var rabbim nasip etsin inşallah bu sefer hepimize

merhabaa bende icim icimi yiyor uzun zamandir cocuk istiyoruz adet duzensizligimden (asiri duzensiz aylar geciyor ) cyclo progynova verdi doktor 6 ay kullan dedi bu ilk ayim adet gunum geldi ama peceteye cok hafif pembe renk bulasti silerken hasta oldum sandim.oruc da tutmadim ama geceden beri ne.gelen var ne.giden damla yok bu neden olabilir

Cnm bırazdaha bekle bir gün daha gelmesse test yap ama bekle bazen öyle oluyo biraz kendını belli edıyo sonra yarin geliyo yanı benım bazı aylarda öyle yapardı bu ara oruçta tutuyoz ya kuruduk heralde

Cnm bırazdaha bekle bir gün daha gelmesse test yap ama bekle bazen öyle oluyo biraz kendını belli edıyo sonra yarin geliyo yanı benım bazı aylarda öyle yapardı bu ara oruçta tutuyoz ya kuruduk heralde
susuzluktan acliktan kan kalmadi boyle hic olmadim daha once oldummu da dolu dolu olurdum ilactan dolayi da olabilir belki ya hic bi zaman dogru duzgun adet yasamadim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…